Adoben hallintakonsolin järjestelmänvalvojana voit lisätä tai poistaa käyttäjiä organisaatiossa. Voit myös yhdistää tuoteoikeuksia (esimerkiksi Document Cloud) ja käyttäjiä ryhmiin.

Yleisesti, jos poistat käyttäjien ja käyttöoikeuden välisen yhteyden, käyttäjien yhteys luomiinsa sisältöihin tai työnkulkuihin katkeaa. Esimerkkejä Document Cloudin käyttäjien tuottamista sisällöistä ja työnkuluista:

• Tiedostojen tallentaminen
  • Tiedostojen jakaminen
  • Lomakkeiden täyttäminen ja allekirjoittaminen
  • Allekirjoitettavaksi lähettäminen

Käyttäjätyypeistä riippuen käyttäjät voivat silti käyttää käyttäjän luomia sisältöjä ja työnkulkuja sen jälkeenkin, kun oikeus on poistettu. Adobe ID -tunnuksen käyttäjät voivat edelleen kirjautua Document Cloud -palveluihin ja käyttää niiden käyttäjien luomia sisältöjä ja työnkulkuja vapaassa tai vain luku -tilassa. Enterprise ID- tai Federated ID -käyttäjät eivät kuitenkaan voi enää kirjautua Document Cloud -palveluihin. Lisätietoja tunnistetietojen hallinnoinnista.

On myös mahdollista yhdistää käyttäjät uudelleen luomiinsa sisältöihin ja työnkulkuihin. Jos esimerkiksi poistat käyttäjän ryhmästä, joka sisältää Document Cloud -oikeuden, TAI jos poistat ryhmän, joka sisältää käyttäjän Document Cloud -oikeuden, voit myöhemmin yhdistää käyttäjän uudelleen oikeuteen. Kun teet niin, käyttäjät saavat jälleen luomansa sisällöt ja työnkulut käyttöönsä.