Opi vaihtamaan tai palauttamaan Adobe ID:si salasana.

Salasanan palauttaminen

Jos unohdit salasanasi tai saat Adobe ID ja salasana eivät täsmää ‑virheilmoituksen, voit palauttaa salasanasi Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) tai puhelinnumerollasi.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse kirjautumisikkunassa Unohditko salasanasi.

Unohditko salasanasi
  3. Anna Unohditko salasanasi ‑ikkunassa Adobe ID:hesi liittyvä sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

4. Valitse Palauta salasanasi ‑ikkunassa, miten haluat palauttaa salasanasi:

• Palautussähköpostiviesti: Adobe lähettää sinulle salasanan palautusohjeet sisältävän sähköpostiviestin.
    • Palautustekstiviesti: Adobe lähettää vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin rekisteröityyn puhelinnumeroosi.

Huomautus:

Jos et pysty käyttämään ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta tai tiliisi ei ole liitetty puhelinnumeroa palautusta varten, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun, jos haluat palauttaa salasanasi.

Vaihda salasana
  5. Tee jokin seuraavista valitsemiesi asetusten mukaan:

Palautussähköpostiviesti
    Etsi Adobe ID:n palauttamista koskeva sähköpostiviesti ja napsauta siinä olevaa linkkiä. Verkkoselaimeen avautuu Palauta salasanasi ‑ikkuna. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa ja valitse Palauta salasanani.

Huomautus:

Etkö löydä sähköpostiviestiä? Jos et näe Adoben lähettämää sähköpostiosoitetta Saapuneet-kansiossasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään näe sitä, toimi artikkelissa En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta annettujen vianmääritysohjeiden mukaan.

Palauta salasanani

Palautustekstiviesti
    Kirjoita tekstiviestissä oleva kuusinumeroinen vahvistuskoodi Tarkista puhelimesi ‑ikkunaan ja valitse Vahvista.

Palauttaminen matkapuhelimen avulla

Salasanan vaihtaminen

Tilisi ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi tilisi salasana kannattaa ajoittain vaihtaa. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi käyttämällä Creative Cloud ‑tietokonesovellusta tai verkkokirjautumista.

2. Valitse Tilin hallinta ‑sivun yläosassa olevasta siirtymispalkista Suojaus ja yksityisyys.

3. Valitse Salasana-osassa Muuta.

Salasanan vaihtaminen
  4. Anna pyydettäessä salasanasi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Anna sitten uusi salasanasi kaksi kertaa vahvistukseksi ja valitse Tallenna.