Etsitkö uusimpaan Photoshop CC -versioon liittyviä tietoja? Katso kohta Taulutietokoneen Photoshop-tuki | Windows.

Ongelma

Kosketusherkkyys ja muut kynätoiminnot eivät toimi Photoshop CC (v14.2.x) -sovelluksessa joissakin taulutietokonepohjaisissa laitteissa, joissa on Windows 8 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Ratkaisu

Luo tiedosto, joka sisältää ohjeet käyttää RealTimeStylus-toimintoa. RealTimeStylus-toimintojen käyttöönotto:

1. Luo tekstitiedosto Muistiossa tai jossakin muussa tekstieditorissa.
  2. Kirjoita seuraavat rivit:
    # AllowRTS
    uRTS 1
  3. Tallenna tiedosto tavallisena tekstitiedostona nimellä PSUserConfig.txt Photoshopin asetusten kansioon: [Asennuslevy]:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC\Adobe Photoshop CC Settings\

Poista RealTimeStylus-toiminnot käytöstä poistamalla PSUSerConfig.txt-tiedosto. Voit myös siirtää sen eri kansioon, jos se ei sisällä mitään muita komentoja, tai muuta rivien tekstiksi:
# AllowRTS
uRTS 0

Käyttöjärjestelmäkohtaiset huomiot

Lisätietoja

Microsoftin Wintab-teknologia on oletusarvoisesti käytössä Photoshop CC (v14.2.x) -sovelluksessa. RealTimeStylus-teknologiaan vaihtaminen voi kuitenkin parantaa kynän suorituskykyä, jos taulutietokoneellasi on ongelmia Wintab-teknologian käytössä.