Tarjoamme asennusohjelmia nykyisille sovelluksillemme ja niiden edellisille pääversioille.

Yritys- ja työryhmäasiakkaat: Pyydä ohjeita järjestelmänvalvojalta. Järjestelmänvalvojat hallinnoivat sovelluksia Admin Consolessa

Creative Cloud

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Creative Cloud                   2021 Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen ja asentaminen
2020 Creative Cloud ‑sovellusten aikaisempien versioiden asentaminen

Etsitkö Creative Suite -sovelluksia? Jos ostit Creative Suite 5:n, 5.5:n tai 6:n Adobelta tai rekisteröit sen, voit ladata sen tililtäsi. Creative Suite 2:n, 3:n ja 4:n asennusohjelmat eivät ole enää saatavana. Lue lisää.

Acrobat

Adobe-sovellus Saatavana olevat versiot* Latauksen tiedot
Acrobat Pro ja Standard DC   20 (tilaus)  Acrobat DC:n lataaminen ja asentaminen | Tilaus
20 (ei-tilaus)  Acrobatin lataus- ja asennusohjeet
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2020
2020 Acrobat 2020:n lataaminen
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2017 2017
Acrobat 2017:n lataaminen
Adobe Acrobat Reader DC 20 Acrobat Reader DC:n lataaminen

*Tarjoamme asennusohjelmat vain Acrobatin uusimmille versioille sen varmistamiseksi, että käytössäsi on uusimmat tietoturvapäivitykset.

Adobe Photoshop Elements ja Adobe Premiere Elements

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Photoshop Elements         2021 Adobe Photoshop Elements -ohjelman asentaminen
2020 Lataa Adobe Photoshop Elements | 2021, 2020
Adobe Premiere Elements 2021 Adobe Premiere Elementsin asentaminen
2020 Lataa Adobe Premiere Elements | 2021, 2020

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Captivate 2019  Adobe Captivate 2019:n käytön aloittaminen
2017  Adobe Captivate 2017:n lataaminen
Adobe FrameMaker Kesän 2020 versio
Adobe FrameMakerin käytön aloittaminen
2019 Adobe FrameMaker 2019:n lataaminen
Adobe Presenter 11  Adobe Presenterin käytön aloittaminen
10 Adobe Presenter 10:n lataaminen
Adobe Presenter Video Express
2017
Adobe Presenter Video Express 2017:n käytön aloittaminen
Adobe RoboHelp Kesän 2020 versio
Adobe RoboHelpin käytön aloittaminen
2019 Adobe RoboHelp 2019:n lataaminen

Muut sovellukset

Adobe-sovellus Saatavilla olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe ColdFusion                   2018  Adobe ColdFusionin käytön aloittaminen
2016 Lataa ColdFusion 2016
Adobe Connect 11  Adobe Connectin käytön aloittaminen
Adobe Digital Editions                 4.5
Adobe Digital Editions 4.5.10:n lataaminen

Etsitkö Flash Playeria? Emme enää tue Flash Playeria. Lue lisää.

Etkö löydä versiotasi tai tuotettasi?

Tilaussovellussovellukset: Adobe tarjoaa asennusohjelmia sovellusten uusinta ja sitä edeltävää pääversiota varten. Lisätietoja on Adoben ohjelmistotuen ohjeissa.

Muut kuin tilaussovellukset: Jos ostit sovelluksen suoraan Adobelta tai rekisteröit sen ja tilisi on edelleen käytössä, voit ehkä ladata sovelluksen tililtäsi.