Adobe Stockin lahjaohjelma palkitsee menestyksekkäät avustajat ja kannustaa sinua nostamaan työsi uudelle tasolle Adoben Creative Cloud ‑sovellusten avulla. Sinun ei tarvitse jättää hakemusta tämän tarjouksen hyödyntämiseksi. Jos olet oikeutettu osallistumaan ohjelmaan, ilmoitamme siitä lähettämällä sinulle Creative Cloudin lunastuskoodin sähköpostitse.

Voit saada lahjaksi kaksi eri ohjelmistosopimusta:

1. Jos haluat saada Adobe Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyden 1 vuoden tilauksen, lähetä 20 000 ensimmäisen Adobe Stock ‑avustajan joukossa vähintään 300 hyväksyttyä resurssia tai ansaitse rojalteina 500 dollaria (USD) 1.1.–31.12.2018 välisenä aikana. Ehtojen täyttymiseksi lähetettyjen sisältöjen hyväksymisasteen on oltava vähintään 50 prosenttia.
  2. Jos haluat saada Adobe Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden 1 vuoden tilauksen, lähetä 2 000 ensimmäisen Adobe Stock ‑avustajan joukossa vähintään 300 hyväksyttyä videoresurssia tai ansaitse videoista rojalteina 500 dollaria (USD) 1.1.–31.12.2018 välisenä aikana.  Ehtojen täyttymiseksi lähetettyjen sisältöjen hyväksymisasteen on oltava vähintään 50 prosenttia.

Ohjelmaan sovelletaan tiettyjä ehtoja. Voimassa 31.12.2018 asti tai niin kauan kuin tuotteita on saatavana. Täydelliset tiedot, ohjelmaan oikeutetut maat ja kampanjatuotteiden kuvaukset löydät virallisista säännöistä.

Lisätietoja on alla olevissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Oikeudet palkintoihin

Toimitan useita sisältötyyppejä (esimerkiksi valokuvia ja videoita). Olenko oikeutettu osallistumaan ohjelmaan?

Kyllä, kaikki 1.1.2018 jälkeen hyväksytyt sisällöt huomioidaan Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyttä varten. Kaikki hyväksytyt videot huomioidaan Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyttä varten.

Onko kaikkien 300 resurssin oltava videoita tai onko 500 dollarin tulojen oltava peräisin yksinomaan videotiedostoista, jotta olen oikeutettu Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyteen?

Kyllä, sinulla on oltava 300 hyväksyttyä videota tai 500 dollarin tulot videoista vuoden 2018 aikana.

Mitä jos saan oikeudet ensin Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyteen ja saavutan videoresurssien tason sen jälkeen?

Saat sekä Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyden että Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden.

Huomautus: jos lunastat Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden samalla Adobe ID:llä, kun valokuvausjäsenyys on vielä voimassa, molemmat sopimukset ovat käytettävissä samaan aikaan, eikä niitä voi yhdistää. Sinun kannattaa harkita odottamista valokuvausjäsenyyden voimassaoloajan päättymiseen asti, ennen kuin lunastat Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden.

Mitä jos saan oikeudet ensin Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyteen ja sitten Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyteen?

Saat vain Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden, sillä valokuvaukseen liittyvät sovellukset sisältyvät Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyteen.

Otetaanko Fotolian myyntini huomioon tätä lahjaa varten?

Kyllä, jos olet Adobe Stock ‑avustaja, sekä Stock.adobe.com- että Fotolia.com-myyntisi otetaan lahjaa varten huomioon.

Olen Fotolia-avustaja, miten voin saada oikeudet tähän lahjaan?

Jos synkronoit tilisi Adobe Stockin kanssa, kaikki 1.1.2018 jälkeinen toiminta otetaan lahjaa varten huomioon. Lisätietoja tilisi synkronoinnista saat artikkelista Tietoja Fotolia-avustajille.

Miten voin tarkistaa hyväksyttyjen tiedostojeni määrän tai tuloni vuodelta 2018?

Avustajaportaalin Tiedot-välilehdessä voit tarkastella tulojasi määrätyillä ajanjaksoilla. Kirjoita nykyinen päivämäärä Alkaa-kenttään ja aseta Päättyy-kentän arvoksi 1.1.2018.

Jos haluat tarkastella hyväksyttyjen tiedostojen määrää, siirry Portfolio-välilehteen ja lajittele tiedostot päivämäärän mukaan. Siirry sitten sivulle, joka sisältää ensimmäisen tiedostosi vuodelta 2018. Näytämme aina 100 miniatyyria sivua kohti, joten jos sinulla on yli kolme sivua sisältöjä vuodelta 2018, olet oikeutettu Creative Cloud ‑lahjaan.

Palkinnon käyttäminen

Olen oikeutettu lahjaan. Kuinka kauan kestää, ennen kuin saan lunastuskoodin?

Creative Cloud ‑sopimuksen toimitusaika on 6–8 viikkoa. Se lähetetään sinulle sähköpostitse lunastuskoodin muodossa.

Minua pyydetään antamaan luottokorttitietoni, kun lunastan koodin. Veloitetaanko minulta jotakin?

Sinulta ei veloiteta mitään juuri nyt, ja voit ohittaa tämän vaiheen valitsemalla Muistuta minua myöhemmin. Jos valitset Hyväksy ehdot ja annat luottokortin, saat Creative Cloud ‑lahjatilauksen voimassaoloajan päättyessä ilmoituksen, että jäsenyytesi uudistetaan automaattisesti ja että sinulta veloitetaan normaali kuukausihinta. Ehdot ja hinnat ilmoitetaan uusintahetkellä.

Miten voin aloittaa Creative Cloud ‑sovellusten lataamisen?

Toimi näytössä tai tässä teknisessä dokumentissa annettujen ohjeiden mukaan.

Minulla on jo Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyys tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys. Jos olen oikeutettu lahjaan, miten tämä vaikuttaa nykyiseen jäsenyyteeni?

Avustajat, jotka asuvat Yhdysvalloissa, Kanadassa (Quebeciä lukuun ottamatta), Ranskassa, Tanskassa, Saksassa, Islannissa, Irlannissa, Itävallassa, Belgiassa, Suomessa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Portugalissa, Espanjassa, Ruotsissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Itsenäisten valtioiden yhteisössä (CIS), Latviassa, Liettuassa, Virossa, Romaniassa, Bulgariassa, Tšekin tasavallassa, Unkarissa, Serbiassa, Kroatiassa, Bosniassa ja Hertsegovinassa, Sloveniassa, Makedoniassa, Kreikassa, Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa tai Meksikossa:

Jos sinulla on täysin sama sopimus kuin minkä sait (Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyys ja 20 Gt tallennustilaa tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys) ja lunastat koodin samalla Adobe ID:llä: laskutus keskeytetään lunastushetkellä 12 kuukaudeksi, jos sinulla on kuukausittain laskutettava vuosisopimus. Jos maksoit koko vuoden ennakkoon, yhden vuoden Creative Cloud ‑lahjasopimuksesi voimassaoloaika alkaa ennakkoon maksetun vuoden päättymisen jälkeen.

Avustajat, jotka asuvat Venäjän federaatiossa, Ukrainassa (Krimin autonomista tasavaltaa ja ATO-vyöhykettä lukuun ottamatta), Turkissa, Israelissa, Hongkongissa, Kiinan kansantasavallassa, Intiassa, Malesiassa, Filippiineillä, Etelä-Koreassa, Singaporessa, Taiwanissa, Thaimaassa, Argentiinassa, Kolumbiassa, Chilessä, Perussa, Ecuadorissa, Uruguayssa tai Venezuelassa:

Jos sinulla on täysin sama sopimus kuin minkä sait (Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyys ja 20 Gt tallennustilaa tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys), sinun on odotettava 30 päivää nykyisen maksullisen tilauksesi voimassaoloajan päättymisen jälkeen, ennen kuin voit lunastaa Creative Cloudin 12 kuukauden lahjatilauksen.

Minulla on Creative Cloud ‑sopimus, joka on erilainen kuin minkä sain. Mitä tapahtuu, jos lunastan Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyden tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden koodin?

Jos sinulla on jo toisen sopimuksen voimassa oleva jäsenyys ja lunastat Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyden tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden samalla Adobe ID:llä, luodaan rinnakkainen jäsenyys.

Joissakin tapauksissa sinun kannattaa harkita odottamista valokuvausjäsenyyden voimassaoloajan päättymiseen asti tai sopimuksesi lahjoittamista ystävälle tai perheenjäsenelle. Huomaa, että ohjelmiston jälleenmyynti ei ole sallittua.

Tässä on joitakin esimerkkiskenaarioita.

Jos sinulla on

• Yhden sovelluksen sopimus, kuten Illustrator tai InDesign: Jos lunastat valokuvausjäsenyyden, voit käyttää valokuvaussovelluksia, kuten Lightroom CC:tä ja Photoshop CC:tä, sekä 20 Gt:n tallennustilaa. Yksittäisen sovelluksen (esimerkiksi Illustratorin tai InDesignin) käyttöoikeudet säilyvät.
  • Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys ja maksuton valokuvausjäsenyys: Koska Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys sisältää jo valokuvaussovellukset, sinun kannattaa harkita valokuvausjäsenyyden lahjoittamista perheenjäsenelle tai ystävälle. Voit myös odottaa, kunnes Kaikki sovellukset ‑jäsenyys vanhentuu, ja lunastaa valokuvausjäsenyyden sen jälkeen.
  • Valokuvausjäsenyys ja maksuton Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys: Suosittelemme, että odotat, kunnes valokuvausjäsenyyden voimassaoloaika päättyy, ennen kuin lunastat Creative Cloud ‑sopimuksen.

Mihin mennessä minun on lunastettava koodi?

Voit lunastaa koodin 31.7.2021 asti.

Minulla on muuta kysyttävää

Minulla on kysyttävää avustajatilistäni. Kehen minun pitäisi ottaa yhteyttä?

Etsi Ota yhteyttä ‑linkki avustajaportaalin alalaidasta tai kirjoita meille täällä.

Minulla on kysyttävää Creative Cloud ‑sovellusten käytöstä. Voinko käyttää samaa linkkiä kuin edellä?

Et. Siirry Help Centeriin ottaaksesi yhteyttä asianmukaiseen osastoon.