Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Voit ladata Photoshopin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Photoshopin, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Photoshopin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja muuttaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yleiset ongelmat

Aloita Photoshop perusvianmääritysvinkeillä saadaksesi apua ongelmasi ratkaisemiseksi ja etsi lisäresursseja.

Voit joutua päivittämään Adobe Camera Raw -liitännäisen, jota Photoshop käyttää raakakuvatiedostojen tuontiin. Tarkista, onko Creative Cloud työpöytäsovelluksesta saatavilla päivitys. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, katso lisää vianmääritysvinkkejä ratkaistaksesi Photoshopin kameraongelmat.

Jos kohtaat kuvan hahmontamisongelmia, hidasta suorituskykyä tai kaatumisia, syynä voi olla viallinen tai ei-yhteensopiva grafiikkaohjain. Lue, kuinka grafiikkasuorittimen tai ohjaimen vianmääritys suoritetaan.

Useat ongelmat voivat estää Photoshopia yhdistämästä laite-esikatseluun. Katso ratkaisuja kohdasta laite-esikatselun vianmääritys Wi-Fi-verkossa.

Sinun täytyy ehkä optimoida käyttöjärjestelmäsi, laitteistosi, tai Photoshop-asetuksesi. Lue, kuinka Photoshopin suorituskyky optimoidaan.

Yhteensopivuus

Lue Photoshop-version järjestelmävaatimukset -artikkeli tarkistaaksesi, toimiiko Photoshop tietokoneessasi.

Photoshop käyttää Adobe Camera Raw -liitännäistä raakakuvien tuontiin ja parantamiseen monista eri kameroista. Voit katsoa tuettujen kameroiden luetteloa artikkelista Camera Raw’n tukemat kamerat.

Käyttämällä Photoshopin kanssa yhteensopivaa grafiikkasuoritinta (jota kutsutaan myös grafiikkakortiksi, näyttökortiksi tai GPU:ksi) voit nauttia entistä paremmasta suorituskyvystä ja hyödyntää entistä useampia toimintoja. Hanki luettelo testatuista näytönohjaimista ja vastauksia yleisiin grafiikkaprosessoria koskeviin kysymyksiin.

Löydät Photoshopin tämänhetkisen ja aiempien versioiden julkaisutiedot julkaisutiedot-sivulta.

Aikaisemmat versiot

Vieraile Photoshopin ohjearkistossa löytääksesi ohjelman vanhempien versioiden ohjeet ja vianmääritysresurssit.

Photoshopin vanhempia versioita ei ole suunniteltu eikä testattu nykyisissä käyttöjärjestelmissä. Varmista, että tietokoneesi täyttää Photoshop-versiosi järjestelmävaatimukset oman.

Voit ladata ja asentaa Photoshop vanhemmat versiot Adoben verkkosivustolta.

Kyllä, sinulla voi olla samanaikaisesti asennettuna useita Photoshopin versioita tietokoneessasi. Opi lataamaan aiempia Photoshopin versioita, esimerkiksi CS6, suoraan Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta.