Ikävää, että päätit peruuttaa jäsenyytesi! Lue ennen jäsenyyden peruuttamista Adobe-tilausehdot.

Varoitus:

Peruuttamalla Adobe Stock -tilauksen menetät käyttöoikeuden käyttämättä jääneisiin käyttöoikeuksiin.

Erillisen Stock-jäsenyyden peruuttaminen

Erillinen Stock-jäsenyys peruutetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe ID -tilillesi Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla.

Huomautus:

Adobe ID -tunnuksesi on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröidessäsi jäsenyytesi.

2. Valitse yläreunan siirtymispalkista Tilaukset.

amr-plans-nav-bar
  3. Valitse Tilauksen tiedot -kohdasta Tilauksen hallinta sen tilauksen kohdalta, jota haluat muuttaa.

Tilauksen hallinta

Näetkö viestin, jossa sinua kehotetaan päivittämään maksutietosi?

Jos tiliisi liitetty luottokortti on vanhentunut tai tilin käyttö on keskeytetty, jäsenyyttä ei voi peruuttaa. Tässä tapauksessa viesti ”Tilaus on päättynyt. Aktivoi se uudelleen päivittämällä maksutiedot” näytetään. Valitse Muokkaa maksua ja päivitä maksutiedot ennen jäsenyyden peruuttamista.

4. Valitse Tilaus ja maksaminen -kohdasta Peruuta tilaus.

Peruuta tilaus
  5. Valitse vahvistusikkunasta peruutuksen syy annetuista vaihtoehdoista. Jos haluat edelleen peruuttaa, valitse Jatka. Jos muutat mieltäsi, valitse Säilytä tilaus.

Peruuta tilaus
  6. Seuraavassa näytössä voit pitää tilauksesi, jatkaa peruuttamista tai verkkojutella asiakastuen kanssa.

7. Jos jatkat peruttamista, saat sähköpostivahvistuksen. Hanki Stock-tilaus uudelleen vierailemalla milloin tahansa Adobe Stock -tilaukset -sivulla ja kirjautumalla Adobe ID -tunnuksellasi.

Adobe Stock poistaminen Creative Cloud ‑jäsenyydestä

Voit poistaa Stockin helposti Creative Cloud ‑jäsenyydestäsi vaihtamalla tilausta.

1. Kirjaudu Adobe ID -tilillesi Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla.

Huomautus:

Adobe ID -tunnuksesi on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröidessäsi jäsenyytesi.

2. Valitse yläreunan siirtymispalkista Tilaukset.

amr-plans-nav-bar
  3. Valitse Tilauksen tiedot -kohdasta Tilauksen hallinta sen tilauksen kohdalta, jota haluat muuttaa.

Tilauksen hallinta
  4. Valitse Tilaus ja maksaminen -kohdasta Muuta tilausta.

Vaihda tilausta
  5. Valitse Creative Cloud – Kaikki sovellukset -kohdasta tallennus- ja maksuvaihtoehdot. Napsauta sitten Valitse-painiketta.

Tilauksen vaihtaminen
    Vaihda tähän tilaukseen
  6. Tarkista vahvistussivulta tilausehdot ja valitse sitten Vahvista

Jälleenmyyjältä ostetun jäsenyyden palauttaminen

Jos olet ostanut tuotteen muulta myyjältä kuin suoraan Adobelta, ota yhteyttä kyseiseen jälleenmyyjään.