Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen

Jos ostit tuotteen Adobelta, ota selvää, miten voit peruuttaa sopimuksen tai maksuttoman kokeilujakson. Jos ostit tilauksen muualta, ota yhteyttä suoraan myymälään.

 Haluatko muuttaa sopimusta? Sitä ei tarvitse peruuttaa ensin. Ota selvää, miten voit muuttaa Adoben sopimuksen tai tilauksen.

Kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa kokeilujakson tai yksittäisen tilauksen (joka on ostettu Adobelta) Adobe-tilisivulla.

  1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/plans.

  2. Valitse peruutettavan tilauksen vieressä Tilauksen hallinta.

    Valitse Tilauksen hallinta tai Näytä sopimus.

  3. Valitse Peruuta sopimus.

    Valitse Peruuta sopimus.

    icon Etkö näe Peruuta sopimus ‑vaihtoehtoa? Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos maksusi on käsittelyssä tai sen kanssa on ongelmia. Yritä 24 tunnin kuluttua uudelleen.

  4. Ilmoita peruutuksen syy ja valitse sitten Jatka.

    Valitse peruutuksen syy.

  5. Viimeistele peruutus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Teams-sopimuksen peruuttaminen

Peruutusmaksu ja hyvitykset

Hyvitys riippuu peruutusajankohdasta ja ostamasi tilauksen tyypistä. Useimpien sopimusten tapauksessa saat hyvityksen, jos peruutat tilauksen 14 päivän kuluessa alkuperäisestä ostoksesta. Ota selvää, saatko hyvityksen, kun peruutat tilauksen.

Mitä tapahtuu, kun peruutan Creative Cloud ‑tilaukseni?

Creative Cloud -tilauksesi perumisen jälkeen et enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksiasi etkä useimpia maksulliseen Creative Cloud ‑sopimustilaukseesi sisältyviä palveluita.

Voit Creative Cloud -sopimuksen peruuttamisen jälkeen edelleen hyödyntää maksuttomia jäsenetuja.

Peruutuksen jälkeen sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun. Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön. Lisätietoja tallennustilasta on ohjeaiheessa Kuinka tiedän, kuinka paljon tallennustilaani olen käyttänyt?

Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä laitteessasi olevia tiedostoja.

Adobe säilyttää alkuperäiset kuvasi yhden vuoden ajan jäsenyytesi päättymisestä. Tänä aikana voit edelleen käynnistää Lightroomin ladataksesi alkuperäiset tiedostosi pilvipalvelustamme.

Voit edelleen käyttää kaikkia paikallisella kiintolevyllä olevia valokuvia Lightroomin tietokoneversion avulla. Voit myös tuoda ja järjestellä valokuvia sekä viedä muokatut valokuvat vienti-, julkaisu-, tulostus-, verkko- ja diaesitystoiminnoilla. Kehitys- ja karttamoduuleja sekä Lightroom for mobilea ei enää voi käyttää jäsenyyden päättymisen jälkeen.

Adobe-logo

Kirjaudu sisään tiliisi