Käyttöoikeutta koskevat virheet | Creative Cloud 2019 ja sitä uudemmat versiot

Käytä tätä asiakirjaa Creative Cloud 2019:n ja sitä uudempien versioiden käyttöoikeutta koskevien virheiden vianmääritykseen.

Virheiden numerot ja kuvaukset

Katso lisätietoja valitsemalla virheen numero

Verkkovirheet

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

102

Sovellus ei saanut yhteyttä Adoben palvelimiin käyttöoikeustietojen tarkistamista varten.

• Verkkoyhteyksien tarkistaminen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa ja jos olet yrityskäyttäjä, ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaasi sellaisten ongelmien kuin palomuurin, DNS-palvelimen tai isäntätiedoston uudelleenohjauksen tarkistamiseksi.

106

Sovellus yritti muodostaa yhteyden Adoben palvelimiin, mutta se aikakatkaistiin.

• Verkkoyhteyksien tarkistaminen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, virhe voi johtua yhteyden alhaisesta kaistanleveydestä. Yritä käyttää nopeampaa internet-yhteyttä..

Emme voi vahvistaa tilaustasi.

Jos olet offline-tilassa, estä järjestelmäkelloa synkronoitumasta Internet-ajan kanssa.

Acrobatin Windows-version käyttäjille: Jos sait tämän virheilmoituksen Acrobatin Windows-versiossa, erityisesti jos tietokoneeseen on asennettu Trend Micro ‑virustorjuntaohjelman versio 15.0 tai aiempi,  lue, miten voit korjata ongelman.

Varmenne- tai tunnistetietovirheet

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

201

Sovellus ei onnistunut lataamaan profiili- tai käyttöoikeustietojasi.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään käyttäen eri tiliä.

202

Adoben myöntämät varmenteet on ladattava tietokoneellesi, jotta Adobe-sovellukset toimivat. Tämä virhe ilmenee, kun nämä varmenteet puuttuvat tai eivät kelpaa.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe Intermediate CA ja Adobe Content:

203

Sovellus ei pysty lukemaan Adoben palvelimilta saatuja käyttäjä- ja käyttöoikeustietoja.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään käyttäen eri tiliä.
  • Muussa tapauksessa poista varmenteet, jotka alkavat Adobe Intermediate CA ja Adobe Content. Jos käytät macOS-tietokonetta, käytä Avainnipun käyttö -ohjelmaa. Jos käytät Windows-tietokonetta, käytä Varmenteiden hallintaa.

204

Sovellus ei saa kelpaavaa vastausta Adoben palvelimilta.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään käyttäen eri tiliä.

205

Sovellus ei pysty tallentamaan profiili- ja käyttöoikeustietojasi turvalliseen tallennustilaan (MacOS-tietokoneella avainnippuun ja Windowsissa Tunnistetietojen hallintaan) tietokoneellasi.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

206

Sovelluksessa on ongelma todennukseen liittyvien tietojen lukemisessa Avainnipun käyttö -ohjelmasta (macOS) tai Tunnistetietojen hallinnasta (Windows).

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

207

Sovellus ei pysty lukemaan käyttäjä- ja käyttöoikeustietoja tietokoneella.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

208

Tietokoneesi käyttäjä- ja käyttöoikeustiedot ovat vioittuneet.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

209

Sovellus ei pysty poistamaan käyttäjä- ja käyttöoikeustietoja tietokoneelta.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

210

Sovellus ei pysty tallentamaan tai noutamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

211

Käyttäjä- tai käyttöoikeustietojen varasto Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa näyttää olevan viallinen.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe User ja Adobe App:

212

Käyttäjä- tai käyttöoikeustietojen varasto Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa näyttää olevan viallinen.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe User ja Adobe App:

213

Käyttäjä- tai käyttöoikeustietojen varasto Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa näyttää olevan viallinen.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe User ja Adobe App:

214

Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin käyttäjän todentamiseksi.

TAI

Sovellus on ollut käynnissä pitkään.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

215

Sovellus ei pysty tallentamaan käyttöoikeustietoja tietokoneella.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

216

Virheellinen paketti sovelluksesta on asennettu tietokoneeseen.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen.

217

Yhteyden muodostaminen Adoben palvelimiin ei onnistu.

• Käynnistä sovellus uudelleen.

219

Sovellus ei voi tallentaa tietoja avainnippuun tai Tunnistetietojen hallintaan.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

220

Sovellus on ollut käynnissä pitkään, ja sovellusistunto on päättynyt.

Tai

Olet etäkirjautunut ulos tästä tietokoneesta valintaikkunan kautta.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, odota 5–10 minuuttia, kunnes sovellus palautuu.

221

Tietokoneen käyttäjässä on ristiriita.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa ja jos käytät virtuaalityöpöytää, tarkista VDI-ympäristön asetukset.

222

Adoben palvelimilla näyttää olevan virhe.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, asenna sovellus uudelleen.

223

Adoben palvelimilla näyttää olevan virhe.

• Käynnistä sovellus uudelleen.

224

Avainnipun tai Tunnistetietojen hallinnan oikeudet ovat virheellisiä.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

225

Avainnipun tai Tunnistetietojen hallinnan oikeudet ovat virheellisiä.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

226

Avainnipun tai Tunnistetietojen hallinnan oikeudet ovat virheellisiä.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

227

Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

229

Sovellus havaitsi virheen yrittäessään hakea tiliisi liittyviä tietoja..

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään Creative Cloud -työpöytäsovelluksella.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

230

Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.

232

Sovellus ei saa yhteyttä Adoben tilinhallintapalvelimiin.

233

Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Kirjaudu sisään käyttäen eri tiliä.

236

Sovellus ei ymmärrä palvelimen vastausta.

237

Tietokoneen sovellustiedot ovat vioittuneet.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

238

Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

239

Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

240

Sovellus ei pysty tallentamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

241

Sovellus ei pysty poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

243

Tietojen tallentamisessa tietokoneelle ilmeni ongelma.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.

244

Tietojen tallentamisessa tietokoneelle ilmeni ongelma.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä sovellus uudelleen.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.

245

Tietokoneen Adobe-varmenteet ovat vioittuneet.

Poista varmenteet, jotka alkavat Adobe Intermediate CA ja Adobe Content:

246

Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

247

Tämä virhe ilmenee, kun ladattu asennusohjelma on virheellinen.

• Asenna sovellus uudelleen.

248

Sovellus ei pysty tallentamaan, lukemaan tai poistamaan käyttäjä- tai käyttöoikeustietoja Avainnipun käyttö -ohjelmassa tai Tunnistetietojen hallinnassa.

Jos käytät macOS-tietokonetta:

Jos käytät Windows-tietokonetta:

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

251

Sovellus havaitsi ongelman tietokoneen järjestelmäkellossa.

• Tarkista, että tietokoneen kello on asetettu oikeaan aikaan ja oikealle aikavyöhykkeelle. Lisätietoja saat tästä asiakirjasta.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, muodosta yhteys internetiin ja käynnistä sovellus.

Identiteettivirheet

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

301

Sinut on kirjattu ulos sovelluksesta ja kirjautumisnäyttö tulee näkyviin.

• Kirjaudu sovellukseen.

302

Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.

303

Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.

304

Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.

306

Tämä virhe johtuu palvelimen määritysongelmasta.

307

Adoben palvelimilla näyttää olevan määritysongelma.

308

Adoben palvelimilta saatiin virheilmoitus.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

312

Tämä virhe ilmenee, kun sähköpostin vahvistustila ei noudata vaadittuja käytäntöjä.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos adobe.com-sivustolta ja kirjaudu takaisin sisään.

313

Käyttäjätilissäsi on ongelma.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.

314

Tämä virhe ilmenee, kun IT-järjestelmänvalvoja on merkinnyt tilisi. Tämä voi johtua siitä, että lukijat ilmoittivat julkaistun sisällön sopimattomaksi.

315

Tilauksessa on ongelma.

Esimerkiksi maksuvirhe.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.

316

Palvelu ei ole käytettävissä tiliin liitetyissä tilauksissa.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.

318

Salasanasi on vaihdettu.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

319

Tilisi sähköpostiosoite on päivitettävä.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

320

Ikäsi vahvistaminen on kesken.

• Siirry osoitteeseen adobe.com, kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Tilin hallinta.

321

Adoben palvelimilla on ilmennyt määritysvirhe.

322

Sovellus ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.

Palvelimen käynnistämät virheet

Virhe

Kuvaus

Vianmääritys

1010

Adoben palvelimilla on ilmennyt määritysvirhe.

• Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa:
    • Jos käytät macOS-tietokonetta:
      • Lukitse ja avaa avainnippu.
      • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kirjaudu ulos tietokoneelta ja kirjaudu sitten takaisin sisään.
      • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, käynnistä tietokone uudelleen.
    • Jos käytät Windows-tietokonetta: