InDesign/InCopy CC 2018 kaatuu, kun sitä yritetään käynnistää macOS 10.14 (Mojave) -käyttöjärjestelmän beetaversiossa

Ratkaisu

1. Sulje Adobe InDesign CC / Adobe InCopy CC.

2. Lataa toinen seuraavista ja pura sen sisältö työpöydälle.

3. Etsi puretusta kansiosta .app-tiedosto ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Selaa ja valitse Adobe InDesign CC 2018.app / Adobe InCopy CC 2018.app.

Adobe InDesign CC 2018
    Adobe InCopy CC 2018

5. Napsauta Valitse.

6. Laajennukset asennetaan, ja saat viestin, kun InDesign/InCopy on päivitetty. Valitse OK.

Sovellus on päivitetty
  7. Käynnistä InDesign CC / InCopy CC.