Lue, mitkä Adobe-sovellukset ovat saatavilla. Tarjoamme asennusohjelmat sovellusten nykyisiä ja niitä edeltäviä pääversioita varten.

Yritys- ja työryhmäasiakkaat: Pyydä ohjeita järjestelmänvalvojalta. Järjestelmänvalvojat hallinnoivat sovelluksia Admin Consolessa

Creative Cloud

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauslinkit
Adobe Creative Cloud                   2020  Adobe Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen
2019  Creative Cloud ‑sovellusten aikaisempien versioiden asentaminen

Acrobat

Adobe-sovellus Saatavana olevat versiot* Latauslinkit
Acrobat Pro ja Standard DC   19 (tilaus)  Lataa ja asenna Acrobat DC | Tilaus
19 (ei-tilaus)  Acrobatin lataus- ja asennusohjeet
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2017 2017
Acrobat 2017:n lataaminen

*Tarjoamme asennusohjelmat vain Acrobatin uusimmille versioille sen varmistamiseksi, että käytössäsi on uusimmat tietoturvapäivitykset.

Photoshop Elements ja Premiere Elements

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauslinkit
Adobe Photoshop Elements         2020 Photoshop Elementsin asentaminen
2019 Lataa Adobe Photoshop Elements | 2020, 2019
Adobe Premiere Elements 2020  Premiere Elementsin asentaminen
2019  Lataa Adobe Premiere Elements | 2020, 2019

Technical Communication Suite

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauslinkit
Adobe Captivate 2019  Adobe Captivaten käytön aloittaminen
2017  Lataa Adobe Captivate 2017
Adobe FrameMaker 2019  Adobe FrameMakerin käytön aloittaminen
2017 Lataa Adobe FrameMaker 2017
Adobe Presenter 11  Adobe Presenterin käytön aloittaminen
10 Lataa Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express
2017
Adobe Presenter Video Express 2017:n käytön aloittaminen
Adobe RoboHelp 2019  RoboHelp 2019:n käytön aloittaminen
2017 Lataa RoboHelp 2017

Muut sovellukset

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauslinkit
Adobe ColdFusion                   2018   Adobe ColdFusionin käytön aloittaminen
2016 Lataa ColdFusion 2016
Adobe Connect 10  Adobe Connectin käytön aloittaminen
Adobe Digital Editions                 4.5
Lataa Adobe Digital Editions 4.5.10

Etkö löydä versiotasi tai tuotettasi?

Adobe tarjoaa asennusohjelmat sovellusten uusinta ja sitä edeltävää pääversiota varten. (Acrobat on poikkeus: tarjoamme vain uusimmat versiot sen varmistamiseksi, että käytössäsi on uusimmat tietoturvapäivitykset.) Emme tarjoa asennusohjelmia sovelluksille, joita emme enää myy. Lisätietoja on Adoben ohjelmistotuen ohjeissa.