InDesign CC 2014 ja Illustrator CC 2014 kaatuvat tulostettaessa Fiery RIP:hen, kun käytetään Fiery-toimintoja Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

Tämä artikkeli viittaa ongelmaan, jossa InDesign CC 2014 ja Illustrator CC 2014 kaatuvat tulostettaessa Fiery RIP:hen, kun käytetään Fiery-toimintoja MacOS-käyttöjärjestelmässä.

Ratkaisu 1: Lataa InDesign CC 2014:n ja Illustrator CC 2014:n uusin versio

1. Vaiheen teksti

Ratkaisu: Lataa komentosarja InDesign CC 2014 -versiolle 10.0

1. Tämä komentosarja on InDesign CC 2014:n kesäkuun 2014 julkaisua varten.

Lataa alla oleva komentosarja:

Lataa

Huomautus:

Komentosarja korvaa ”Application UI.InDesignPlugin”-lisäosan päivitetyllä versiolla.

2. Pura pakattu komentosarja ja suorita se.

3. Päivitä valitsemalla ikkunasta (kuva alla) sovellus InDesign CC 2014.

Valitse InDesign CC 2014 -sovellus
  4. Käynnistä InDesign CC 2014 ja tulosta käyttäen Fiery-toimintoa.

Lisätietoja

Ongelma koskee InDesign CC:n ja Illustrator CC:n 2014-versioita Mac OS -käyttöjärjestelmäversiossa 10.9.x.

InDesign- ja EFI-työryhmät työskentelevät yhdessä löytääkseen ongelmaan pysyvän ratkaisun.

Fieryn voi asentaa useiden tulostinten kanssa:

http://w3.efi.com/fiery-wide-format/product-overview/supported-printers