Opi hallitsemaan Adobe Stock -jäsenyyttäsi. Aktivoi jäsenyytesi, päivitä tilauksesi tai maksutietosi ja suorita muita toimintoja.

Ota selvää, miten voit hallita Adobe Stock -jäsenyyttäsi ja -maksujasi helposti.

Katso ohjeita Adobe Stock -palvelun käyttöönottoon kohdista Adobe Stock -palvelun käyttöAdobe Stock -opastus ja -tuki ja Adobe Stockiin liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Jäsenyyden aktivointi

Creative Cloud All Apps- ja Adobe Stock -tilauksen ostaminen

Creative Cloud -jäsenyys tuo mukanaan monia Stock -palveluun liittyviä etuja, esimerkiksi alennuksia tilaushintoihin ja palvelun integrointimahdollisuuden muihin sovelluksiin, kuten Photoshopiin, Illustratoriin tai InDesigniin.

Siirry Creative Cloud -jäsenyydet -sivulle.

Creative Cloud -jäsenyyden päivittäminen niin, että se sisältää Adobe Stock -jäsenyyden

Jos sinulla on Creative Cloud yksityishenkilöille -jäsenyys

Tee jokin seuraavista toimista:

Jos olet Creative Cloud -jäsen ja olet kirjautuneena, näet vaihtoehdon, jonka avulla voit päivittää Creative Cloud -tilauksesi.

Jos olet Creative Cloud -jäsen, mutta et ole kirjautuneena, valitse sivun lopusta Oletko jo Creative Cloud -jäsen? Kirjaudu täällä, jolloin näet Creative Cloud -jäsenyyden päivitysvaihtoehdon.

-tai-

• Kirjaudu sisään Adobe ID -tiliisi ja siirry Stockin sisältävään Creative Cloud -jäsenyyteen. Toimi seuraavasti:
  1. Siirry osoitteeseen www.adobe.com ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla.

With-Enterprise-ID
    Kirjaudu Adobe ID -tunnuksella, Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla

-tai-

Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista omaa nimeäsi.

Napsauta nimeäsi

Huomautus:

Ongelmia? Tyhjennä selaimen välimuisti tai kokeile toista selainta, kuten Internet Exploreria tai Safaria.

2. Avaa Hallitse tiliä -sivu valitsemalla näyttöön tulevassa siirtymisruudussa Hallitse tiliä. Sinua voidaan kehottaa varmistamaan salasanasi.

3. Valitse Tilaukset ja tuotteet -kohdasta Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  4. Valitse Tilauksen tiedot -kohdasta Vaihda tilausta.

Valitse Vaihda tilausta.
  5. Valitse Vaihda tilausta -kohdasta Creative Cloud yksityishenkilöille – Kaikki sovellukset ja Adobe Stock ja valitse Jatka.

valitse Creative Cloud yksityishenkilöille – Kaikki sovellukset ja Adobe Stock
  6. Vaihda uuteen tilaukseen noudattamalla näytön ohjeita.

Jos sinulla on jo Creative Cloud Työryhmille -jäsenyys

Creative Cloud Työryhmille -järjestelmänvalvojat voivat hankkia Adobe Stock -tilauksia hallintakonsolin kautta.

Jos haluat ostaa Adobe Stock -tilauksia, valitse Lisää käyttöoikeuksia ja sen jälkeen sopiva tilaus.

Kun olet ostanut Adobe Stock -tilauksen, määritä sille käyttäjä aktivointia varten. Voit määrittää Adobe Stockin työryhmän jäsenelle tai järjestelmänvalvojalle, jolloin kaikilla työryhmän jäsenillä on käyttöoikeus yhteisiin kuvalisensseihin. Työryhmillä on yhteinen lisenssi, niin että työryhmän jäsenet voivat käyttää lisättyä tilausta riippumatta siitä kuka jäsen näkyy määritettynä käyttäjänä.

Lisää käyttöoikeuksia

Jos olet määrittämässä uutta Creative Cloud Työryhmille -tilausta

Voit valita Creative Cloud All Apps + Adobe Stock (10 kuvaa kuukaudessa) -tilauksen, 10 kuvaa kuukaudessa -tilauksen tai 750 kuvaa kuukaudessa -tilauksen tilaussivun Business-välilehdeltä.

Valitse tilaus

Huomautus:

Creative Cloud All Apps + Adobe Stock -tilaus toimii parhaiten, kun lisäät yhtä aikaa uuden työryhmän jäsenen, joka tarvitsee kaikki sovellukset, ja Adobe Stockin 10 kuvaa kuukaudessa -tilauksen työryhmälle. Kaikki työryhmän jäsenet voivat hyödyntää yhteisen lisenssin, ja käyttämättömät kuvat siirtyvät seuraavalle kuukaudelle. Seuraaville kuukausille voi siirtää enintään 120 käyttämätöntä kuvaa.

Jos sinulla on Creative Cloud -yritysjäsenyys

Järjestelmänvalvojasi voi lisätä Adobe Stockin yritysversion käyttöoikeuksia Adobe-hallintakonsolissa.

Erillisen Adobe Stock -jäsenyyden ostaminen

Vaikka Creative Cloudin ja Adobe Stockin yhteistilaus tarjoaakin useita etuja, voit hankkia myös erillisen Stock-tilauksen. Tähän tarvitaan vain Adobe ID -tunnus, jonka käyttäjä voi luoda koska tahansa suojatakseen ja mukauttaakseen tiliään.

Siirry Adobe Stock -jäsenyydet -sivulle.

Huomautus:

Opiskelija- tai koulutusalennushintainen Adobe Stock on saatavilla Opiskelijat ja opettajat / koulut ja yliopistot -välilehdeltä.

Tilauksen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa toiseen tilaukseen, toimi seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen www.adobe.com ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla.

Kirjaudu sisään
    With-Enterprise-ID
    Kirjaudu Adobe ID -tunnuksella, Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla

-tai-

Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista omaa nimeäsi.

Napsauta nimeäsi

Huomautus:

Ongelmia? Tyhjennä selaimen välimuisti tai kokeile toista selainta, kuten Internet Exploreria tai Safaria.

2. Avaa Hallitse tiliä -sivu valitsemalla näyttöön tulevassa siirtymisruudussa Hallitse tiliä. Sinua voidaan kehottaa varmistamaan salasanasi.

3. Valitse Tilaukset ja tuotteet -kohdasta Tilauksen hallinta.

4. Valitse Tilauksen tiedot -kohdasta Vaihda tilausta.

5. Valitse Vaihda tilausta -kohdasta haluamasi tilaus ja napsauta Jatka-painiketta.

6. Vaihda uuteen tilaukseen noudattamalla näytön ohjeita.

Tilin ja maksujen hallinta

Tilin tietojen päivittäminen

Voit hallita Adobe ID -tilisi tietoja (esimerkiksi vaihtaa salasanan tai muuttaa maksutietoja) toimimalla seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen www.adobe.com ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla. Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista omaa nimeäsi.

2. Avaa Hallitse tiliä -sivu valitsemalla näyttöön tulevassa siirtymisruudussa Hallitse tiliä. Sinua voidaan kehottaa varmistamaan salasanasi.

3. Sivun yläosassa olevien välilehtien avulla voit päivittää tilauksesi ja tuotteesi, vaihtaa sähköpostiosoitteesi ja yhteystiedot, vaihtaa salasanasi tai päivittää profiilisi ja yhteydenpitoasetuksesi.

Jos haluat esimerkiksi vaihtaa tililläsi olevan luottokortin, valitse Tilaus ja tuotteet > Tilauksen hallinta > Muokkaa maksutietoja. Tee muutokset ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Lisätietoja ja vaiheittaiset ohjeet löydät artikkelista Adobe ID -tilin hallinta.

Kuitin tai laskun tulostaminen

1. Siirry osoitteeseen www.adobe.com ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla. Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista omaa nimeäsi.

2. Avaa Hallitse tiliä -sivu valitsemalla näyttöön tulevassa siirtymisruudussa Hallitse tiliä. Sinua voidaan kehottaa varmistamaan salasanasi.

3. Valitse Tilaukset ja tuotteet -kohdasta Tilauksen hallinta.

4. Etsi Laskutushistoria-osasta tulostettava lasku ja napsauta sen vieressä olevaa Tulosta-painiketta.

PDF-muotoinen laskukopio ilmestyy selaimeen avautuvaan uuteen välilehteen.

5. Jos haluat tulostaa laskun, napsauta PDF-tiedostojen katseluohjelman Tulosta-painiketta tai valitse selaimesta Tiedosto > Tulosta.

Huomautus:

Jos tietokoneelle ei ole asennettu PDF-katseluohjelmaa, voit asentaa Adobe Readerin täältä.

Jäsenyyden peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa Stock-jäsenyytesi tai muuttaa Creative Cloud All Apps + Adobe Stock -tilauksesi muuksi Creative Cloud -tilaukseksi, perehdy artikkeliin Stock-jäsenyyden peruuttaminen.

Stock-jäsenyyteen ja -maksuihin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Voiko Adobe Stock -tilauksen maksaa ennakkoon?

Adobe Stock -vuositilaus maksetaan kuukausittain.

Voiko Adobe Stock -tilauksen maksaa PayPal-tililtä?

Kyllä. Luottokortti- ja PayPal-maksut hyväksytään Adobe Stock -palvelussa kaikissa tuetuissa maissa. Ostomääräyksillä suoritetut maksut voidaan myös käsitellä puhelimitse soittamalla Adobe Stock -tilaukset -sivun alalaidassa olevaan numeroon.

Huomautus:

Jos olet Creative Cloud -jäsen ja maksoit tilauksesi PayPal-tililtäsi, voit helposti lisätä Adobe Stockin Creative Cloud -jäsenyyteesi alennettuun hintaan. Siirry Adobe Stock -jäsenyydet -sivulle ja osta Creative Cloud All Apps ja Adobe Stock -tilauspäivitys jotakin tuettua maksutapaa käyttäen.

Adobe veloitti luottokortiltani yhden Yhdysvaltain dollarin. Miksi?

Tilitapahtumalla varmistetaan, että luottokortti on kelvollinen ja että sitä ei ole ilmoitettu kadonneeksi tai varastetuksi. Tapahtumaa ei veloiteta tililtäsi, ja se poistetaan, kun luottokorttiyhtiö on vahvistanut sen.

Epäilen, että minulta on laskutettu väärä summa tai minua on laskutettu kahdesti. Miten voin korjata tämän?

Jäsenyysmaksusi ovat saattaneet nousta jäsenyyden uudistamisen yhteydessä, jos kampanjakausi on loppunut ja olet siirtynyt normaaliin maksuveloitukseen.

Joskus sinulta voidaan veloittaa maksu useita kertoja, jos Adobe ei aiemmin ole pystynyt laskuttamaan sinua, ja sinulle on sen vuoksi jäänyt maksamattomia laskuja.

Adobe otti vastikään käyttöön uuden järjestelmän, joka määrittää veron aiempaa tarkemmin toimitusosoitteen perusteella. Jos paikallisia verojasi ei pystytty aiemmin täysin määrittämään, sinulle on todennäköisesti määrätty nyt lisää paikallisia veroja.

Jos veloitukset vaikuttavat virheellisiltä, ota yhteyttä Adoben tukipalveluihin. Sinua pyydetään ehkä kirjautumaan Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi sisään.

Miten voin poistaa luottokorttitietoni Adobe-tililtä?

Jos luottokorttitietosi on liitetty tilaukseen (aktiiviseen tai vanhentuneeseen), ota yhteyttä Adoben tukipalveluihin. Sinua pyydetään ehkä kirjautumaan Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi sisään.

Mistä löydän lisätietoja muista maksuihin liittyvistä ongelmista?

Jos sinulla on muita maksamiseen liittyviä kysymyksiä, siirry kohtaan Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.