Ladattavissa olevat sovellukset

Tarjoamme asennusohjelmia nykyisille sovelluksillemme ja niiden edellisille pääversioille.

Yritys- ja työryhmäasiakkaat: Pyydä ohjeita järjestelmänvalvojalta. Järjestelmänvalvojat hallinnoivat sovelluksia Admin Consolessa

Creative Cloud

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Creative Cloud                   2022 Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen ja asentaminen
2021 Creative Cloud ‑sovellusten aikaisempien versioiden asentaminen

Etsitkö Creative Suite -sovelluksia? Jos ostit Creative Suite 5:n, 5.5:n tai 6:n Adobelta tai rekisteröit sen, voit ladata sen tililtäsi. Creative Suite 2:n, 3:n ja 4:n asennusohjelmat eivät ole enää saatavana. Lue lisää.

Acrobat

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot* Latauksen tiedot
Acrobat Pro ja Standard DC
21 (tilaus)
Lataa ja asenna Acrobat DC | Tilaus
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2020
2020 Lataa Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2017 2017
Lataa Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader DC 21 Lataa Acrobat Reader DC

*Tarjoamme asennusohjelmat vain Acrobatin uusimmille versioille sen varmistamiseksi, että käytössäsi on uusimmat tietoturvapäivitykset.

Adobe Photoshop Elements ja Adobe Premiere Elements

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Photoshop Elements         2022 Adobe Photoshop Elements -ohjelman asentaminen
2021 Lataa Adobe Photoshop Elements | 2022, 2021
Adobe Premiere Elements 2022 Adobe Premiere Elementsin asentaminen
2021 Lataa Adobe Premiere Elements | 2022, 2021

Adobe Technical Communication Suite

* Adobe Presenter Video Expressin käyttö päättyy 1.11.2021, eikä tuote ole sen jälkeen ladattavissa. Lisätietoja on Adobe Presenter Video Expressin käyttöiän päättymiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Muut sovellukset

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe ColdFusion                   2021  Adobe ColdFusionin käytön aloittaminen
2018 Lataa Adobe ColdFusion (vuoden 2018 versio)
Adobe Connect 11  Adobe Connectin käytön aloittaminen
Adobe Digital Editions                 4.5
Lataa Adobe Digital Editions 4.5.10

Etsitkö Flash Playeria? Emme enää tue Flash Playeria. Lue lisää.

Etkö löydä versiotasi tai tuotettasi?

Tilaussovellussovellukset: Adobe tarjoaa asennusohjelmia sovellusten uusinta ja sitä edeltävää pääversiota varten. Lisätietoja on Adoben ohjelmistotuen ohjeissa.

Muut kuin tilaussovellukset: Jos ostit sovelluksen suoraan Adobelta tai rekisteröit sen ja tilisi on edelleen käytössä, voit ehkä ladata sovelluksen tililtäsi.