Dokumentin allekirjoitus

Seuraavassa on tavallinen sinulle Adobe Signin kautta lähetettyjen dokumenttien allekirjoitusprosessi.

Katso video

Pikaopas

Sähköpostilinkin kautta

1. Napsauta Allekirjoita [dokumentin nimi] -sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.
  2. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.
  3. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.
  4. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.
  5. Valitse Käytä.
  6. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Kun olet kirjautunut Adobe Signiin

1. Siirry Hallinta-sivulle.
  2. Kaksoisnapsauta sopimusta kohdassa Allekirjoitustani odottavat.
  3. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.
  4. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.
  5. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.
  6. Valitse Käytä.
  7. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.