Ota selvää, miten voit palauttaa unohtuneen salasanan tai vaihtaa nykyisen salasanan.

Unohtuneen salasanan palauttaminen

1. Siirry Adobe-tilisi sisäänkirjautumissivulle, anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka.

Kirjautumisnäyttö
  2. Valitse Palauta salasanasi.

Valitse Palauta salasanasi
  3. Anna sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroosi lähetetty koodi.

Päivitä koodi

Jos olet antanut sekä sähköpostiosoitteen että puhelinnumeron, voit halutessasi vastaanottaa koodin sähköpostitse. Valitse Hanki koodi toisella tavalla.

4. Vahvista uusi salasanasi antamalla se Päivitä salasanasi ‑näytössä kaksi kertaa ja valitse sitten Palauta salasana

Salasanan päivittäminen

Etkö löydä koodia sisältävää sähköpostiviestiä?

Jos et löydä Adoben lähettämää sähköpostiviestiä Saapuneet-kansiossasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään löydä sitä, katso En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta.

Etkö pysty käyttämään sähköpostiosoitettasi?

Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, katso Adobe-tilin henkilökohtaisen profiilin muokkaaminen

Nykyisen salasanan vaihtaminen

Tilisi ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi tilisi salasana kannattaa ajoittain vaihtaa.

1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/security.

Salasana ja suojaus ‑näyttö
  2. Valitse Salasana-osassa Muuta.

Salasana-osa
  3. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla nykyinen salasanasi.

4. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa vahvistukseksi ja valitse sitten Vaihda salasana.

Palauta_salasana

Onko sinun päivitettävä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi?

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, katso Adobe-tilin henkilökohtaisen profiilin muokkaaminen.