Käyttöehtojen ja asiakastiedonannon määrittäminen

Eksplisiittinen suostumus -toiminto on käytettävissä Individual-, Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasoilla.

Yleiskatsaus

Käyttöehdot ja asiakastiedonanto sisältyvät yleensä Adobe Acrobat Signin kaltaisten palveluiden käyttöä koskeviin dokumentteihin. Niiden tarkoituksena on määrittää toimittajan ja käyttäjien välinen suhde rajoitusten, vastuiden ja odotusten osalta, ja sähköisten allekirjoitusten tapauksessa ne toimivat sähköistä kaupankäyntiä säätelevänä sopimuksena.

Useimmissa tapauksissa riittää, että nämä dokumentit hyväksytään implisiittisesti. Acrobat Sign näyttää näiden dokumenttien linkit, kun vastaanottaja käsittelee sopimusta allekirjoitusprosessin aikana.

Tietyt vaatimustenmukaisuuteen liittyvät vaatimukset edellyttävät kuitenkin näiden dokumenttien assertiivisempaa hyväksyntää. Tämän vuoksi käyttöehtojen ja asiakastiedonannon asetusten avulla tilitason järjestelmänvalvoja voi vaatia kunkin dokumenttityypin eksplisiittistä hyväksyntää.

Käyttötapa

Yleensä Acrobat Signin käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö esitetään vastaanottajalle ennen kuin hän voi käyttää sopimusta. Tästä on kaksi merkittävää poikkeusta:

• Vastaanottajat, joilla on aktiivinen käyttäjä samalla tilillä kuin lähettäjä.
  • Vastaanottajat, jotka käyttävät sopimusta kirjautuneina Acrobat Signiin.

Kuluttajatiedote esitetään vastaanottajalle tilimäärityksen perusteella. Jos myös mukautettu ToU on määritetty, se esitetään CD-levyn mukana.

Oletusasetusta (ehdotonta suostumusta) käytettäessä käyttöehtojen ja asiakastiedonannon linkit tuodaan näyttöön, kun vastaanottaja viimeistelee allekirjoitustaan. (ks. esimerkki alla)

Käyttöehtojen ja asiakastiedonannon suostumussivu

Kun ehdoton suostumus otetaan käyttöön, asiakkaan on valittava ruutu aktiivisesti sen merkiksi, että hän hyväksyy käyttöehdot ja asiakastiedonannon.

Kun pakollinen tarkistus otetaan käyttöön, vastaanottajan on avattava kukin dokumentti erikseen ja sitten valittava ruutu sen merkiksi, että hän hyväksyy ehdot.

Huomautus:

Jos kaksiosainen vahvistus on käytössä, vastaanottajan on ensin vahvistettava henkilöllisyytensä, minkä jälkeen hän pystyy hyväksymään käyttöehdot ja asiakastiedonannon.

Kirjaaminen auditointiraporttiin

Kun ehdoton suostumus on käytössä, auditointiraportista käy ilmi, että käyttöehdot ja asiakastiedonanto on hyväksytty.

Mukautetun ToU:n/asiakastiedotteen lisääminen (vain yrityspalvelusopimukset)

Enterprise-palvelutasoa käyttävät asiakkaat voivat käyttää omaa asiakastiedonantoa. Tämä vaihtoehto ei tällä hetkellä näy asiakaskäyttöliittymässä, joten jos haluat hyödyntää toimintoa, toimi seuraavasti:

• Julkaise asiakastiedonantosi julkisen URL-osoitteen kautta.
  • Ota yhteyttä tukitiimiin ja anna heille URL-osoite.
    • Adoben on tarkistettava ja hyväksyttävä asiakirjan sisältö.
  • Kun dokumentti on hyväksytty, annettu URL-osoite määritetään tililläsi, ja sovelluksen sisäinen linkki viittaa sivuusi.

Määritettävissä olevat asetukset

Jos ryhmät on määritettävä tilin asetuksista poikkeavalla tavalla, ota yhteyttä Success Manageriisi, jotta ryhmätasolla käytetään eri asetuksia. Ryhmätason asetukset ohittavat tilitason asetukset.

Tämän toiminnon asetukset ovat seuraavat:

• Määritä vastaanottajan roolin mukaan, milloin CD ja mukautettu ToU näytetään tili- tai ryhmätasolla.
  • Jokainen vastaanottajan rooli voidaan määrittää erikseen.

Esimerkki kustakin asetuksesta

Asetus:

Implisiittisen sisällön asetus

Hyväksymisprosessi:

1. Hyväksy Acrobat Signin käyttöehdot ja yksityisyyskäytäntö napsauttamalla Jatka -painiketta (sopimuksen avaamisen jälkeen).
  2. Täytä sopimuskentät tarpeellisilta osin.
  3. Hyväksy Asiakastiedonanto ja räätälöity ToU valitsemalla Allekirjoita tästä -painike.
Implisiittisen suostumuksen tulos sovelluksessa

Asetus:

Eksplisiittisen suostumuksen asetus

Hyväksymisprosessi:

1. Hyväksy Acrobat Signin käyttöehdot ja yksityisyyskäytäntö napsauttamalla Jatka -painiketta (sopimuksen avaamisen jälkeen).
  2. Täytä sopimuskentät tarpeellisilta osin.
  3. Hyväksy Asiakastiedonanto ja räätälöity ToU merkitsemällä ruutu.
  4. Klikkaa allekirjoittamista kun olet valmis.
Eksplisiittisen suostumuksen tulos

Asetus:

Vaaditaan eksplisiittinen suostumus ennen sopimuksen näyttämistä -asetus

Hyväksymisprosessi:

1. Hyväksy Acrobat Signin käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö valitsemalla valintaruudun.
  2. Hyväksy räätälöity ToU ja CD merkitsemällä ruutu.
  3. Valitse Hyväksy-painike siirtyäksesi sopimukseen.
  4. Täytä sopimuskentät tarpeellisilta osin.
  5. Klikkaa allekirjoitusta kun olet valmis.
Vaaditaan eksplisiittinen suostumus ennen sopimuksen näyttämistä

Asetus:

Eksplisiittinen suostumus ja pakollinen tarkistus -asetus

Hyväksymisprosessi:

1. Hyväksy Acrobat Signin käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö valitsemalla valintaruudun.
  2. Tutustu tilaustyösopimukseen napsauttamalla Käyttöehdot linkkiä.
  3. Tarkista CD napsauttamalla Asiakastiedonanto -linkkiä.
  4. Hyväksy räätälöity ToU ja CD merkitsemällä ruutu.
  5. Valitse Hyväksy-painike siirtyäksesi sopimukseen.
  6. Täytä sopimuskentät tarpeellisilta osin.
  7. Klikkaa allekirjoitusta kun olet valmis.
Pakollinen tarkistus

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Valitse Tili > Tilin asetukset > Allekirjoitus-valinnat > Lisäasetukset.

Käyttöliittymän säätimet