Vianmääritys ja ohje

Järjestelmän ylläpitäjät

Jos haluat Captivate Primen kokeiluversion, luo itsellesi Adobe ID -tunnus. Katso lisätietoja kohdasta Adobe ID -tunnuksen hallinta. Voit kirjautua Captivate Primeen Adobe-tunnuksella ja aloittaa kokeilujaksosi.

Lue tästä osto-oppaasta, kuinka tilimuunnetaankokeilusta tilaukseen.

Järjestelmänvalvojat voivat halita tilien laskutusta. Lisätietoja on kohdassa Laskutuksen hallinta.

Järjestelmänvalvojat voivat peruuttaa Captivate Prime -tilaukset. Poista tilisi käytöstä Laskutus-osiossa annetun vaihtoehdon avulla. Kun tili on poistettu käytöstä, kaikki tiliin liittyvät seuraavan tilausjakson tilaukset peruutetaan. Huomaa, että Captivate Prime noudattaa vuosittaista tilausmallia. Tilauksen peruuttamista kuluvan vuoden aikana ei suositella. Jos haluat peruuttaa tilauksen ennen vuotuisen jakson päättymistä, sinulta veloitetaan maksu tilauksen ennenaikaisesta peruuttamisesta. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä.

Käyttäjät

Captivate Prime -käyttäjänä ensimmäinen yhteyshenkilösi on organisaatiosi oppimisen hallintajärjestelmän valvoja.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Kyllä, Captivate Prime -kursseja voi käyttää iPad- ja mobiililaitteilla. Lisätietoja on artikkelissa Oppimissovellus mobiililaitteille ja tableteille.

Yleisiä tehtäviä

Lisätietoja Adobe Captivate Primen käyttöönottoa ja määritystä koskevista suosituksista on Parhaat käytännöt -oppaassa.

Oppijatvoivat tutustua Captivate Primen käyttöönottoon LMS-järjestelmänä lukemalla Käytön aloittaminen oppijoille -asiakirjan.

Jos olet johtaja, katso ohjeet sovelluksen tärkeimpien ominaisuuksien käyttöön Käytön aloittaminen johtajille -sivulta.

Lisätietoja käytön aloittamisesta ja moduulien hallinnasta opettajana on kohdassa Käytön aloittaminen opettajana.

Lisätietoja käytön aloittamisesta tekijänä on kohdassa Käytön aloittaminen tekijänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vastaukset valvojien usein esitettyihin kysymyksiin ovat kohdassa Valvojien usein esitetyt kysymykset.

Vastaukset tekijöiden usein esitettyihin kysymyksiin ovat kohdassa Tekijöiden usein esitetyt kysymykset.

Vastaukset opettajien usein esitettyihin kysymyksiin ovat kohdassa Opettajien usein esitetyt kysymykset.

Liittyvät sovellukset ja palvelut