Vianmääritys ja ohje

Järjestelmän ylläpitäjät

Miten saan Captivate Primen kokeiluversion?

Jos haluat Captivate Primen kokeiluversion, luo itsellesi Adobe ID -tunnus. Katso lisätietoja kohdasta Adobe ID -tunnuksen hallinta. Voit kirjautua Captivate Primeen Adobe-tunnuksella ja aloittaa kokeilujaksosi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Miten tilaan Captivate Primen?

Lue tästä osto-oppaasta, kuinka tilimuunnetaankokeilusta tilaukseen.

Miten tilin laskutusta hallitaan?

Järjestelmänvalvojat voivat halita tilien laskutusta. Lisätietoja on kohdassa Laskutuksen hallinta.

Miten peruutan Captivate Prime -tilaukseni?

Järjestelmänvalvojat voivat peruuttaa Captivate Prime -tilaukset. Poista tilisi käytöstä Laskutus-osiossa annetun vaihtoehdon avulla. Kun tili on poistettu käytöstä, kaikki tiliin liittyvät seuraavan tilausjakson tilaukset peruutetaan. Huomaa, että Captivate Prime noudattaa vuosittaista tilausmallia. Tilauksen peruuttamista kuluvan vuoden aikana ei suositella. Jos haluat peruuttaa tilauksen ennen vuotuisen jakson päättymistä, sinulta veloitetaan maksu tilauksen ennenaikaisesta peruuttamisesta. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä.

Käyttäjät

Kuka on ensimmäinen yhteyshenkilöni?

Captivate Prime -käyttäjänä ensimmäinen yhteyshenkilösi on organisaatiosi oppimisen hallintajärjestelmän valvoja.

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Voinko käyttää kursseja iPad- ja mobiililaitteilla?

Kyllä, Captivate Prime -kursseja voi käyttää iPad- ja mobiililaitteilla. Lisätietoja on artikkelissa Oppimissovellus mobiililaitteille ja tableteille.

Yleisiä tehtäviä

Mitkä ovat parhaat käytännöt Captivate Primen käyttöönottoa varten?

Lisätietoja Adobe Captivate Primen käyttöönottoa ja määritystä koskevista suosituksista on Parhaat käytännöt -oppaassa.

Miten aloitan Captivate Primen käytön oppijana?

Oppijatvoivat tutustua Captivate Primen käyttöönottoon LMS-järjestelmänä lukemalla Käytön aloittaminen oppijoille -asiakirjan.

Miten aloitan Captivate Primen käytön johtajana?

Jos olet johtaja, katso ohjeet sovelluksen tärkeimpien ominaisuuksien käyttöön Käytön aloittaminen johtajille -sivulta.

Miten aloitan Captivate Primen käytön opettajana?

Lisätietoja käytön aloittamisesta ja moduulien hallinnasta opettajana on kohdassa Käytön aloittaminen opettajana.

Miten aloitan tekijänä?

Lisätietoja käytön aloittamisesta tekijänä on kohdassa Käytön aloittaminen tekijänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä ovat valvojien usein esitetyt kysymykset?

Vastaukset valvojien usein esitettyihin kysymyksiin ovat kohdassa Valvojien usein esitetyt kysymykset.

Mitä ovat johtajien usein esitetyt kysymykset?

Mitä ovat tekijöiden usein esitetyt kysymykset?

Vastaukset tekijöiden usein esitettyihin kysymyksiin ovat kohdassa Tekijöiden usein esitetyt kysymykset.

Mitä ovat opettajien usein esitetyt kysymykset?

Vastaukset opettajien usein esitettyihin kysymyksiin ovat kohdassa Opettajien usein esitetyt kysymykset.

Liittyvät sovellukset ja palvelut