Ota selvää, miten voit palauttaa unohtuneen salasanan tai vaihtaa nykyisen salasanan.

Unohtuneen salasanan palauttaminen

1. Valitse kirjautumisikkunassa Unohditko salasanasi?

Unohditko salasanasi
  2. Anna Unohditko salasanasi ‑ikkunassa Adobe ID:hesi liittyvä sähköpostiosoite ja valitse sitten Seuraava.

3. Valitse Palauta salasanasi ‑ikkunassa, miten haluat palauttaa salasanasi:

• Palautussähköpostiviesti: Adobe lähettää sinulle Adobe ID ‑sähköpostiosoitteeseesi salasanan palautusohjeet sisältävän sähköpostiviestin.

Salasanan palautuslinkki vanhentuu 72 tunnin kuluttua sen lähettämisestä.

• Palautustekstiviesti: Adobe lähettää vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin rekisteröityyn puhelinnumeroosi.
    Palauta salasananäyttösi

Huomautus:

Jos et pysty käyttämään Adobe ID ‑sähköpostiosoitettasi tai tiliisi ei ole liitetty puhelinnumeroa palautusta varten, ota meihin yhteyttä, jos haluat palauttaa salasanasi.

4. Tee jokin seuraavista valitsemasi asetuksen mukaan:

Palautussähköpostiviesti

Etsi Adobe ID:n palauttamista koskeva sähköpostiviesti ja napsauta siinä olevaa linkkiä. Verkkoselaimeen avautuu Palauta salasanasi ‑ikkuna. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa ja valitse sitten Palauta salasanani.

Salasanan palauttaminen sähköpostitse (Palauta salasananäyttösi)

Palautustekstiviesti

Kirjoita tekstiviestissä oleva kuusinumeroinen vahvistuskoodi Tarkista puhelimesi ‑ikkunaan ja valitse sitten Vahvista.

Salasanan palauttaminen matkapuhelimella (Tarkista puhelimesi näyttö)

Huomautus:

Jos et löydä Adoben lähettämää sähköpostiosoitetta Saapuneet-kansiossasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään löydä sitä, katso En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta.

Nykyisen salasanan vaihtaminen

Tilisi ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi tilisi salasana kannattaa ajoittain vaihtaa. Voit vaihtaa salasanasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Profiili-sivun vasemmasta ruudusta Salasana ja suojaus.

Salasana ja suojaus ‑näyttö
  3. Valitse Salasana-osassa Muuta.

Salasana-osa
  4. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla nykyinen salasanasi. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa vahvistukseksi ja valitse sitten Vaihda salasana.