Voivatko järjestelmänvalvojat asettaa muistutuksen tehdessä erälähetyksen?

Käyttöympäristö

Adobe Sign rajapinta

Kysymys

Voivatko ylläpitäjät asettaa muistutuksen sopimuksen lähettäminen eränä -tapahtuman lähetyssivulle sopimusta lähettäessään?

Vastaus

Ei.

Ylläpitäjät eivät voi asettaa muistutusta lähettäminen eränä -tapahtumalle lähetyssivulla. Kun sopimus on luotu, he voivat määrittää muistutukset Hallinta-sivulta tai oletusarvoiset päivittäiset/viikottaiset muistutukset Tilin asetuksista.

Lisätietoja

Ylläpitäjät voivat asettaa Muistutukset kaikille sopimuksille kerrallaan sekä yksitellen erälähetyksille.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa