Kuvan alueiden hankaaminen Photoshopin iPad-versiossa

Hankaustyökalun käyttäminen kuvan tiettyjen alueiden värien sekoittamiseen Photoshopin iPad-versiossa

Hankaustyökalu on sekoitustyökalusuosikki, joka on nyt saatavana Photoshopin iPad-versiossa. Voit hangata siinä viivoja ja värejä Apple Pencil -kynän tai sormen avulla.

Mukauta siveltimen kokoa, voimakkuutta ja kovuutta sekä säädä Tila-, Pyöreys- ja Kulma-asetuksia valitsimien avulla.

Sormivärit-ominaisuus on vähemmän tunnettu toiminto, jolla voi käyttää kuvan piirtoväriä hankausvedossa.

Käytä hankaustyökalua kuvan värien sekoittamiseen Photoshopin iPad-versiossa.

Voit käyttää hankaustyökalua seuraavasti:

1. Avaa työkalut napauttamalla työkalurivin Säätötyökalut-kuvaketta ja valitse hankaustyökalu.

2. Valitse siveltimen asetukset (kokovoimakkuus ja kovuus) haluamaasi sekoitustilaa varten.

3. Siirry sitten hankausasetuksiin napauttamalla kolmen pisteen kuvaketta ja tee Tila-valinnat (NormaaliTummentavaVaalentavaSävyKylläisyysVäri ja Värin kirkkaus). Valitse myös Pyöreys- ja Kulma-asetukset.

4. Jos valitset Ota näyte kaikista tasoista, hankaustyökalu hankaa kaikkien näkyvien tasojen värejä. Jos poistat tämän valinnan, hankaustyökalu hankaa vain aktiivisen tason värejä.

5. Vedä sivellintä sen kuva-alueen päällä, jonka värejä halutaan hangata tai sekoittaa.

Ammattilaisen vihje: Kun valittu siveltimen koko on pieni, laitteen käyttö ei hidastu. Laite voi hidastua myös silloin, jos valitset Ota näyte kaikista tasoista ja käytät suurta sivellinkokoa.