Ota selvää, miten voit tallentaa Adobe InDesign -dokumentit takautuvasti yhteensopivassa muodossa ja avata ne sovelluksen aikaisemmissa versioissa.

Päivitysten asennus

Asenna ensin kaikki saatavilla olevat päivitykset siihen InDesignin aikaisempaan versioon, jolla haluat avata IDML- tai INX-tiedoston:

• Valitse InDesignissa Ohje > Päivitykset ja noudata ohjeita.

-tai-

Valitse sen jälkeen InDesignin nykyistä versiota ja tiedostojen avaamiseen käytettävää aikaisempaa versiota vastaava menettelytapa.

Huomautus:

Kun avaat dokumentin InDesignin aikaisemmassa versiossa, osa sisällöstä voi kadota tai asettelu ei ehkä vastaa alkuperäistä asettelua. Vanhemmat versiot eivät usein tue uudempia toimintoja. Tarkista sovelluksen aikaisemmissa versioissa avatut dokumentit huolellisesti.

InDesign-tiedostojen avaus CC:llä tai CS6:lla CS5.5:ssä, CS5:ssä tai CS4:ssä tapahtuvaa käyttöä varten

1. Valitse InDesign CC:ssä tai CS6:ssa Tiedosto > Tallenna nimellä.

2. Valitse tyypiksi (Windows) tai muodoksi (Mac OS) InDesign Markup (IDML).

Huomautus:

IDML-tiedostot ovat yhteensopivia InDesign CS4:n ja sitä uudempien versioiden kanssa.

3. Valitse Tallenna.

Nyt voit avata IDML-tiedoston CS5.5:ssä, CS5:ssä tai CS4:ssä ja tallentaa sen InDesign-dokumenttina.

InDesign-tiedostojen avaus CS5.5:llä tai CS5:llä CS4:ssä tapahtuvaa käyttöä varten

1. Valitse InDesign CS5.5:ssä tai CS5:ssä Tiedosto > Vie.

2. Valitse tyypiksi (Windows) tai muodoksi (Mac OS) InDesign Markup (IDML).

3. Valitse Tallenna.

Nyt voit avata IDML-tiedoston CS4:ssä ja tallentaa sen InDesign-dokumenttina.

InDesign-tiedostojen avaus CS5:llä tai sitä uudemmalla versiolla CS3:ssa tapahtuvaa käyttöä varten

InDesign CS5:llä tai sitä uudemmalla versiolla ei voi tallentaa tiedostoja suoraan CS3:een tai sitä aikaisempiin versioihin. InDesign CS5 ei tue INX-vientiä. Tallenna tiedosto INX- ja IDML-tiedostoja tukevalla CS4:llä CS3-muotoon.

1. Valitse InDesign CS5:ssä tai sitä uudemmassa versiossa Tiedosto > Vie.

2. Valitse tyypiksi (Windows) tai muodoksi (Mac OS) InDesign Markup (IDML).

3. Valitse Tallenna.

4. Avaa InDesign CS4:ssä vaiheessa 3 luomasi *.idml-tiedosto.

5. Valitse Tiedosto > Vie.

6. Valitse tyypiksi (Windows) tai muodoksi (Mac OS) InDesign Interchange (INX).

7. Valitse Tallenna.

Nyt voit avata INX-tiedoston CS3:ssa ja tallentaa sen InDesign-dokumenttina.

InDesign-tiedostojen avaus CS4:llä tai CS3:lla sovelluksen aikaisemmassa versiossa tapahtuvaa käyttöä varten

1. Valitse InDesign CS4:ssä tai CS3:ssa Tiedosto > Vie.

2. Valitse tyypiksi (Windows) tai muodoksi (Mac OS) InDesign Interchange (INX).

3. Valitse Tallenna.

Nyt voit avata INX-tiedoston sovelluksen aikaisemmassa versiossa ja tallentaa sen InDesign-dokumenttina.