Hallitse sovelluksen asetuksia

Opi hallitsemaan sovelluksen asetuksia ja määrittämään oletusasetukset Photoshopin mobiiliversiossa.

Sovelluksen asetusten hallitseminen

1. Napauta asetuskuvaketta () aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa.

Sovelluksen asetukset -valintaikkuna iPadin Photoshopissa

2. Valitse mikä tahansa asetusryhmistä Sovelluksen asetukset -valintaikkunassa: Yleiset, Syöttö, Tili, Tietoja tai Virheenkorjaus.

Näet saatavana olevat asetukset ja vaihtoehdot näissä asetusryhmissä, kun laajennat minkä tahansa osion napauttamalla sitä.

3. Päivitä asetukset sen perusteella, mitkä asetukset haluat käyttöön sovelluksessa. Sulje Sovelluksen asetukset -valintaikkuna, kun olet valmis. Saatat joutua käynnistämään sovelluksen uudelleen ennen kuin jotkin näistä asetuksista voidaan ottaa käyttöön.

Yleiset

Käyttöliittymä

Väriteema: valitse sovelluksen käyttöliittymään tumma tai vaalea väriteema.

Näytä kirjasinten nimet englanniksi: näet saatavana olevien kirjasinten nimet englanniksi. Tämä painike on oletusarvoisesti valittuna. Näet kirjasinten nimet kunkin maan omalla kielellä, kun poistat sen valinnan.

Ohje

Katso kaikki opastusohjelmat: tämä valinta avaa aloitusnäytön Opettelupaneelin, jossa voit tutustua ja katsoa Photoshop-opastusohjelmia sovelluksesta poistumatta.

Usein kysytyt kysymykset: Lue Photoshopin usein kysytyt kysymykset. Sivu avautuu laitteesi oletusselaimeen.

Lähetä palautetta: Napauta tätä, jos haluat raportoida ongelman, ehdottaa ominaisuutta tai vastata kyselyyn Miten voimme auttaa? -valintaikkunassa.

Yhteisöfoorumi: Ole yhteydessä yhteisön muihin jäseniin ja osallistu Photoshopin suosittuihin keskusteluihin. Valitse Adobe Support Community, kun haluat avata sen laitteesi oletusselaimessa.

Lisäasetukset

Palauta oletusarvot suljettaessa: Jos haluat palauttaa sovelluksen oletusasetukset, sulje sovellus Sovelluksen vaihtajassa. Tee se pyyhkäisemällä näytön alareunasta näytön keskelle ja pidä sormea hetki paikallaan, kunnes Sovelluksen vaihtaja aukeaa. Sulje sitten sovellus pyyhkäisemällä.

Palauta kaikki varoitusvalintaikkunat: Tämä palauttaa oletusvaroitukset. Varoitusvalintaikkunat ilmestyvät uudelleen sopivalla hetkellä.

Vanha koostaminen: valitse Vanha koostaminen -painike, jos tasojen sekoitustilat eivät tunnu toimivan oikein.

Vie pilvidokumenttien lokit: Napauta tätä, kun haluat viedä pilvidokumenttiesi lokit Tiedostot-sovelluksen kansioon Omassa iPadissa > Photoshop.

Syöttö

Kosketus

Kosketusosoitin: Kun otat tämän käyttöön, näet alueen, jossa sormesi tai piirtimesi koskee näyttöä. Käytössä oletusasetuksena.

Kosketustoiminto: Kun otat tämän käyttöön, näet kosketuspikatoiminnon aktivoituna piirtoalueella. Kun käytät kosketustoimintoja, voit suorittaa eri toimintoja valitulla työkalulla nopeasti. Käytössä oletusasetuksena.

Piirtimen kaksoisnapautus: Kun otat tämän käyttöön, piirrin aktivoituu kaksoisnapautuksella. Käytössä oletusasetuksena.

Pelkällä piirtimellä maalaaminen: Kun otat tämän käyttöön, piirtoalue ei huomioi sormikosketusta ja hyväksyy vain piirtimen kosketuksen. Ei käytössä oletusasetuksena.

Näytä eleet: kun napautat tätä, voit tutustua kaikkiin sovelluksessa käytettävissä oleviin eleisiin.

Näytä kosketustoiminnot: kun napautat tätä, voit tutustua kaikkiin sovelluksessa käytettävissä oleviin kosketustoimintoihin.

Näppäimistö

Näe kaikki näppäimistön pikatoiminnot: kun napautat tätä, voit tutustua kaikkiin sovelluksessa käytettävissä oleviin näppäimistön pikatoimintoihin.

Tili

Profiilin tiedot

Tiliosiossa näkyvät kaikki Adobe-tiliisi liittyvät profiilitiedot.

Muokkaa profiilia: Kun napautat tätä, pääset Adobe ID -tilillesi verkossa ja voit hallita Adobe ID -tilisi tietoja. Voit esimerkiksi vaihtaa salasanan, lisätä profiilikuvan ja nähdä kaikki palvelupakettisi.

Kirjaudu ulos: Kun napautat tätä, kirjaudut ulos sovelluksesta. Jos haluat käyttää sovellusta, sinun täytyy kirjautua takaisin sisään.

Vie pilvidokumenttien lokit: Vie tarvittaessa pilvidokumenttien lokit. Viedyt lokit ovat iPadisi Tiedostot-sovelluksessa kansiossa Omassa iPadissa > Photoshop.

Creative Cloud -tallennus

Käytettävissä oleva pilvitallennustila: Näyttää Creative Cloud -jäsenyyteesi sisältyvät käytettävissä olevan pilvitallennustilan. Palkki osoittaa, kuinka paljon tilaa pilveen varmuuskopioidut dokumenttisi vievät.

Käytä synkronoinnissa matkapuhelindataa: Kun otat tämän käyttöön, käytät matkapuhelinverkkosi Internet-kaistanleveyttä seuraaviin tarkoituksiin:

• Dokumenttien lataaminen pilvestä, kun avaat ne muokattavaksi.
  • Muutoksiesi ja muokkaustesi synkronointi pilveen.
  • Viime aikoina luotujen dokumenttien lataaminen pilveen.

Poista tämä käytöstä, jos haluat synkronoida vain Wifi-yhteyden välityksellä.

Tietoa

Tietoa Photoshopista

Täältä löydät lyhyen esittelyn Photoshopista sekä käytössä olevan version tiedot.

Uudet ominaisuudet

Täältä löydät linkin Photoshopin Uudet ominaisuudet -sivulle. Sivu avautuu oletusselaimessasi.

Seuraa ja jaa

• Seuraa ja jaa: seuraa Photoshopia sosiaalisessa mediassa ja jaa inspiroivat teoksesi muiden harrastajien kanssa.
  • Kirjoita arvostelu: arvostele Photoshop-mobiilisovellus.
  • Jaa tämä sovellus: Nautitko Photoshop-mobiilisovelluksen käyttämisestä? Jaa sovellus ystävillesi!

Kehitysohjelma

Jakamalla anonyymia käyttötietoa ja virhetietoja Adoben kanssa autat Photoshopia kehittymään. Henkilötietoja tai resursseja ei jaeta.

• Lähetä käyttötietoa: ota käyttöön, jos haluat jakaa käyttötietoa Photoshopin tiimin kanssa.
  • Lähetä virhetietoa: voit halutessasi lähettää virheraportteja, jotka auttavat Photoshopia kehittymään.

Lakisääteiset tiedot

Tässä osiossa voit lukea käyttöehdot, tietosuojakäytännön ja kolmansia osapuolia koskevat ilmoitukset.

Myötävaikuttajat

Näyttää sinulle listan Adoben työntekijöistä, jotka ovat työskennelleet ahkerasti, jotta Photoshop-kokemuksesi olisi paras mahdollinen.