Käytä Creative Cloud ‑tietokonesovellusta kaikkien sovellusten päivittämiseen uusimpiin versioihin. Voit päivittää asennetut sovellukset automaattisesti, manuaalisesti tai kaikki kerralla.

Sovellusten päivittäminen automaattisesti

Creative Cloud ‑tietokonesovellus pystyy päivittämään sovelluksesi automaattisesti, kun uusia versioita julkaistaan. Voit myös hallita yksittäisten sovellusten automaattisia päivityksiä. Oletusarvoisesti aikaisempien versioiden asennus poistetaan, mutta voit halutessasi pitää ne käyttämällä lisäasetuksia.

Lisätietoja Adobe Acrobatin ja Acrobat Readerin automaattisista päivityksistä on artikkelissa Automaattiset päivitykset | Acrobat, Reader.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Oletusarvot.

Pilvikuvake ja Oletusarvot-kuvake

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse Apps-välilehti.

Oletusarvot
  4.  Tee jokin seuraavista toimista:

• Kaikki sovellukset  Jos haluat määrittää automaattiset päivitykset kaikille sovelluksille, ota Automaattinen päivitys ‑toiminto käyttöön.
    • Tietyt sovellukset  Jos haluat valita automaattisen päivitysasetuksen tietyille sovelluksille, ota Automaattinen päivitys ‑toiminto käyttöön ja määritä sitten vaihtokytkin kullekin yksittäiselle sovellukselle tarpeen mukaan.
    Automaattinen päivitys
    Ota Automaattinen päivitys (A) käyttöön ja hallitse halutessasi yksittäisten sovellusten (B) asetuksia.

Haluatko palata käyttämään sovelluksen oletusasetuksia tai säilyttää edellisen asennetun version? Katso Yksittäisten sovellusten lisäasetukset.

5. Kun olet valmis, valitse Valmis.

Sovellukset päivitetään automaattisesti, kun uusia versioita on saatavana.

Käytätkö laajennusta?

Jos olet asentanut muiden valmistajien laajennuksia, ne eivät ehkä toimi sovellusten uusimman version kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta ja päivityksistä saat ottamalla yhteyttä laajennuksen valmistajaan.

Yksittäisten sovellusten lisäasetukset

Automaattinen päivitys ‑toiminto sisältää lisäasetuksia, jotka voit määrittää kullekin sovellukselle erikseen.

Määritä lisäasetukset, jos et halua säilyttää aikaisempia asetuksia tai haluat pitää aikaisemman version asennettuna.

Tuo aikaisemmat asetukset ja valinnat

Säilyttää päivitettyjen sovellusten aikaisemmat asetukset ja valinnat.

Poista vanhemmat versiot

Poistaa aikaisempien versioiden asennuksen ja säästää kiintolevytilaa.

Uusimpien päivitysten hakeminen

Jos Automaattinen päivitys ‑toiminto ei ole käytössä, voit hakea Creative Cloud ‑sovellusten uusimmat päivitykset Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ilmoitusta odottamatta.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Apps-välilehden vasemmasta ruudusta Päivitykset.

Napsauta Apps-välilehden vasemmassa ruudussa Päivitykset

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse Lisää toimintoja -kuvake . Valitse sitten Hae päivityksiä.

Hae päivityksiä
    Hae päivityksiä
  4. Valitse yksittäisten sovellusten kohdalla Päivitä.

päivitykset

Kaikkien sovellusten päivittäminen samalla kertaa

Jos Automaattinen päivitys ‑toiminto ei ole käytössä, voit päivittää kaikki sovellukset manuaalisesti samalla kertaa. Kun päivität sovelluksesi, oletusarvot ja asetukset siirretään uuteen versioon. Sovellusten aikaisempien versioiden asennus poistetaan. Voit muuttaa näitä oletusasetuksia pyydettäessä Lisäasetukset-kohdassa.

1. Tallenna työt ja sulje kaikki Adobe-sovellukset ennen aloittamista. Jos Adobe-sovellukset ovat auki, näyttöön voi tulla varoitus, jossa sinua pyydetään sulkemaan ne. Lisätietoja on artikkelissa Ristiriitaisten prosessien tai sovellusten sulkeminen.

Käytätkö laajennusta?

Jos olet asentanut muiden valmistajien laajennuksia, ne eivät ehkä toimi sovellusten uusimman version kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta ja päivityksistä saat ottamalla yhteyttä laajennuksen valmistajaan.

2. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

3. Valitse Apps-välilehden vasemmasta ruudusta Päivitykset.

Napsauta Apps-välilehden vasemmassa ruudussa Päivitykset

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

Huomautus:

Älä käytä Päivitä kaikki -asetusta, jos haluat säilyttää näiden sovellusten vanhemmat versiot. Kun olet valmis päivittämään ne (esimerkiksi käynnissä olevan projektin suorittamisen jälkeen), valitse näiden sovellusten vieressä oleva Päivitä-painike.

4. Valitse Päivitä kaikki.

Päivitä kaikki sovellukset