Adobe Acrobat Sign omatoimiseen allekirjoittamiseen: Käyttöopas

Yleiskatsaus

Self Sign on Acrobat Sign for Salesforce -komponentti, jolla yhteisöportaalin käyttäjät voivat allekirjoittaa itsepalvelusopimuksia. Voit lisätä Self Signin mihin tahansa Salesforce Experience Cloud -portaaliin, kuten asiakkaaseen, kumppaniin, työntekijään ja muihin, jotta käyttäjät voivat aloittaa ja allekirjoittaa sopimuksensa suoraan portaalista.

Adobe Acrobat Sign for Salesforce: Omatoimisen allekirjoittamisen käyttöoppaassa on ohjeet, kuinka Acrobat Sign for Salesforce määritetään luomaan omatoimisen allekirjoittamisen sopimusmalleja. Jotta yhteisöportaalin käyttäjät voivat vastaanottaa ja allekirjoittaa sopimuksia yhteisöportaalissa, tulee suorittaa seuraavat vaiheet:

• Vahvista edellytykset
  • Ota Chatter käyttöön
  • Ota käyttöön Digital Experiences
  • Aktivoi kaksi CSP:n luotettua sivustoa
  • Ota käyttöön Adobe Acrobat Sign -yhteisökäyttäjän käyttöoikeusjoukot kaikille yhteisökäyttäjille
  • Luo yhteisöportaalin käyttäjä
  • Tilin, yhteyshenkilön ja käyttäjän luominen yhteisöä varten
  • Määritä SFDC-yhteisösivu
    • Uuden Digital Experiencen aloittaminen
    • Määritä Digital Experiences -työtila, niin saat käyttäjät käyttöön
    • Julkaise portaali
    • Aseta yhteyshenkilön profiilin näkyvyys julkiseksi
    • Lisää Adobe Self Service Sign -komponentti Digital Experiences -työtilaan
  • Ota käyttöön "Salli lähettäminen toisena käyttäjänä" -asetus
  • Yhteisöportaalilla voi lähettää ja allekirjoittaa sopimuksia

Edellytykset

• Asennuksen aikana tulee luoda esimerkkisopimusmallit, mikä onnistuu valitsemalla Luo esimerkkisopimusmalleja, kun Salesforcea yhdistetään Acrobat Signiin.
link-accounts

• Jos malleja ei ole luotu asennuksen aikana tai jos olet päivittänyt vanhemmasta versiosta pakettiversioon 19, mallit on luotava seuraavasti:
    1. Siirry Adobe Acrobat Signin järjestelmänvalvoja -välilehteen.
    2. Valitse oikean paneelin Resurssit-luettelosta Luo esimerkki omatoimisen allekirjoittamisen sopimusmallista.
    3. Tarkista avautuvalta "Yhteisösopimustesti"-luonnossivulta seuraavat tiedot:
      • Sopimustyypit-välilehdellä tyyppinä on NDA.
      • Sopimusmallit-välilehdellä on Yhteisösopimustesti-malli.
generate-self-sign-template

verify-nda-agreement-types

agreement-templates

Ota Chatter käyttöön (vain pakettiversioille 18–21)

Jos käytät Acrobat Sign for Salesforcen versiota 22 tai vanhempaa, sinun tulee ottaa Chatter käyttöön SFDC-organisaatiossasi. Se tehdään näin:

1. Siirry kohtaan Määritys > Alustan työkalut > Ominaisuusasetukset > Chatter > Chatter-asetukset.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Ruksi Ota käyttöön -valintaruutu.
  4. Valitse Tallenna.
edit-chatter-settings

enable-chatter-settings

Ota käyttöön Digital Experiences

Digitaalisten elämysten ottaminen käyttöön:

1. Siirry kohtaan: Määritys > Alustan työkalut > Ominaisuusasetukset > Digitaaliset Experiences > Asetukset.
  2. Ruksi Ota Digital Experiences käyttöön -valintaruutu.
  3. Anna Digital Experiencesille toimialuenimi. Voit käyttää tilisi toimialueen arvoja, jos tililläsi on määritetty toiminimi.
  4. Valitse Tallenna. Se näyttää valintaikkunan, jossa varoitetaan, että kerran luotua toimialuetta ei voi muuttaa.
  5. Valitse OK.
enable-digital-experience-settings

Aktivoi kaksi CSP:n luotettua sivustoa

Sinun on määritettävä kaksi CSP:n (Content Security Policy) luotettua sivustoa, jotta Adobe Acrobat Sign -tilisi URL-perusosoitteet voidaan sallia. Se tehdään näin:

1. Saat Acrobat Sign -tilisi pirstaleen arvon seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe Acrobat Sign -tilillesi.
    2. Kopioi parametri URL:stä juuri ennen echosign.com (mahdollisesti adobesign.com)-osaa (pirstale-arvo).
      Esimerkiksi URL-osoitteen https://caseyjones.na1.echosign.com pirstaleen arvo on na1.
    3. Sulje välilehti.

Katso, miten tunnistat Adobe Acrobat Sign -tiliympäristön.

global-settings

2. Siirry kohtaan Määritys > Asetukset > Suojaus > CSP:n luotetut sivustot ja valitse sitten Uusi luotettu sivusto.

csp-trusted-sites

3. Täytä avautuvalla uudella sivulla Sivuston määritteleminen pakolliset kentät seuraavasti:

1. Luotetun sivuston nimi - Syötä nimi, kuten AcrobatSign
    2. Luotetun sivuston URL-osoite - Syötä sivuston URL-osoite https://secure.<shard>.adobesign.com
      Esimerkiksi https://secure.na1.adobesign.com
      Jos tiliäsi ei ole päivitetty adobesign.com-toimialueeseen, voit käyttääechosign.com-toimialuetta sen sijaan.
    3. Ruksi Aktiivinen-valintaruutu.
    4. Konteksti - Valitse Experience Builder -sivustot kontekstia varten.
    5. Valitse CSP-direktiivi sallii sivuston frame-src:lle -valintaruutu.
    6. Valitse Tallenna.
    csp-trusted-site-definition

4. Siirry takaisin kohtaan Määritys > Asetukset > Suojaus > CSP:n luotetut sivustot ja valitse sitten Uusi luotettu sivusto.

5. Täytä avautuvalla uudella sivulla Sivuston määritteleminen pakolliset kentät seuraavasti:

1. Luotetun sivuston nimi - Syötä nimi, kuten AcrobatSign2
    2. Luotetun sivuston URL-osoite - Anna sivuston URL-osoite https://secure.adobesign.com
    3. Valitse Aktiivinen-valintaruutu.
    4. Konteksti - Valitse Experience Builder -sivustot kontekstia varten.
    5. Valitse CSP-direktiivi sallii sivuston frame-src:lle -valintaruutu.
    6. Valitse Tallenna.
    Toinen CSP:n luotettu sivusto

6. Vahvista kaksi CSP:n luotettua sivustoa.

CSP:n luotetut sivustot

Ota käyttöön Adobe Acrobat Sign -yhteisökäyttäjän käyttöoikeusjoukko kaikille yhteisön käyttäjille.

Yhteisökäyttäjille, joilla on Adobe Acrobat Sign -yhteisökäyttäjän oikeudet, on sallittava käyttöoikeusjoukko, jolla he voivat käyttää portaalia. Se tehdään näin:

Huom.: voit rakentaa yhteisöportaalin ottamatta käyttöön Adobe Acrobat Sign -yhteisökäyttäjän käyttöoikeusjoukkoa.

1. Valitse Määritys > Hallinta > Käyttäjät > Käyttöoikeusjoukot.

2. Valitse käyttöoikeusjoukon tunnisteista Adobe Acrobat Sign -yhteisökäyttäjä.

Käyttöoikeusjoukkojen määrittäminen

3. Valitse avautuvalta käyttöoikeusjoukko-sivulta Hallinnoi määrityksiä.

permission-set-manage-assignments

4. Valitse Määritetyt käyttäjät -sivulta Lisää määritys.

permission-set-add-assignments

5. Valitse Määritä käyttäjät -sivulta kaikki käyttäjät, joille haluat antaa käyttöoikeusjoukon ja valitse sitten Määritä.

permission-set-assign-users

Luo yhteisöportaalin käyttäjä

Yhteisökäyttäjän profiilin kloonaaminen

Jos haluat määrittää käyttäjäprofiilisi käyttämään Adobe Acrobat Sign -itsepalveluportaalia, sinun on kloonattava ja muokattava yhtä standardiprofiilia. Se tehdään näin:

1. Siirry kohtaan Määritys > Hallinnointi > Käyttäjät > Profiilit.

2. Napsauta Kloonaa minkä tahansa vakiomuotoisen asiakasprofiilin kohdalla.

Asiakasyhteisön profiileja on neljä, ja voit käyttää mitä tahansa niistä käyttäjäprofiilin kloonaamiseen ja luontiin. Kiinnitä huomiota kloonaamasi profiilin Käyttäjälisenssin tyyppiin.

setup-profiles

3. Anna kloonatulle profiilillesi intuitiivinen nimi ja valitse sitten Tallenna.

cloned-profile-name

4. Napsauta Muokkaa kloonatulla profiilisivulla, joka avautuu.

cloned-profile-edit

5. Vieritä Mukautettu muokkaus -sivulla alas kohtaan Mukautetut objektien oikeudet ja ota käyttöön kaikki Adobe Acrobat Sign -objektit. Voit ruksia Muokkaa kaikkia -valintaruudun tai vain tarvittavat käyttöoikeudet, jolloin tietosuojan taso on parempi.

cloned-prodile-custom-object-permissions

Tilin, yhteyshenkilön ja käyttäjän luominen yhteisöä varten

Sinun on luotava yhteisölle tili, yhteyshenkilö ja käyttäjä.

Tilin omistaja on liitettävä rooliin, jotta portaalin käyttäjiä voidaan ottaa käyttöön. Jos haluat liittää roolin Salesforce-käyttäjään, siirry kohtaan Määritys > Hallinta > Käyttäjät > Käyttäjät. Valitse sitten käyttäjäluettelosta Muokkaa käyttäjälle ja avaa aukeavalla sivulla Rooli-pudotusvalikko > valitse rooli > valitse Tallenna.

Tilin luominen:

1. Käynnistä myyntisovellus sovellusten käynnistyksestä.

2. Avaa Tilin pudotusvalikko ja valitse +Uusi tili.

sales-new-account

3. Syötä aukeavalle Uusi tili -sivulle tilin nimiarvo ja valitse sitten Tallenna.

Tilin nimen tulisi ilmaista, että tili on Adobe Acrobat Sign Portal -tili. Tilin nimi on ainoa arvo, joka tässä tarvitsee antaa.

sales-new-account-details

Yhteyshenkilön luominen:

1. Napsauta Lightning-sivun oikeassa yläkulmassa + -painiketta, mikä avaa Luo-valikon ja valitse sitten Uusi yhteyshenkilö.

create-new-contact

2. Ilmestyvässä Uusi yhteyshenkilö -valintaikkunassa:

1. Syötä jokin järkevä nimiarvo.
    2. Syötä yhteyshenkilölle sähköpostiarvo. Kannattaa lisätä sen ylläpitäjän sähköpostiosoite, joka hallinnoi yhteisöportaalin sisältöä.
    3. Liitä yhteyshenkilö edellisessä vaiheessa luomaasi Adobe Acrobat Sign -yhteisöportaalitiliin.
    4. Valitse Tallenna.
    new-contact-details

3. Avaa juuri luomasi uusi yhteyshenkilö-sivu.

4. Valitse sivun oikeassa yläkulmassa Määritys (rataskuvake) > Muokkaa objektia.
    Tämä avaa Yhteyshenkilö-objektin objektien hallinnassa.

new-contact-edit

5. Valitse Objektien hallinta -sivun vasemmasta paneelista Sivun asettelut.

6. Avaa Yhteystiedon asettelu -kohteen pudotusvalikko ja valitse sitten Muokkaa.

edit-contact-layout

7. Valitse Yhteystietojen asettelut -osion objektin asetuksista Mobiili- & Salamatoiminnot.

8. Vedä Ota käyttöön asiakaskäyttäjä -painike Salesforcen mobiili- ja Lightning-kokemusten toiminnot -osioon.

drag-enable-customer-user

9. Vedä Kirjaudu käyttökokemukseen käyttäjänä-painike Salesforcen mobiili- ja Lightning-kokemusten toiminnot -osioon.

drag-login-to-experience-user

10. Valitse Tallenna.

11. Palaa omalle Yhteisön yhteyshenkilö -sivullesi ja avaa pudotusvalikko oikeassa yläkulmassa. Valitse valikosta Ota asiakaskäyttäjä käyttöön.

Näytölle avautuu Uusi käyttäjä -sivu, johon on tuotu yhteystiedot.

contact-page-enable-customer-user

12. Avaa Uusi käyttäjä -sivu ja määritä käyttäjä seuraavasti:

• Aseta Käyttäjälisenssi vastaamaan aiemmin kloonaamasi profiilin lisenssiä.
    • Aseta profiiliksi kloonattu profiili.
    • Valitse Tallenna.

Käyttäjän asetukset -sivu päivittyy ja näyttää käyttäjän tiedot.

new-user-edit

13. Siirrä osoitin päivitetyllä sivulla Käyttöoikeusjoukkojen määrittäminen -osion päälle ja valitse Muokkaa tehtäviä.

contact-permission-set-edit

14. Käyttäjän Käyttöoikeusjoukkojen määrittäminen -sivulla avautuu:

1. Valitse  Käytettävissä olevat käyttöoikeusjoukot -ruudusta Adobe Acrobat Signin yhteisökäyttäjä.
    2. Valitse Lisää.
      Valittu käyttöoikeusjoukko näkyy käytössä olevat käyttöoikeusjoukot -ruudussa.
    3. Valitse Tallenna.
    permission-set-add-contact

Määritä SFDC-yhteisösivu

Uuden Digital Experiencen aloittaminen

1. Siirry kohtaan: MääritysAlustan työkalut > Toimintojen asetukset > Digitaaliset kokemukset > Kaikki sivustot.

2. Valitse Uusi.

digital-all-sites-new

3. Valitse avautuvalta sivulta Asiakaspalvelu-kokemus.

Asiakaspalvelu-kokemusta tarvitaan itsepalvelukomponentteihin.

choose-customer-service-experience

4. Valitse avautuvalta Asiakaspalvelu-sivulta Aloita.

customer-service-get-started

5. Näyttöön tulevassa valintaikkunassa:

1. Anna sivustolle nimi.
    2. Voit halutessasi antaa URL-osoitteelle sivustokohtaisen nimen, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on useita sivustoja
    3. Valitse Luo.
    enter-name-customer-service-portal

Yhteisön luomisen aikana näkyy miellyttävä graafinen esitys. Kun tämä on tehty, näytetään yhteisön sivu, jossa yhteisön nimi näkyy ikkunan yläosassa (keltaisena korostettuna) ja URL-osoitteen sivustokohtainen merkkijono näkyy osoitepalkissa.

new-community-portal

Määritä Digital Experiences -työtila, niin saat käyttäjät käyttöön

1. Siirry kohtaan: Määritykset > Alustan työkalut > Ominaisuuksien asetukset > Digitaaliset kokemukset > Kaikki sivustot.

2. Valitse yhteisöilmoitustasi varten Työtilat.

digital-experiences-workspaces

3. Valitse avautuvalta Omat työtilat -sivulta Hallinta.

Yhteisösi hallintasivu avautuu.

test-portal-administration

4. Valitse ensin Asetukset vasemmasta paneelista ja valitse sitten Aktivoi.

portal-administration-activate

5. Valitse vasemmasta paneelista Jäsenet ja määritä kentät seuraavasti:

• Avaa Haku-pudotusvalikko ja valitse Kaikki.
    • Valitse käytettävissä olevien profiilien luettelosta luomasi muokattu profiili.
    • Valitse Lisää siirtääksesi profiilin Valitut profiilit -luetteloon.
    • Valitse Tallenna.

Portaalin julkaiseminen

1. Siirry kohtaan Määritykset > Alustan työkalut > Ominaisuuksien asetukset > Digitaaliset elämykset > Kaikki sivustot.

2. Valitse yhteisöluettelostasi Builder.

digital-experiences-builder

3. Avautuvalla Builder-sivulla:

1. Avaa Asetukset sivut sivun oikeassa yläkulmassa olevasta rataskuvakkeesta.
    2. Ruksi Vierailijat voivat nähdä sivuston ja käyttää sitä kirjautumatta sisään -valintaruutu.
    3. Sulje asetusikkuna.
    experience-builder-settings

4. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Julkaise-kuvaketta. Valitse avautuvassa valintaikkunassa Julkaise uudelleen vahvistaaksesi.

Julkaise

experience-builder-settings-publish-confirm

Se näyttää viestin, jossa kerrotaan, että sivuston päivitykset julkaistaan. Saat vahvistussähköpostin, kun muutokset on julkaistu.

Lisää Adobe Self Service Sign -komponentti digitaalisten elämysten työtilaan

1. Siirry kohtaan Määritykset > Alustan työkalut > Ominaisuuksien asetukset > Digitaaliset elämykset > Kaikki sivustot.

2. Valitse Työtilat yhteisöluetteloasi varten.

recipients-send-on-behalf-of

3. Valitse Omat työtilat -kohdasta Builder.

workspaces-builder

4. Valitse vasemmasta paneelista Komponentit-kuvake ja sitten:

1. Vieritä valikon loppuun asti.
    2. Vedä Adobe Self Service Sign -vaihtoehto ja pudota se sivun asetteluun.
      Voit pudottaa komponentin sinne, missä haluat Acrobat Sign -sopimusten näkyvän.
    drag-self-service-sign

Sivu päivittyy siten, että lisätty komponentti näkyy sivuasettelussa, ja sen oikeassa yläkulmassa näkyy komponentin hallintapaneeli.

adobe-self-service-sign

Voit hallita portaalin asetuksia ikkunan oikeassa yläkulmassa olevan hallintapaneelin kautta. Asetuksia sovelletaan kaikkiin komponentin sisällä näkyviin sopimuksiin.

Huom.: mikään asetuksista ei ole vaadittu, ja niitä tulee käyttää vain, kun asetusta aiotaan käyttää kaikkialla.

Hallintapaneelissa on seuraavat hallintavaihtoehdot:

• Sopimusmalli - Portaalissa lueteltuja sopimuksia ohjaava malli.
    • Sopimuksen alue - Tämä asetus määrittää, minkä tasoista osallisuutta allekirjoittajalta edellytetään. Siinä on seuraavat kaksi asetusvaihtoehtoa:
      • KäyttäjäKäyttäjäasetus tuo sopimuksen kaikkien tilin käyttäjien saataville, ja jokaiselta käyttäjältä vaaditaan sopimukseen allekirjoitus.
      • Tili - Tiliasetus tuo sopimuksen saataville kaikille tilin käyttäjille, mutta vain yhden täytyy allekirjoittaa se. Kun sopimus on allekirjoitettu, muut tilin käyttäjät eivät enää pääse siihen käsiksi.
    • Allekirjoituksen määräaika - Staattinen päivämääräkenttä, joka rajoittaa aikaa, jona sopimus voidaan allekirjoittaa. Määräajan umpeuduttua sopimuksen viereinen Allekirjoita-painike poistetaan, jolloin käyttäjät eivät enää voi viimeistellä sopimusta.
    • Uusintapäivät - Vapaamuotoinen numeroarvo, joka määrittää, milloin sopimus on jälleen saatavilla allekirjoittamisen jälkeen. Jos sopimus on irtisanottava 90 päivän välein, voit julkaista sen automaattisesti uudelleen 90 päivän kuluttua edellisen sopimuksen allekirjoittamisesta.
    • Ylätunnisteen otsikko - Itsepalvelukomponentin ylin otsikko, joka on yllä olevassa kuvassa Adobe Acrobat Sign -logon oikealla puolella.
    • Piilota ylätunnisteen logo - Piilottaa Adobe Acrobat Sign -logon, joka on ylätunnisteen otsikon vasemmalla puolella. Jos ruksit valintaruudun, logo piilotetaan

Katso esimerkkejä yllä olevista asetuksista kohdasta Yhteisökäyttäjien näkymä.

5. Saat portaalipäivitykset saataville Julkaise-painikkeesta.

Portaali on julkaistava uudelleen aina, kun portaalin asetuksia muutetaan tai siihen tehdään päivityksiä.

Ota käyttöön "Salli lähettäminen toisena käyttäjänä" -asetus

Voit ottaa Salli lähettäminen toisten puolesta -asetuksen käyttöön käyttäjille, joilla ei ole Adobe Acrobat Sign -käyttöoikeutta. Näin yhteisön käyttäjä voi luoda sopimuksen toisen käyttäjän lisenssillä.

Voit tehdä tämän asetuksen seuraavilla määritysvaiheilla:

Vaihe 1: Ota käyttöön Salli lähettäminen toisten puolesta -ominaisuus muokatuissa asetuksissa alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Siirry kohtaan Määritykset > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.

2. Valitse avautuvalta Mukautetut asetukset -sivulta Adobe Sign -asetukset.

custom-settings

3. Valitse Hallitse.

adobe-sign-settings-manage

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa, jos olet määrittänyt asetukset aikaisemmin).

5. Ruksi avautuvalla Adobe Sign -asetukset -sivulla Salli lähettäminen toisten puolesta -valintaruutu ja valitse sitten Tallenna.

adobe-sign-settings-edit

Vaihe 2: Ota käyttöön Salli lähettäminen tämän käyttäjän puolesta käyttöoikeudet omaavalle käyttäjälle seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Määritykset > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta.

2. Valitse Käyttäjä.

3. Valitse vasemmasta paneelista Käyttäjän sivun asettelut.

4. Kun kentät on valittu, valitse Salli lähettäminen toisena käyttäjänä ja vedä se asettelun Lisätiedot (otsikko näkyy vain muokattaessa) -osioon.

drag-allow-sending-as-other-users

dragged-allow-sending-as-other-users

5. Valitse Tallenna.

Vaihe 3: Määritä sopimusmalli järjestelmänvalvojan käyttäjätunnuksella

Jokaisella sopimusmallilla voi olla yksi (ja vain yksi) käyttäjä, jonka puolesta sopimukset lähetetään. Valitun käyttäjän on voitava lähettää sopimuksia Adobe Acrobat Signin kautta, mutta muita rajoituksia ei ole.

Sopimusmalli tulee määrittää sellaisen yhteisökäyttäjän Salesforce-tunnuksella, jolla on Adobe Acrobat Sign -lisenssi. Se tehdään näin:

1. Siirry kohtaan Määritykset > Hallinnointi > Käyttäjät > Käyttäjät.

2. Valitse käyttäjän Koko nimi -linkki.

Tämä avaa Käyttäjien määritys -sivun, jossa käyttäjätunnus on sivun URL-osoitteessa (korostettu keltaisella).

users-user-id-url

Yllä olevassa URL-osoitteessa lukee (tunnus lihavoituna): https://adobe-1df-dev-ed.lightning.force.com/lightning/setup/ManageUsers/page?address=%2F0055j000006w2LP%3Fnoredirect%3D1%26isUserEntityOverride%3D1

3. Kopioi ja tallenna käyttäjätunnus.

Varmista, että %2F ei ole mukana kohteessa.

4. Jos haluat käyttää käyttäjätunnusta mallissa, siirry kohtaan Sovellusten käynnistys > Adobe Acrobat Sign > Sopimusmallit ja valitse muokattavansopimusmallin nimi.

agreement-templates

5. Valitse Vastaanottajat-välilehti ja liitä sitten Lähetä tämän käyttäjän puolesta -kenttään Salesforce-käyttäjätunnus ja valitse Tallenna.

recipients-send-on-behalf-of

Vaihe 4: Aseta yhteyshenkilön profiilin näkyvyys julkiseksi

Jos haluat tehdä profiilista julkisen, sinun on asetettava yhteisön käyttäjän sähköpostiasetus. Se tehdään näin:

1. Avaa sen käyttäjän Yhteystieto-sivu, jonka puolesta lähetät sähköpostia.

2. Valitse Kirjaudu Experienceen käyttäjänä.

Kirjaudu Experienceen käyttäjänä

3. Avautuvalla portaalisivulla:

1. Kun valitse yhteisösivun oikeassa yläkulmassa käyttäjänimen, pudotusvalikko avautuu.
    2. Valitse valikosta Omat asetukset.

4. Aseta Omat asetukset -sivun Profiilin näkyvyys -osiossa Sähköposti-arvoksi Julkinen ja valitse
    Tallenna
    .

Yhteisöportaalilla voi lähettää ja allekirjoittaa sopimuksia

Voit käyttää mitä tahansa seuraavista kahdesta tavasta toimittaaksesi sopimuksia käyttäjille yhteisöportaalissa:

• Suora lähetys – Jos lähetät sopimuksen Salesforce-yhteyshenkilölle, kyseinen käyttäjä näkee sopimukset omassa portaalinäkymässään.
  • Tilimalli – Kun tarvitset allekirjoituksia tililtä, voit luoda mallin ja paljastaa sen käyttäjille. Käyttäjän näkökulmasta tämä näyttää samalta, mutta tämä tapa luo uuden sopimuksen vasta, kun käyttäjä napsauttaa Allekirjoitettu/Hyväksytty-painiketta. Lisätietoja löytyy Sopimusmalli-osassa.

Edellytykset

• Jos haluat lähettää sopimuksia jollakin edellä mainituista tavoista, sinun on:
    • Määritettävä portaali
      • Sen on oltava aktiivinen.
      • Sen on sallittava oikea profiili, jotta käyttäjä voi käyttää sitä.
      • Siihen täytyy olla asennettuna Adobe Acrobat Sign -komponentti
    • Määritä yhteisökäyttäjät
      • Käytössä yhteisössä
      • Määritetty oikealla käyttäjälisenssillä ja profiililla
  • Jos haluat lähettää sopimuksen suoraan käyttäjälle, vastaanottajan on oltava yhteyshenkilö. Jos käytät sähköposti-arvoa, sopimusta ei täytetä portaalissa.

Määritetty sopimus

Tilitason mallin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Se on luotu sopimusmallilla, joka noudattaa sopimustyyppiä.
  • Se sisältää pääobjektityypin, jonka tyyppi on Yhteystieto.
  • Se sisältää liitetiedoston.
  • Valinnaisesti siinä on määritetty asetus Lähetä tämän käyttäjän puolesta.

Yhteisökäyttäjät-näkymä

Kun käyttäjät ja portaali on määritetty oikein, yhteystiedolle lähetetyt sopimukset lisätään portaaliin, ja käyttäjät voivat käyttää ja allekirjoittaa niitä oman harkintansa mukaan.

Käyttäjän allekirjoitusta odottavat sopimukset näkyvät ylhäällä. Sopimuksen nimen oikealla puolella oleva painike osoittaa, tarvitaanko allekirjoitusta vai hyväksyntää.

Aina, kun käyttäjä allekirjoittaa tai hyväksyy sopimuksen, komponenttipaneelin yläosassa näkyy onnistumisviesti.

Sen jälkeen luetellaan käyttäjän aiemmin allekirjoittamat sopimukset, jotka odottavat muiden vastaanottajien suorittavan omat toimintonsa.

Komponenttipaneelin alaosassa ovat valmiit sopimukset, joissa näkyy allekirjoittajan/hyväksyjän sähköpostiosoite ja suorituspäivämäärä.

Esimerkkiportaali

Sopimusmalli

Sopimusmalli voidaan lisätä yhteisöportaaliin yhteisön komponenttien hallintapaneelin kautta.

Hallintapaneeli

Kun malli lisätään, se näkyy Odottaa sinua -osassa ja näyttää täsmälleen samalta kuin suoraan käyttäjälle lähetetty sopimus.

Erona on se, että Lähetä/Hyväksy -painike käynnistää mallin uuden sopimuksen luomiseksi, minkä jälkeen sopimusta isännöidään portaalissa. Sopimusluetteloon ei siis lisätä näitä mahdollisia sopimuksia ennen kuin käyttäjä aloittaa allekirjoittamisen.

Vain yhtä mallia voidaan käyttää kerrallaan, ja sitä ohjataan hallintapaneelin muilla asetuksilla (kuvattu alla).

Sopimuksen laajuus

Sopimuksen alue rajoittaa sitä, ketkä voivat käynnistää sopimuksen:

• Kun Sopimuksen alueeksi on määritetty Käyttäjä, malli on kaikkien portaalin käyttäjien käytettävissä. Jokainen käyttäjä voi allekirjoittaa oman kopionsa sopimuksesta.. Kun Käyttäjä on valittuna, jokainen allekirjoitettu mallin kopio näkyy portaalissaValmiit sopimukset -osassa.
  • Tili-vaihtoehto sallii vain yhden käyttäjän allekirjoittaa (ensimmäinen käyttäjä, joka napsauttaa painiketta ja muodostaa sopimuksen). Kun ensimmäinen allekirjoittaja on viimeistellyt sopimuksen, linkki poistetaan kaikkien muiden käyttäjien näkymästä..

Allekirjoituksen määräaika

Jos allekirjoituksen määräaika syötetään komponentin hallintapaneeliin, sopimukset on allekirjoitettava kyseiseen päivämäärään mennessä. Määräaika ilmoitetaan selkeästi sopimuksen nimen alla.

Määräaika määritetty

Kun määritetty päivämäärä on mennyt, Allekirjoita-painike poistetaan ja määräpäivän teksti näkyy punaisella tekstillä.

inactive-after-deadline

Uusimispäivät

Uusimispäivät-arvo ei ole erikseen esillä asiakkaan puolella, mutta se määrittää, kuinka monen päivän jälkeen mallin linkki on taas käytettävissä.

Esimerkki: jos arvoksi on asetettu 360, sopimusmallin linkki tulee uudelleen näkyviin 360 päivän kuluttua siitä, kun malli allekirjoitettiin viimeksi.

Ylätunnisteen otsikko ja logo

Ylätunnisteen otsikko on avoin tekstikenttä, jonka arvo voi olla mitä tahansa.

Ylätunnisteen logossa on päälle/pois päältä -vaihtoehto, joka joko näyttää Adobe Acrobat Sign -logon tai piilottaa sen.