Ota selvää, miten voit peruuttaa sopimuksen tai maksuttoman kokeilun.

Kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa kokeilujakson tai yksittäisen tilauksen Adobe-tili-sivulla.

Adobe-tiliisi.

Kirjaudu sisään Adobe ID ‑tiliisi

Valitse peruutettavan sopimuksen vieressä Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus.

Valitse Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus

Etkö näe Tilauksen hallinta- tai Näytä sopimus ‑vaihtoehtoa? Ota yhteyttä, jos haluat peruuttaa tilauksesi.

Valitse Sopimuksen tiedot ‑kohdassa Peruuta tilaus.
.

Valitse Peruuta tilaus

Etkö näe Peruuta tilaus ‑vaihtoehtoa? Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos maksusi on käsittelyssä tai sen kanssa on ongelmia. Jos Peruuta tilaus ‑tilaus ei ole käytettävissä toisenakaan päivänä, ota meihin yhteyttä.

Ilmoita peruutuksen syy ja valitse sitten Jatka.

Valitse peruutuksen syy

Viimeistele peruutus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Teams-sopimuksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa Teams-tilauksen, ota meihin yhteyttä.

Voinko saada hyvityksen?

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen.

Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti, ja sinulta peritään aikaisen lakkautuksen maksuna 50 % jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta. Jos sinulla on sopimuksestasi sen peruutushetkellä jäljellä esimerkiksi 5 kuukautta ja maksat 20 $ kuukaudessa, sinun on maksettava 100 $:n jäljellä olevasta saldosta 50 % = aikaisen lakkautuksen maksu 50 $.

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu sopimusjakson loppuun asti.

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat tilauksesi yli 14 päivän kuluttua, maksuasi ei hyvitetä, ja palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutusjakson loppuun asti.

Huomautus:

Hyvitystä voi hakea vain 14 päivän ajan alkuperäisestä ostoksesta, ei myöhemmistä uusinnoista.

Perehdy Creative Cloud -tilauksen ehtoihin ja siihen, miten ne vaikuttavat hyvityksiin.

Mitä tapahtuu, kun peruutan Creative Cloud ‑tilaukseni?

Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksiasi etkä useimpia maksulliseen Creative Cloud ‑sopimustilaukseesi sisältyviä palveluita Creative Cloud -tilauksesi perumisen jälkeen.

Voit Creative Cloud -sopimuksen peruuttamisen jälkeen edelleen hyödyntää maksuttomia jäsenetuja.

Peruutuksen jälkeen sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun. Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön. Lisätietoja tallennustilasta on ohjeaiheessa Kuinka tiedän, kuinka paljon tallennustilaani olen käyttänyt?

Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä laitteessasi olevia tiedostoja.

Adobe säilyttää alkuperäiset kuvasi yhden vuoden ajan jäsenyytesi päättymisestä. Tänä aikana voit edelleen käynnistää Lightroom :n ladataksesi alkuperäiset tiedostosi pilvipalvelustamme.

Voit edelleen käyttää kaikkia paikallisella kiintolevyllä olevia valokuvia Lightroomin tietokoneversion avulla. Voit myös tuoda ja järjestellä valokuvia sekä viedä muokatut valokuvat vienti-, julkaisu-, tulostus-, verkko- ja diaesitystoiminnoilla. Kehitys- ja karttamoduuleja sekä Lightroom for mobilea ei enää voi käyttää jäsenyyden päättymisen jälkeen.