Ladattavissa olevat sovellukset

Tarjoamme asennusohjelmia nykyisille sovelluksillemme ja niiden edellisille pääversioille.

Yritys- ja työryhmäasiakkaat: Pyydä ohjeita järjestelmänvalvojalta. Järjestelmänvalvojat hallinnoivat sovelluksia Admin Consolessa

Creative Cloud

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Creative Cloud                   2023 Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen ja asentaminen
2022 Creative Cloud ‑sovellusten aikaisempien versioiden asentaminen

Etsitkö Creative Suite -sovelluksia? Jos ostit Creative Suite 5:n, 5.5:n tai 6:n Adobelta tai rekisteröit sen, voit ladata sen tililtäsi. Creative Suite 2:n, 3:n ja 4:n asennusohjelmat eivät ole enää saatavana. Lue lisää.

Acrobat

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot* Latauksen tiedot
Acrobat Pro ja Standard
22 (tilaus)
Acrobatin lataaminen ja asentaminen | Tilaus
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2020
2020 Lataa Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro ja Standard 2017 2017
Lataa Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader 22 Lataa Acrobat Reader

*Tarjoamme asennusohjelmat vain Acrobatin uusimmille versioille sen varmistamiseksi, että käytössäsi on uusimmat tietoturvapäivitykset.

Adobe Photoshop Elements ja Adobe Premiere Elements

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Photoshop Elements         2023 Adobe Photoshop Elementsin asentaminen
2022 Lataa Adobe Photoshop Elements | 2023, 2022
Adobe Premiere Elements 2023 Adobe Premiere Elementsin asentaminen
2022 Lataa Adobe Premiere Elements | 2023, 2022

Adobe Technical Communication Suite

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe Captivate 2019  Adobe Captivate 2019:n käytön aloittaminen
Adobe FrameMaker Syyskuun 2022 versio
Adobe FrameMakerin käytön aloittaminen
Kesän 2020 versio
Lataa Adobe FrameMaker (kesän 2020 versio)
Adobe RoboHelp Syyskuun 2022 versio
Adobe RoboHelpin käytön aloittaminen
Kesän 2020 versio
Lataa Adobe RoboHelp (kesän 2020 versio)

Muut sovellukset

Adoben sovellus Saatavana olevat versiot Latauksen tiedot
Adobe ColdFusion                   2021  Adobe ColdFusionin käytön aloittaminen
2018 Lataa Adobe ColdFusion
Adobe Connect 12. Adobe Connectin käytön aloittaminen

Etsitkö Flash Playeria? Emme enää tue Flash Playeria. Lue lisää.

Etkö löydä versiotasi tai tuotettasi?

Tilaussovellussovellukset: Adobe tarjoaa asennusohjelmia sovellusten uusinta ja sitä edeltävää pääversiota varten. Lisätietoja on Adoben ohjelmistotuen ohjeissa.

Muut kuin tilaussovellukset: Jos ostit sovelluksen suoraan Adobelta tai rekisteröit sen ja tilisi on edelleen käytössä, voit ehkä ladata sovelluksen tililtäsi.