Vianmääritys & ohje

Kun luot painikkeen dian keskeyttämistä varten, muista valita painikkeen asetuksista kohta Stop Slide Audio When Paused. Lisätietoja interaktiivisista painikkeista ja niiden asetuksista.

Lataa Captivaten uusin korjaustiedosto ja tutustu ongelmiin, jotka se korjaa. Lisätietoja on uusimman korjaustiedoston julkaisutiedoissa.

Palauta vahingoittunut projekti sen varmuuskopiotiedoston avulla ja tyhjennä projektin välimuisti. Lisätietoja saat artikkelista Vahingoittuneen projektin palauttaminen.

Jos haluat asentaa Adobe Captivaten, katso Captivate-lataukset.

Opi ratkaisemaan Captivate ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Captivate-kokeiluversion sivulta.

Voit asentaa Captivaten enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kyllä. Valitse Julkaise-valintaikkunassa HTML5 kohdasta Output Format. Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta Julkaise projekteja HTML5-tiedostoina Adobe Captivatella.

Kyllä. Valitse jokin älylaitteen tai YouTuben esiasetuksista. Tai valitse työkalupalkista Publish > Publish to Computer ja sitten Video Publish as -valikosta. Lisätietoja saat kohdasta Julkaise projekteja MP4-tiedostoina Adobe Captivatella.

Voit määrittää Captivaten luomaan kuvatekstit automaattisesti nauhoituksen aikana. Tai voit lisätä kuvatekstit dioihin manuaalisesti. Katso Muokkaa ja luo kuvatekstejä Captivatella.

Valitse ensin File > Record New Video Demo ja sitten mitä haluat nauhoittaa. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Nauhoita videoesittelyjä Adobe Captivatella.

Kirjaudu Adobe-tilillesi. Valitse Salasana-kohdasta Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Voit muuttaa Captivate -kokeiluversion tilaukseksi. Yksinkertaisesti valitse tilausvaihtoehto Adobe Captivate -sivulla. Lisätietoja on kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat Captivaten usein kysytyissä kysymyksissä.

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Kun olet peruuttanut tilauksen, et voi enää käyttää ohjelmaa. Lisätietoja on kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat Captivaten usein kysytyissä kysymyksissä.

Yhteisö

Liity keskusteluun.