Käyttöopas Peruuta

Adobe-salasanan palauttaminen tai vaihtaminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Ota selvää, miten voit palauttaa unohtuneen salasanan tai vaihtaa nykyisen salasanan.

Unohtuneen salasanan palauttaminen

1. Siirry osoitteeseen https://accounts.adobe.com/fi.

2. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka.

Kirjautumisnäyttö

3. Valitse Palauta salasanasi.

Valitse Palauta salasanasi

4. Anna sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroosi lähetetty koodi.

Anna koodi

Jos olet antanut sekä sähköpostiosoitteen että puhelinnumeron, voit halutessasi vastaanottaa koodin sähköpostitse. Valitse Hanki koodi toisella tavalla.

5. Vahvista uusi salasanasi antamalla se Päivitä salasanasi ‑näytössä kaksi kertaa ja valitse sitten Päivitä salasana

Salasanan päivittäminen

Olet päivittänyt salasanasi.

Etkö löydä koodia sisältävää sähköpostiviestiä?

Jos et löydä Adoben lähettämää sähköpostiviestiä Saapuneet-kansiossasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään löydä sitä, katso En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta.

Etkö pysty käyttämään sähköpostiosoitettasi?

Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, katso Adobe-tilin henkilökohtaisen profiilin muokkaaminen

Nykyisen salasanan vaihtaminen

Tilisi ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi tilisi salasana kannattaa ajoittain vaihtaa.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/security

2. Valitse Salasana-osassa Muuta.

Salasana-osa

Sinua voidaan pyytää antamaan salasana uudelleen.

3. Anna uusi salasanasi kaksi kertaa vahvistukseksi ja valitse sitten Päivitä salasana.

Palauta_salasana

Onko sinun päivitettävä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi?

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, katso Adobe-tilin henkilökohtaisen profiilin muokkaaminen.