Miten ylläpitäjä voi poistaa käyttäjän Adobe Sign -tilistä?

Adobe Sign -tilin ylläpitäjä ei voi poistaa käyttäjää tilistä suoraan.

Jos käyttäjätunnus halutaan poistaa tilin valtuuksista, tilin ylläpitäjän on otettava yhteyttä Adobe Sign -tukeen tai asiakkuuspäällikköön käyttäjän poistamista varten (käyttäjän määritetään sähköpostiosoitteella).

Voit ottaa yhteyttä tukeen kirjautumalla Adobe Signiin tilin ylläpitäjänä ja napsauttamalla ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa kysymysmerkkiä.

get_help_icon

Valitse sitten joko Avaa tukitapaus tai Siirry verkkojutteluun.

Kun tukiedustaja on tarkistanut, että olet tilin ylläpitäjä, hän voi poistaa käyttäjätunnuksen tilistä.

open_a_case_or_chat

Varoitus:

Kun käyttäjätunnus poistetaan tililtä, järjestelmänvalvoja menettää kaikki valtuudet vuorovaikutukseen kyseisen käyttäjätunnuksen kanssa.

Jos et halua menettää käyttäjätunnusta koskevia valtuuksia, tilin ylläpitäjä voi poistaa käyttäjätunnuksen aktivoinnin asettamalla sen tilaksi Inactive (Ei aktiivinen). Lisätietoja on kohdassa Käyttäjien aktivoinnin poistaminen

Ei-aktiiviset käyttäjätunnukset eivät voi kirjautua sisään, lähettää dokumentteja tai allekirjoittaa niille lähetettyjä dokumentteja (ne eivät myöskään käytä tilin käyttöoikeutta).

Koska ne kuitenkin kuuluvat tilin valtuuksien piiriin, niiden sopimukset voidaan edelleen sisällyttää raportteihin, niitä voidaan tarkastella tilin jakamisen kautta ja ne käsitetään yleensä osaksi tilin resursseja ja tarkastetaan sellaisena.

Voit tarkastella tilissä olevia ei-aktiivisia käyttäjiä seuraavasti:

Vaiheet

1. Kirjaudu Adobe Sign -verkkosivustoon.

2. Siirry kohtaan Account > Users (Tili > Käyttäjät).

3. Napsauta Option-kuvaketta (kolme vaakasuoraa palkkia).

4. Valitse Show Only Inactive Users (Näytä vain ei-aktiiviset käyttäjät).

nav_to_users