Vianmääritys ja ohje

Voit ladata Designerin Creative Cloud -verkkosivustolta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -tietokonesovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voit asentaa Designerin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, poista sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Designer-sovellus on tarkoitettu 2D-tekstuurien, -materiaalien ja -tehosteiden luomiseen solmupohjaisessa käyttöliittymässä. Sen ominaisuudet keskittyvät proseduraaliseen generointiin, parametrisointiin ja ei-destruktiivisiin työnkulkuihin.

Substance 3D Designer -dokumentaatio sisältää tietoa ja ratkaisut tunnettuihin ongelmiin. Dokumentaatio on saatavilla täällä.

Foorumeilla voit keskustella muiden Designer-käyttäjien ja Adoben sovelluskehittäjien kanssa. Tutustu foorumeihin täällä.

Lisätietoja HBAO-solmusta on täällä.

Solmujen tarkkuus riippuu tarkkuustilasta. Lisätietoja tarkkuustiloista on dokumentaatiossa.

Kahden solmun yhdistäminen edellyttää, että ensimmäisen solmun lähtötyypin on vastattava toisen solmun tulotyyppiä. Esimerkiksi harmaasävyistä lähtöä ei voi yhdistää värituloon. Harmaasävyjen muuntosolmu ja liukuvärikarttasolmu voivat auttaa lähtötyyppien muuntamisessa.

Vähimmäisjärjestelmävaatimukset ja suositukset ovat nähtävissä täällä.

Ohjeet SBSAR-tiedostojen julkaisuun tai kuvien viemiseen ovat täällä.

Resurssien tuontiin on olemassa erilaisia tapoja. Useissa tapauksissa resurssit voidaan vetää Substance 3D Designeriin tiedostoselaimesta projektiin tuomista varten. Jos käytetään linkkiä, resurssi päivitetään aina, kun tiedosto päivitetään. Lisätietoja on tässä linkittämistä ja resurssien tuomista koskevassa artikkelissa.

Materiaalit kannattaa optimoida muita sovelluksia varten varsinkin siinä tapauksessa, että aiot jakaa materiaalit useiden henkilöiden kanssa. Lue täältä, miten materiaalit optimoidaan.

Kun parametri on paljastettu, muut sovellukset voivat päivittää materiaalit dynaamisesti eikä sovellusten välillä tarvitse siirtyä. Lue täältä, miten parametrit paljastetaan.

Tee kaavioistasi helpommin luettavia noudattamalla kaavioiden luomisen parhaita käytäntöjä. Noudata näitä parhaita käytäntöjä solmujen järjestämisessä ongelmien välttämiseksi.

Tulvatäyttösolmu on tehokas solmu, joka säästää aikaa ja parantaa tuloksia. Lisätietoja tulvatäytöstä on täällä.