Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, sisäänkirjautuminen ei onnistu tai tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe Captivate omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Miten säilytän äänen ja videokuvan synkronoituna keskeyttämisen jälkeen?

Kun luot painikkeen dian keskeyttämistä varten, muista valita painikkeen asetuksista kohta Pysäytä dian ääni, kun toisto keskeytetään (Stop Slide Audio When Paused). Lisätietoja interaktiivisista painikkeista ja niiden asetuksista.

Mistä löydän viimeisimmät korjaustiedostot?

Lataa viimeisin Captivate 9 -ohjelman korjaustiedosto ja tutustu ongelmiin, jotka se korjaa.

Miten voin palauttaa vahingoittuneen projektin?

Palauta vahingoittunut projekti sen varmuuskopiotiedoston avulla ja tyhjennä projektin välimuisti. Lisätietoja saat artikkelista Vahingoittuneen projektin palauttaminen.

Mitkä ovat Captivate-ohjelman tunnetut ongelmat (2019-versio)?

Miten Captivate ladataan ja asennetaan?

Tutustu eri tapoihin ostaa Captivate-tilaus tai -käyttöoikeus. Saat apua sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen.

Lataaminen ja asentaminen

Miksi Captivate ei lataudu?

Opi ratkaisemaan Captivate ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata Captivate kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kohdasta Muiden kuin Creative Cloud -kokeilusovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Captivate toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Captivaten enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Yleisiä tehtäviä

Voinko julkaista projektini HTML5-muodossa?

Kyllä. Valitse Julkaise-valintaikkunassa HTML5 kohdasta Esitysmuoto (Output Format). Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta Julkaise projekteja HTML5-tiedostoina Adobe Captivatella.

Voinko julkaista projektini MP4-tiedostoina?

Kyllä. Valitse jokin älylaitteen tai YouTuben esiasetuksista. Tai valitse työkalupalkista Julkaise > Julkaise tietokoneella ja sitten Video Julkaisumuoto-valikosta. Lisätietoja saat kohdasta Julkaise projekteja MP4-tiedostoina Adobe Captivatella.

Miten lisään kuvatekstit?

Voit määrittää Captivaten luomaan kuvatekstit automaattisesti nauhoituksen aikana. Tai voit lisätä kuvatekstit dioihin manuaalisesti. Katso Muokkaa ja luo kuvatekstejä Captivatella.

Miten aloitan näytön nauhoittamisen?

Valitse ensin Tiedosto > Nauhoita uusi demovideo ja sitten mitä haluat nauhoittaa. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Nauhoita videoesittelyjä Adobe Captivatella.

Captivate ja muut sovellukset

Miten julkaisen projektini oppimisen hallintajärjestelmään?

Mikä on Captivate Prime?

Adobe Captivate Prime on Adoben oppimisen hallintajärjestelmä. Lisätietoja Adobe Captivate Primen ohjeissa.

Mikä on Captivate Draft?

iPadille tarkoitetun Adobe Captivate Draft -sovelluksen avulla luot helposti verkko-oppimissisältöä tien päällä. Opi lataamaan sovellus ja aloittamaan ensimmäinen projekti.

Miten Captivate ja Presenter eroavat toisistaan?

Captivate auttaa luomaan erityyppistä verkko-oppimissisältöä ilman ohjelmointia. Adobe Presenter on yksinkertainen työkalu koulutusvideoiden luomiseen.Lisätietoja Adobe Presenter -ohjelmasta.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Voit muuttaa Captivate -kokeiluversion tilaukseksi. Yksinkertaisesti valitse tilausvaihtoehto Adobe Captivate -sivulla. Lisätietoja on kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat Captivaten usein kysytyissä kysymyksissä.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää Captivate-ohjelmaa peruuttamisen jälkeen?

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Kun olet peruuttanut tilauksen, et voi enää käyttää ohjelmaa. Lisätietoja on kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat Captivaten usein kysytyissä kysymyksissä.

Yhteisö

Liity keskusteluun.