Käytä tätä asiakirjaa Creative Cloud 2019:n käyttöoikeutta koskevien virheiden vianmääritykseen.

Virheiden numerot ja kuvaukset

Katso lisätietoja valitsemalla virheen numero

Verkkovirheet

Virhe Kuvaus Vianmääritys
102

Sovellus ei saanut yhteyttä Adoben palvelimiin käyttöoikeustietojen tarkistamista varten.

• Tarkista verkkoyhteys.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa ja jos olet yrityskäyttäjä, ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaasi sellaisten ongelmien kuin palomuurin, DNS-palvelimen tai isäntätiedoston uudelleenohjauksen tarkistamiseksi.
106 Sovellus yritti muodostaa yhteyden Adoben palvelimiin, mutta se aikakatkaistiin.
  • Tarkista verkkoyhteys.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, virhe voi johtua yhteyden alhaisesta kaistanleveydestä. Yritä käyttää nopeampaa internet-yhteyttä.
  Emme voi vahvistaa tilaustasi Jos olet offline-tilassa, estä järjestelmäkelloa synkronoitumasta internet-ajan kanssa.

Varmenne- tai tunnistetietovirheet

Virhe

Kuvaus Vianmääritys
201

Sovellus ei onnistunut lataamaan profiili- tai käyttöoikeustietojasi.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään käyttäen eri tiliä.
202 Adoben myöntämät varmenteet on ladattava tietokoneellesi, jotta Adobe-sovellukset toimivat. Tämä virhe ilmenee, kun nämä varmenteet puuttuvat tai eivät kelpaa.
Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe Intermediate CA ja Adobe Content:
203 Sovellus ei pysty lukemaan Adoben palvelimilta saatuja käyttäjä- ja käyttöoikeustietoja.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään käyttäen eri tiliä.
  • Muussa tapauksessa poista varmenteet, jotka alkavat Adobe Intermediate CA ja Adobe Content. Jos käytät macOS-tietokonetta, käytä Avainnipun käyttö -ohjelmaa. Jos käytät Windows-tietokonetta, käytä Varmenteiden hallintaa.
204 Sovellus ei saa kelpaavaa vastausta Adoben palvelimilta.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään käyttäen eri tiliä.
205 Sovellus ei pysty tallentamaan profiili- ja käyttöoikeustietojasi turvalliseen tallennustilaan (MacOS-tietokoneella avainnippuun ja Windowsissa Tunnistetietojen hallintaan) tietokoneellasi.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

206 Sovelluksessa on ongelma todennukseen liittyvien tietojen lukemisessa Avainnipun käyttö -ohjelmasta (macOS) tai Tunnistetietojen hallinnasta (Windows).

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

207

Sovellus ei pysty lukemaan käyttäjä- ja käyttöoikeustietoja tietokoneella.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

208 Tietokoneesi käyttäjä- ja käyttöoikeustiedot ovat vioittuneet.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
209 Sovellus ei pysty poistamaan käyttäjä- ja käyttöoikeustietoja tietokoneelta.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe Kuvaus Vianmääritys
210 Sovellus ei pysty tallentamaan tai noutamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

211 Käyttäjä- tai käyttöoikeustietojen varasto Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa näyttää olevan viallinen.
Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe User ja Adobe App:
212 Käyttäjä- tai käyttöoikeustietojen varasto Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa näyttää olevan viallinen.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe User ja Adobe App:

213 Käyttäjä- tai käyttöoikeustietojen varasto Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa näyttää olevan viallinen.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe User ja Adobe App:

214

Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin käyttäjän todentamiseksi.

TAI

Sovellus on ollut käynnissä pitkään.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

215 Sovellus ei pysty tallentamaan käyttöoikeustietoja tietokoneella.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

216 Virheellinen paketti sovelluksesta on asennettu tietokoneeseen.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen.
217 Yhteyden muodostaminen Adoben palvelimiin ei onnistu.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
219 Sovellus ei voi tallentaa tietoja avainnippuun tai Tunnistetietojen hallintaan.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe Kuvaus Vianmääritys
220

Sovellus on ollut käynnissä pitkään, ja sovellusistunto on päättynyt.

Tai

Olet etäkirjautunut ulos tästä tietokoneesta valintaikkunan kautta.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, odota 5–10 minuuttia, kunnes sovellus palautuu.
221 Tietokoneen käyttäjässä on ristiriita.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa ja jos käytät virtuaalityöpöytää, tarkista VDI-ympäristön asetukset.
222 Adoben palvelimilla näyttää olevan virhe.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, asenna sovellus uudelleen.
223 Adoben palvelimilla näyttää olevan virhe.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
224
Avainnipun tai Tunnistetietojen hallinnan oikeudet ovat virheellisiä.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

225  Avainnipun tai Tunnistetietojen hallinnan oikeudet ovat virheellisiä.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

226 Avainnipun tai Tunnistetietojen hallinnan oikeudet ovat virheellisiä.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

227

Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

229 Sovellus havaitsi virheen yrittäessään hakea tiliisi liittyviä tietoja.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään Creative Cloud -työpöytäsovelluksella.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.
Virhe Kuvaus Vianmääritys
230  Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.
232 Sovellus ei saa yhteyttä Adoben tilinhallintapalvelimiin.
233 Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.
236 Sovellus ei ymmärrä palvelimen vastausta.
237 Tietokoneen sovellustiedot ovat vioittuneet.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
238 Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

239 Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe Kuvaus Vianmääritys
240   Sovellus ei pysty tallentamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

241 Sovellus ei pysty poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

243 Tietojen tallentamisessa tietokoneelle ilmeni ongelma.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.
244 Tietojen tallentamisessa tietokoneelle ilmeni ongelma.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.
245  Tietokoneen Adobe-varmenteet ovat vioittuneet.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe Intermediate CA ja Adobe Content:

246 Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

247 Tämä virhe ilmenee, kun ladattu asennusohjelma on virheellinen.
  • Asenna sovellus uudelleen.
248 Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe Kuvaus Vianmääritys
251 Sovellus havaitsi ongelman tietokoneen järjestelmäkellossa.
  • Tarkista, että tietokoneen kello on asetettu oikeaan aikaan ja oikealle aikavyöhykkeelle. Lisätietoja saat tästä asiakirjasta.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, muodosta yhteys internetiin ja käynnistä sovellus.

Identiteettivirheet

Virhe Kuvaus

Vianmääritys

301

Sinut on kirjattu ulos sovelluksesta ja kirjautumisnäyttö tulee näkyviin.
  • Kirjaudu sovellukseen.
302

Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.

303 Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.
304

Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.

306

Tämä virhe johtuu palvelimen määritysongelmasta.

307 Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.
308

Adoben palvelimilta saatiin virheilmoitus.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
Virhe Kuvaus

Vianmääritys

312 Tämä virhe ilmenee, kun sähköpostin vahvistustila ei noudata vaadittuja käytäntöjä.
  • Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos adobe.com-sivustolta ja kirjaudu takaisin sisään.
313 Käyttäjätilissäsi on ongelma.
  • Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
314 Tämä virhe ilmenee, kun IT-järjestelmänvalvoja on merkinnyt tilisi. Tämä voi johtua siitä, että lukijat ilmoittivat julkaistun sisällön sopimattomaksi.
315

Tilauksessa on ongelma.

Esimerkiksi maksuvirhe.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
316 Palvelu ei ole käytettävissä tiliin liitetyissä tilauksissa.
  • Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
318 Salasanasi on vaihdettu.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
319 Tilisi sähköpostiosoite on päivitettävä.
  • Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
Virhe Kuvaus Vianmääritys
320 Ikäsi vahvistaminen on kesken.
  • Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
321           Adoben palvelimilla on ilmennyt määritysvirhe.
322 Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.

Palvelimen käynnistämät virheet

Virhe Kuvaus Vianmääritys
1010 Adoben palvelimilla on ilmennyt määritysvirhe.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:
    • Jos käytät macOS-tietokonetta:
      • Lukitse ja avaa avainnippu.
      • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos tietokoneelta ja kirjaudu sitten takaisin sisään.
      • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.
    • Jos käytät Windows-tietokonetta: