InDesign kaatuu, kun yrität poistaa tai leikata PDF-tiedoston heti sen jälkeen, kun resurssi on siirretty kirjastosta InDesigniin. Tämä ongelma ilmenee ainoastaan Windows-tietokoneella, kun kuvanlaaduksi on valittu Korkea.

Ratkaisu

Huomautus:

Varmista ennen vaiheiden suorittamista, että järjestelmään on asennettu InDesign 13.1. Voit tarkistaa asennetun InDesign-version siirtymällä kohtaan Ohje > Tietoja InDesignista.

Voit päivittää järjestelmään asennetun InDesign CC -sovelluksen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla Lisätietoja on kohdassa Päivitä Creative Cloud -sovellukset.

InDesign-versio
Järjestelmään asennettu InDesign-versio
  1. Sulje Adobe InDesign CC.

2. Lataa Crash_fix.zip ja pura sen sisältö työpöydälle.

3. Etsi puretusta kansiosta CopyPlugin.vbs ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Selaa ja valitse Adobe InDesign CC 2018 -sovelluskansio.

Etsi kansio
    Valitse Adobe InDesign CC 2018 -kansio
  5. Valitse OK.

Huomautus:

Jos näet seuraavan virheilmoituksen, varmista, että purat ladatun tiedoston ennen lisäosan suorittamista.

6. Lisäosa asennetaan, ja saat viestin, kun InDesign on päivitetty. Valitse OK.

Asennus on valmis
    Asennus on valmis
  7. Käynnistä InDesign CC.