Viimeksi päivitetty: 7. kesäkuuta 2018

Mikä on Adobe Stock?

Adobe Stock on ympäristö, jossa yritysasiakkaat voivat lisensoida töitä vakiolisenssillä, parannetulla lisenssillä tai laajennetulla lisenssillä.

Tuotteet ja palvelut Käyttöoikeuksien mittari Käyttöönotto
Adobe Stock Krediitit Tarvepohjainen palvelu

Määritelmät

”Krediiteillä” tarkoitetaan Adobe Stockissa käytettyä valuuttaa, jolla yritysasiakkaat voivat lisensoida töitä.

Tällä hetkellä saatavana oleviin työtyyppeihin tarvittavat krediitit

Voimaantulopäivänä saatavana olevien työtyyppien lisensoitiin tarvittavien krediittien määrä on ilmoitettu

(A) yritysasiakkaiden Adobe Stock ‑sivustossa

(B) kirjastopaneelissa lisensointityönkulun aikana

(C) myyntitilauksen voimaantulopäivänä lisensoitavina olevien työtyyppien ostotilauksessa ja/tai

(D) alla olevassa taulukossa:

Työn tyyppi
Hinta krediitteinä
Normaali kuva 1 krediitti
HD-video 8 krediittiä
4K-video 20 krediittiä
Toimituksellinen kuva (puoli tarkkuus) 5–25 krediittiä
Toimituksellinen kuva (täysi tarkkuus) 20–50 krediittiä
Toimituksellinen video 25 krediittiä
Laadukas kuva (puoli tarkkuus)
5–25 krediittiä
Laadukas kuva (täysi tarkkuus) 10–50 krediittiä
Mallitiedosto 1–4 krediittiä
3D-resurssi
1–10 krediittiä

Uusien työtyyppien lisääminen

Adobe voi lisätä uusia työtyyppejä, joita ei ole mainittu myyntitilauksessa, ja uusien työtyyppien lisensointiin tarvittavien krediittien määrä näytetään

(A) yritysasiakkaiden Adobe Stock ‑sivustossa ja/tai

(B) kirjastopaneelissa lisensointityönkulun aikana.

Asiakkaan on tarkistettava kulloinkin voimassa olevat krediittitiedot säännöllisesti Adobe Stock ‑sivustosta.  Kun asiakas lisensoi uusia työtyyppejä, joita ei ole mainittu myyntitilauksessa, asiakas hyväksyy uuteen työluokkaan kuuluvan uuden työn lisensointiin tarvittavien krediittien määrän.

Mikä on Adobe Stock for Print-On-Demand?

Adobe Stock for Print-On-Demand on erityinen yritysratkaisu, jonka avulla asiakkaat voivat luoda kampanjamateriaaleja ja loppukäyttäjille myytäviä tuotteita sekä käyttää Adobe Stock SDK:ta ja API:tä.

Tuotteet ja palvelut Käyttöoikeuksien mittari Käyttöönotto
Adobe Stock for Print-On-Demand Kuvat Tarvepohjainen palvelu; Adobe Stock SDK ja API