Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelma ei ole enää saatavilla. Adobe lopetti tuotteen ja tekninen tuki loppui 30.6.2009. Jos olet ladannut Photoshop Album Starter Edition -ohjelman etkä rekisteröitynyt 1.8.2009 mennessä klo 3.00, et voi saada lukituksen purkukoodia.

Adobe on sitoutunut tarjoamaan asiakkaiden käyttöön erinomaisen ilmaisen valokuvanmuokkauspalvelun ja on luonut käyttöösi Revelin. Lähetä, muokkaa, järjestä, jaa valokuviasi ja ota niistä varmuuskopioita yhdessä paikassa. Sillä pääsee nopeasti alkuun ja se on helppokäyttöinen. Katso ohjeita kohdasta Käytön aloittaminen Adobe Revelillä ja luo uusi ilmainen tili jo tänään.

Voinko käyttää Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelmaa sen jälkeen kun Adobe on lopettanut sen tuen?

Jos sinulla on rekisteröity kopio Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelmasta, voit jatkaa sen käyttöä. Työpöytätuotteen käyttöä voi jatkaa keskeytyksettä. Asiakastukea ja teknistä tukea ei kuitenkaan ole enää saatavilla. Adobe suosittelee valokuvien siirtämistä Reveliin.

Jos ylität sallitun määrän yrityksiä avata Adobe Photoshop Album Starter Edition ennen kuin olet rekisteröinyt sen, sovelluksesi lukkiutuu. Valokuvat ovat silti turvassa sijainnissa jonne olet tuonut ne. Voit siirtää ne Adoben ilmaiselle Revel-verkkosivustolle, jossa voi jakaa valokuvia. Lisätietoja:

Voinko soittaa asiakastukeen saadakseni lukituksen avauskoodin?

Koska Photoshop Album Starter Edition -ohjelmaa ei enää tueta, asiakastuen henkilökunta ei voi antaa sinulle avauskoodia.

Missä ovat valokuvat jotka olen tuonut Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelmaan?

Valokuvat ovat turvassa, ja ne ovat tietokoneellasi siinä kansiossa jonka olet määrittänyt kuvien tuonnin yhteydessä. Jos olet käyttänyt Photoshop Album Starter Edition -ohjelmaa kuvien tuontiin kamerasta etkä ole muuttanut oletuskansiota, katso tästä kansiosta:

• Windows® XP: C:\Documents and Settings\[käyttäjänimi]\My Documents\My Pictures\Adobe\Digital Camera Photos
  • Windows Vista®/7: C:\Users\[käyttäjänimi]\Pictures\Adobe\Digital Camera Photos

Huomautus: Valokuvien miniatyyrit, jotka näkyvät Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelmassa, ovat kopioita alkuperäisistä valokuvista.

Jos et löydä valokuviasi tästä kansiosta, se johtuu todennäköisesti siitä että:

Tiedostojen etsiminen Windows XP:ssä

1. Valitse Käynnistä > Etsi.
  2. Valitse Kansiot, ja siirry kansioon josta haluat etsiä.
  3. Valitse Haku.
  4. Syötä Tiedostonimi-kohtaan tiedoston nimi tai tiedostopääte. Jos esimerkiksi etsit JPG-tiedostoja, syötä *.jpg. Jos etsit kuvaa nimeltä john.jpg, syötä john.jpg.
  5. Paina Enter.
Hakuasetukset - Windows

Tiedostojen etsiminen Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä

1. Avaa Windowsin resurssienhallinta menemällä kohtaan Käynnistä > Tietokone.
  2. Siirry kansioon josta haluat etsiä.
  3. Kirjoita hakukenttään tiedostonimi tai tiedostopääte. Jos esimerkiksi etsit JPG-tiedostoja, syötä *.jpg. Jos etsit kuvaa nimeltä john.jpg, syötä john.jpg.
  4. Paina Enter.
Etsiminen Vista-käyttöjärjestelmässä

Kuinka siirrän valokuvia lukitusta Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelmasta Adobe Reveliin?

Jos et halua säilyttää kuvatekstejä ja tunnisteita, jotka olet lisännyt valokuviin Photoshop Album Starter Edition -ohjelmassa, voit ladata kuvasi suoraan Adobe Reveliin.

Revel-tilin luominen

• Jos sinulla on rekisteröity Adobe ID -tunnus:
    • Käy sivulla AdobeRevel.com ja napsauta Adobe-logoa sisäänkirjautumisen vieressä.
    • Syötä Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi.
  • Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta:
  • Jos sinulla on Facebook-tili:
    • Käy sivulla AdobeRevel.com ja napsauta Facebook-logoa sisäänkirjautumisen vieressä.
    • Valitse OK antaaksesi Revelille luvan käyttää tilisi tietoja.
    • Valitse OK antaaksesi Revelille luvan lähettää viestejä Facebookiin.
  • Jos sinulla on Google+-tili:
    • Käy sivulla AdobeRevel.com ja napsauta Google+-logoa sisäänkirjautumisen vieressä.
    • Napsauta Salli käyttö antaaksesi Revelille luvan käyttää tilisi tietoja.

Valokuvien jakaminen Adobe Reveliin Photoshop Elements -ohjelmalla

Tiedot jotka olet lisännyt valokuviisi Adobe Photoshop Album Starter Edition -ohjelmalla, kuten esimerkiksi kuvatekstit, tunnisteet jne., ovat luettelo-tiedostossa (.psa). Jos olet hyväksynyt oletuspolun, tiedosto on tietokoneellasi seuraavassa sijainnissa:

• Windows XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Photoshop Album\Catalogs
  • Windows Vista/7: C:\Program Data\Adobe\Photoshop Album\Catalogs

Luettelo-tiedosto on olemassa vaikka olisit poistanut Adobe Photoshop Album Starter Edition -sovelluksen tietokoneeltasi.

Voit ladata ja asentaa Photoshop Elements -kokeiluversion. Tämä muuntaa Album-luettelon Elements-luetteloksi, joka tuo kaikki kuvasi Elements Organizer -sovellukseen.Asenna Adobe Photoshop Elements -kokeiluversio:www.adobe.com/fi/downloads/.

1. Avaa Photoshop Elements Organizer.

2. Napsauta Jaa ja valitse Adobe Revel.

3. Syötä Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi.

4. Kun olet valinnut haluamasi Carousel-komponentin johon haluat lähettää tiedostot, valitse Adobe Revelin valintaikkunassa Vie.

5. Kirjaudu sisään Adobe Reveliin käyttäen Adobe ID -tunnustasi ja salasanaasi jotta voit katsella tuotuja kuvia.

Mitä voin käyttää Adobe Photoshop Album Starter Edition -sovelluksen sijasta?

Adobe Photoshop Elements

Digitaalinen resurssien hallinta sekä tehokas kuvaeditori. Helppo oppia ja hauska käyttää. Jos haluat lisätietoja, käy osoitteessa www.adobe.com/go/photoshopelements_fi.

Adobe Photoshop Lightroom

Kattaa valokuvauksen työnkulun kokonaisuudessaan. Tuo, hallitse, muokkaa ja vie kuviasi yhdestä intuitiivisesta rajapinnasta. Jos haluat lisätietoja, käy osoitteessa www.adobe.com/go/lightroom_fi.

Adobe Revel

Lataa valokuvia, ota varmuuskopioita ja jaa valokuviasi käyttäen yhtä helppokäyttöistä verkkosivustoa. Jos haluat lisätietoja, käy osoitteessa www.AdobeRevel.com.

Adobe Photoshop

Ensiluokkainen kuvanmuokkaus-sovellus. Jos haluat lisätietoja, vieraile osoitteessa www.adobe.com/go/photoshop_fi.