Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Jos Adobe Captivate omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Kun luot painikkeen dian keskeyttämistä varten, muista valita painikkeen asetuksista kohta Pysäytä dian ääni, kun toisto keskeytetään (Stop Slide Audio When Paused). Lisätietoja interaktiivisista painikkeista ja niiden asetuksista.

Lataa viimeisin Captivate 9 -ohjelman korjaustiedosto ja tutustu ongelmiin, jotka se korjaa.

Palauta vahingoittunut projekti sen varmuuskopiotiedoston avulla ja tyhjennä projektin välimuisti. Lisätietoja saat artikkelista Vahingoittuneen projektin palauttaminen.

Tutustu eri tapoihin ostaa Captivate-tilaus tai -käyttöoikeus. Saat apua sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen.

Lataaminen ja asentaminen

Opi ratkaisemaan Captivate ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kohdasta Muiden kuin Creative Cloud -kokeilusovellusten lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Captivaten enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Yleisiä tehtäviä

Kyllä. Valitse Julkaise-valintaikkunassa HTML5 kohdasta Esitysmuoto (Output Format). Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta Julkaise projekteja HTML5-tiedostoina Adobe Captivatella.

Kyllä. Valitse jokin älylaitteen tai YouTuben esiasetuksista. Tai valitse työkalupalkista Julkaise > Julkaise tietokoneella ja sitten Video Julkaisumuoto-valikosta. Lisätietoja saat kohdasta Julkaise projekteja MP4-tiedostoina Adobe Captivatella.

Voit määrittää Captivaten luomaan kuvatekstit automaattisesti nauhoituksen aikana. Tai voit lisätä kuvatekstit dioihin manuaalisesti. Katso Muokkaa ja luo kuvatekstejä Captivatella.

Valitse ensin Tiedosto > Nauhoita uusi demovideo ja sitten mitä haluat nauhoittaa. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Nauhoita videoesittelyjä Adobe Captivatella.

Captivate ja muut sovellukset

Adobe Captivate Prime on Adoben oppimisen hallintajärjestelmä. Lisätietoja Adobe Captivate Primen ohjeissa.

iPadille tarkoitetun Adobe Captivate Draft -sovelluksen avulla luot helposti verkko-oppimissisältöä tien päällä. Opi lataamaan sovellus ja aloittamaan ensimmäinen projekti.

Captivate auttaa luomaan erityyppistä verkko-oppimissisältöä ilman ohjelmointia. Adobe Presenter on yksinkertainen työkalu koulutusvideoiden luomiseen.Lisätietoja Adobe Presenter -ohjelmasta.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Voit muuttaa Captivate -kokeiluversion tilaukseksi. Yksinkertaisesti valitse tilausvaihtoehto Adobe Captivate -sivulla. Lisätietoja on kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat Captivaten usein kysytyissä kysymyksissä.

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Kun olet peruuttanut tilauksen, et voi enää käyttää ohjelmaa. Lisätietoja on kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat Captivaten usein kysytyissä kysymyksissä.

Yhteisö

Liity keskusteluun.