Vaikka kaikki Creative Cloudin ja Document Cloudin tiedot salataan, voit määrittää valvonnan ja suojauksen lisäkerroksia käyttämällä erillistä salausavainta, jonka Adobe luo tarpeen mukaan organisaatiosi kaikkiin toimialueisiin tai vain osaan niistä. Sisältö salataan käyttäen tätä salausavainta. Tarvittaessa voit kumota salausavaimen Admin Consolessa.

Erilliset salausavaimet ovat saatavana vain jaettuihin Creative Cloud- tai Document Cloud for enterprise ‑palvelusopimuksiin, joihin sisältyvät tallennustila ja palvelut.

Luoko Adobe yhden salausavaimen organisaatiota kohti vai yhden avaimen varattua toimialuetta kohti?

Voit käyttää erillistä salausavainta organisaatiosi jokaisella aktiivisella toimialueella.

Saanko ilmoituksen, kun olemassa oleva sisältö on salattu?

Kyllä, Admin Console näyttää ilmoituksen, kun olemassa oleva sisältö on salattu.

Voinko kumota toimialueen salausavaimen sen käyttöönoton jälkeen?

Kyllä, voit kumota salausavaimen. Kun kumoat salausavaimen, käyttäjät eivät voi enää käyttää sisältöä, joka on salattu erillisellä salausavaimella.

Miten voin palauttaa sisällön käyttöoikeudet salausavaimen kumoamisen jälkeen?

Jos haluat palauttaa oikeudet sellaisen sisällön käyttöön, jonka salausavain on kumottu, voit ottaa salausavaimen Admin Consolessa uudelleen käyttöön.

Voivatko käyttäjät selata tiedostoja sen jälkeen, kun salausavain on poistettu käytöstä?

Kyllä, käyttäjät voivat selata sisältöjä, mutta heillä ei ole oikeuksia tiedostojen sisällön käyttöön.

Mitä tapahtuu, jos salausavain kumotaan, kun tiedostojen synkronointitoiminto on käynnissä?

Synkronointitoiminto epäonnistuu.

Mihin sovelluksiin, palveluihin ja tietoihin erillisellä salausavaimella ei ole vaikutusta?

Seuraavia tietoja ei salata erillistä salausavainta käyttäen, joten avaimen kumoamisella ei ole vaikutusta niihin:

• organisaation jäsenten, joilla on Adobe ID -tili, tiedot (ellei käyttäjä ole tehnyt yhteistyötä käyttäen sisältöä, jonka on luonut Enterprise ID- tai Federated ID -käyttäjä)
  • metatiedot (tiedoston nimi, kokoelman nimi, fontin käyttö, MIME-tyyppi ja muut määritteet, joita tarvitaan kokoelman selaamiseen)
  • videot, jotka on julkaistu Premiere Clip- tai Adobe Voice -sovelluksilla
  • Lightroom-valokuvat
  • Adobe Color -palvelun tallentamat värit
  • kaikki Behance- ja Adobe Font -palveluiden hallinnoimat tiedot
  • kaikki Marketing Cloudin hallinnoimat tiedot
  • tallennetut sovellusasetukset
  • tilinhaltijan tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, käyttöoikeudet ja muut tilin perustiedot.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Adoben asiakaspäällikköön.

Jos käyttäjä lähettää tietoja, kun salausavain on kumottu, salataanko tiedot vakiosalausavaimilla?

Ei, vakiosalausavaimia ei käytetä. Käyttäjä ei pysty lähettämään tietoja, sillä kelvollista avainta ei ole.

Mistä löydän lisätietoja Creative Cloud for enterprisen suojauksesta?

Mistä löydän lisätietoja Document Cloud for enterprisen suojauksesta?