Japaninkielisissä dokumenteissa, joissa on marginaalit ja sarakkeet, ei näy älykkäitä apulinjoja objektien keskittämistä varten

Ongelma

Kun objekti yritetään keskittää sivulle tai useiden objektien keskikohdat yritetään keskittää älykkäiden apulinjojen avulla, apulinjoja ei näytetä. Ongelma ilmenee vain, kun luotu dokumentti sisältää marginaalit ja sarakkeita. Ongelma koskee vain japaninkielisiä dokumentteja.

Tilapäisratkaisu

Ratkaise ongelma poistamalla valinta Tartu julkaisuruudukkoon -asetuksen kohdalta.

Osoita Näytä-valikossa Ruudukot ja apuviivat ja poista sitten Tartu julkaisuruudukkoon -asetuksen valinta napsauttamalla asetusta.

Tartu julkaisuruudukkoon
Tartu julkaisuruudukkoon -asetus

InDesign kaatuu suoritettaessa linkkitoimintoja, kun ICC-profiili-sarake on käytössä Linkit-paneelissa

Ongelma

InDesign kaatuu, kun Linkit-paneelissa yritetään linkittää uudelleen, upottaa tai muokata linkkejä. Ongelma ilmenee vain, kun ICC-profiili-sarake on otettu käyttöön Linkit-paneelissa.

Tilapäisratkaisu

Ratkaise ongelma piilottamalla ICC-profiili-sarake Linkit-paneelissa.

Valitse Linkit-paneelin valikosta Paneelin asetukset ja valitse sitten ICC-profiili Näytä sarake -kohdasta.

Paneelin asetukset
Paneelin asetukset