Miten asetan muistutukset kaikille sopimuksille kerralla Lähetä eränä -tapahtumassa?

Tavoite

Miten asetan muistutukset kaikille sopimuksille kerralla Lähetä eränä -tapahtumassa?

Käyttöympäristö

Adobe Sign Käyttöliittymä

Vaiheet

Seuraavassa on ohjeet muistutuksen asettamiseen Mega Signilla.

1. Siirry Hallinta-sivulle

2. Napsauta Erälähetykset -suodatinta vasemmassa palkissa

3. Napsauta tapahtumaa, johon haluat lisätä muistutuksen.

• Oikeanpuoleinen palkki avautuu ja näyttää tapahtuman toiminnot.
  4. Napsauta Muistuta-toimintoa

5. Aseta:

• Muistutustiheys
    • Ketä haluat muistuttaa
    • Valinnainen viesti vastaanottajille
    Aseta muistutus

6. Valitse Luo.

Ikkunan yläreunassa näkyy ilmoitus onnistumisesta:

Muistutuksen onnistumisviesti

Seuraavassa kuvataan vaiheet, joilla voit asettaa yksittäisiä muistutuksia Lähetä eränä -alisopimuksille:

1. Siirry Hallinta-sivulle.

2. Napsauta Erälähetykset -suodatinta vasemmassa palkissa

3. Napsauta tapahtumaa, johon haluat lisätä muistutuksen.

• Oikeanpuoleinen palkki avautuu ja näyttää tapahtuman toiminnot.
  4. Napsauta Sopimukset-osiossa Käsittelyssä-vaihtoehtoa

• Näet sivun, johon on suodatettu vielä käsittelyssä olevat yksittäiset alisopimukset.
    Siirry käsittelyssä oleviin sopimuksiin

5. Napsauta yksittäistä sopimusta, johon haluat lisätä muistutuksen.

• Oikeanpuoleinen palkki avautuu ja näyttää tapahtuman toiminnot.
  6. Napsauta Muistuta-toimintoa

7. Aseta:

• Muistutustiheys
    • Ketä haluat muistuttaa
    • Valinnainen viesti vastaanottajille
    Aseta yksittäisiä muistutuksia

8. Valitse Luo.

Ikkunan yläreunassa näkyy ilmoitus onnistumisesta:

Muistutuksen onnistumisviesti

Lisätietoja

Lähetä eränä -tapahtumien osalta muistutukset luodaan vasta sopimusten luomisen jälkeen.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa