Tietoja Fotolia-avustajille

Fotolia suljettiin 5. marraskuuta 2019. Voit tällä hetkellä vielä kuitenkin synkronoida Fotolia-tilisi Adobe Stockin kanssa.

Tilin synkronointi

Aikaisempana Fotolia-avustajana voit käyttää Fotolia-tilisi tietoja Adobe Stockissa synkronoimalla Fotolia-tilisi, kun kirjaudut Adobe Stock Contributor ‑portaaliin ensimmäisen kerran. Voit synkronoida tilisi seuraavasti:

1. Siirry Adobe Stock ‑avustajaportaaliin.
  2. Luo Adobe ID valitsemalla Aloita tai kirjaudu sisään valitsemalla Minulla on jo Adobe ID.
  3. Valitse Synkronoi Fotolia-tilini. Sinua pyydetään antamaan Fotolia-tunnuksesi ja ‑salasanasi.

Usein kysytyt kysymykset

Näistä usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastauksen mahdollisiin kysymyksiin, jotka liittyvät Fotolia-tilisi synkronointiin Adobe Stockiin.

Ei. Kaikki hyväksytyt Fotolia-sisältösi ovat edelleen käytettävissä Adobe Stockissa siihen katsomatta, oletko aikaisemmin synkronoinut Fotolia-tilisi Adobe Stockin kanssa. Kun synkronoit Fotolia-tilisi, voit lähettää uutta sisältöä ja hallita olemassa olevia sisältöjäsi myynnin tarkastelun ja maksupyyntöjen lähettämisen lisäksi.

Suurten tilauspakettien minimimaksu määräytyy kertyneen myyntimäärän mukaan. Fotoliasta ennen palvelun sulkemista peräisin oleva myynti HUOMIOIDAAN Adobe Stock Contributor ‑tililläsi. Lisätietoja löydät täältä

Tällä hetkellä ei ole suunnitteilla vakiokuvista, vektoreista ja videoista muodostuvien yksinoikeudellisten sisältöjen sopimuksia.

Sisältöäsi ei enää voi lisensoida Fotolian kautta, vaan se on lisensoitavissa ainoastaan Adobe Stockista.

Jos et enää halua toimia avustajana, voit sulkea Fotolia-tilisi ja pyytää loppumaksun ottamalla yhteyttä avustajien tukeen. Loppumaksuille ei ole asetettu vähimmäisansaintavaatimusta.

Vianmääritys

Tämä voi johtua siitä, että sinulla on useita Fotolia-tilejä, ja Adobe ID:nä käyttämäsi sähköpostiosoite liittyy Fotolia-tiliin, jolla ei ole sisältöjä. Ota yhteyttä avustajien tukeen, jotta Adobe Stock ‑tilisi synkronoidaan oikean Fotolia-tilin kanssa.

Ota yhteyttä avustajien tukeen ongelman ratkaisemiseksi.

Tarkista yhteensopivuus Adobe Stockin kanssa ottamalla yhteyttä kolmannen osapuolen sovelluskehittäjään. Haluamme muistuttaa, että voit lähettää sisältöä Adobe Stock ‑avustajaportaaliin suoraan vetämällä ja pudottamalla tai FTP:n kautta. Tuemme suoria lähetyksiä myös Adobe Photoshop Lightroom Classic CC:stä ja Adobe Bridgestä. Lisätietoja on artikkelissa Sisällön lähetys.