Ota selvää, miten voit palauttaa unohtuneen salasanan tai vaihtaa nykyisen salasanan.

Unohtuneen salasanan palauttaminen

Jos unohdit salasanasi tai saat Adobe ID ja salasana eivät täsmää ‑virheilmoituksen, voit palauttaa salasanasi Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) tai puhelinnumerollasi.

1. Siirry Adobe-tilillesi.

2. Valitse kirjautumisikkunassa Unohditko salasanasi.

Unohditko salasanasi
  3. Anna Unohditko salasanasi ‑ikkunassa Adobe ID:hesi liittyvä sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Valitse Palauta salasanasi ‑ikkunassa, miten haluat palauttaa salasanasi:

• Palautussähköpostiviesti: Adobe lähettää sinulle salasanan palautusohjeet sisältävän sähköpostiviestin.
    • Palautustekstiviesti: Adobe lähettää vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin rekisteröityyn puhelinnumeroosi.
    Vaihda salasana

Huomautus:

Jos et pysty käyttämään ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta tai tiliisi ei ole liitetty puhelinnumeroa palautusta varten, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun, jos haluat palauttaa salasanasi.

5. Tee jokin seuraavista valitsemiesi asetusten mukaan:

Palautussähköpostiviesti
    Etsi Adobe ID:n palauttamista koskeva sähköpostiviesti ja napsauta siinä olevaa linkkiä. Verkkoselaimeen avautuu Palauta salasanasi ‑ikkuna. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa ja valitse Palauta salasanani.

Palauta salasanani

Palautustekstiviesti
    Kirjoita tekstiviestissä oleva kuusinumeroinen vahvistuskoodi Tarkista puhelimesi ‑ikkunaan ja valitse Vahvista.

Palauttaminen matkapuhelimen avulla

Huomautus:

Etkö löydä sähköpostiviestiä? Jos et näe Adoben lähettämää sähköpostiosoitetta Saapuneet-kansiossasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään näe sitä, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun.

Nykyisen salasanan vaihtaminen

Tilisi ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi tilisi salasana kannattaa ajoittain vaihtaa. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi käyttämällä Creative Cloud ‑tietokonesovellusta tai verkkokirjautumista.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Profiili. Valitse sitten vasemmasta ruudusta Salasana ja suojaus.

Profile-Password-screen
  3. Valitse Salasana-osassa Muuta.

Change-password
  4. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla nykyinen salasanasi. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa vahvistukseksi ja valitse sitten Vaihda salasana.