Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Creative Cloudin tai Document Cloud for enterprisen avulla loppukäyttäjät voivat tallentaa tiedostoja suojatusti ja turvallisesti. Käyttäjät voivat myös jakaa tiedostoja ja tehdä yhteistyötä toisten käyttäjien kanssa. Käyttäjät voivat käyttää tiedostoja Creative Cloud -verkkosivuston, Creative Cloud -tietokonesovelluksen ja Creative Cloud -mobiilisovelluksen kautta. Tallennustila on käytettävissä osana Creative Cloudia tai Document Cloud for enterprisea vain silloin, jos se sisältyy organisaatiosi ja Adoben väliseen sopimukseen.

Vaikka kaikki Creative Cloudin ja Document Cloudin tiedot salataan, voit määrittää valvonnan ja suojauksen lisäkerroksia käyttämällä erityistä salausavainta, jonka Adobe luo tarpeen mukaan organisaatiosi kaikkiin hakemistoihin tai vain osaan niistä. Sisältö salataan käyttäen tätä salausavainta. Tarvittaessa voit kumota salausavaimen Admin Consolessa.

Erilliset salausavaimet ovat saatavana vain jaettuihin Creative Cloud- tai Document Cloud for enterprise ‑palvelusopimuksiin, joihin sisältyvät tallennustila ja palvelut.

Ennen kuin otat erityiset salausavaimet käyttöön organisaatiosi hakemistoissa, tutustu Adobe Creative Cloud for enterprisen suojauksen yleiskatsaukseen tai Adobe Document Cloudin suojaukseen.

Voit päivittää sopimuksesi sisältämään tallennustilan ja palvelut ottamalla yhteyttä Adoben asiakaspäällikköön.

Hakemistojen salausavainten hallinta

Voit käyttää organisaatiossasi hakemistokohtaisia erityisiä salausavaimia.

Ota salausavaimia käytettäessä seuraavat seikat huomioon:

• Varmista, että olet varannut ja aktivoinut toimialueesi, jotta voit ottaa nämä toimialueet sisältävissä hakemistoissa erityiset salausavaimet käyttöön.
  • Kun otat erillisen salausavaimen käyttöön, et voi palata käyttämään vakiosalausavaimia.
  • Voit kumota erillisen salausavaimen tarvittaessa. Jos kumoat salausavaimen, käyttäjät eivät voi enää käyttää sisältöä, joka on salattu erillisellä salausavaimella. Jos esimerkiksi epäilet tietomurtoa, voit kumota salausavaimen välittömästi Admin Consolessa.
  • Jos haluat palauttaa oikeudet sellaisen sisällön käyttöön, jonka salausavain on kumottu, voit ottaa salausavaimen Admin Consolessa uudelleen käyttöön.

Seuraavia tietoja ei salata erillistä salausavainta käyttäen, joten avaimen kumoamisella ei ole vaikutusta niihin:

• organisaation jäsenten, joilla on Adobe ID ‑tili, tiedot (ellei käyttäjä ole tehnyt yhteistyötä käyttäen sisältöä, jonka on luonut Enterprise ID- tai Federated ID -käyttäjä)
  • metatiedot (tiedoston nimi, kokoelman nimi, fontin käyttö, MIME-tyyppi ja muut määritteet, joita tarvitaan kokoelman selaamiseen)
  • videot, jotka on julkaistu Premiere Clip- tai Adobe Spark ‑sovelluksilla
  • Lightroom-valokuvat
  • Adobe Color -palvelun tallentamat värit
  • kaikki Behance- ja Adobe Fonts -palveluiden hallinnoimat tiedot
  • kaikki Marketing Cloudin hallinnoimat tiedot
  • tallennetut sovellusasetukset
  • tilinhaltijan tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, käyttöoikeudet ja muut tilin perustiedot.

Erillisten salausavainten käyttöönotto

Voit ottaa hakemistosi erityisen salausavaimen käyttöön toimimalla seuraavan prosessin mukaan:

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Asetukset > Tunnistetiedot.

Tunnistetiedot-sivun Hakemisto-välilehdessä on lueteltu organisaatiosi hakemistot.

2. Napsauta sen hakemiston nimeä, jolla haluat ottaa erityisen salausavaimen käyttöön.

3. Valitse Asetukset.

Hakemiston asetukset ‑sivu tulee näyttöön.

Hakemiston asetukset
  4. Valitse Ota käyttöön.

Ota erillinen salausavain käyttöön ‑valintaikkuna tulee näyttöön.

Ota erillinen salausavain käyttöön ‑valintaikkuna
  5. Vahvista valinta valitsemalla Ota käyttöön.

Kun erillinen salausavain on otettu onnistuneesti käyttöön, näet viestin käyttöönoton onnistumisesta. Jos sinulla on olemassa olevia resursseja, niiden salaus aloitetaan ja näet salausprosessin edistymisen näytössä. Käyttäjät voivat jatkaa työskentelyä keskeytyksettä, kun salausprosessi on käynnissä.

Näyttöön ilmestyy myös viesti, jos jostain syystä salausavaimen käyttöönotto epäonnistuu tai resurssien salaus epäonnistuu salausavaimen käyttöönoton jälkeen.

Erillisten salausavainten kumoaminen

Jos kumoat erillisen salausavaimen, käyttäjät eivät enää voi käyttää tietoja, jotka on salattu erillisellä salausavaimella.

Huomautus:

Käyttäjät voivat kuitenkin vielä selata tiedostoja ja kansioita ja nähdä metatiedot.

Voit kumota hakemiston erityisen salausavaimen seuraavasti:

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Asetukset > Tunnistetiedot.

Tunnistetiedot-sivun Hakemisto-välilehdessä on lueteltu organisaatiosi hakemistot.

2. Valitse sen hakemiston nimi, jonka erityisen salausavaimen haluat kumota.

3. Valitse Asetukset.

Hakemiston asetukset ‑sivu tulee näyttöön.

Hakemiston asetukset
  4. Valitse Kumoa.

Kumoa erityinen salausavain ‑valintaikkuna tulee näyttöön.

Kumoa erityinen salausavain
  5. Vahvista valinta valitsemalla Kumoa.

Kun erillinen salausavain on onnistuneesti kumottu, näet viestin kumoamisen onnistumisesta.

Kumoamisen onnistuminen