Vianmääritys ja ohje

Voit ladata Samplerin Creative Cloud -verkkosivustolta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -tietokonesovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Samplerin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, poista sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Sampler on materiaalien ja ympäristöjen luontityökalu. Samplerissa on tehokkaat työkalut kuvien tai valokuvien muuntamiseen laatoitusmateriaaleiksi. Sampler sisältää monia aloitusmateriaaleja, joita yhdistämällä voit luoda ainutlaatuisia mukautettuja materiaaleja. Samplerissa on myös työkaluja panoraamaympäristön valojen luomiseen ja muokkaamiseen. Tehokkaiden vientityökalujen ansiosta Samplerilla luotuja ympäristövaloja ja materiaaleja voi käyttää kaikissa Adobe Substance -3D-sovelluksissa ja useimmissa muissa 3D-sovelluksissa.

Substance 3D Sampler -dokumentaatio sisältää tietoa ja ratkaisut tunnettuihin ongelmiin. Dokumentaatio on saatavilla täällä.

Foorumeilla voit keskustella muiden Designer-käyttäjien ja Adoben sovelluskehittäjien kanssa. Tutustu foorumeihin täällä.

Aloita materiaalin luominen kuvasta vetämällä kuva tyhjälle materiaalille. Valitse Image to Material. (Kuvasta materiaaliksi). Kuvasta materiaaliksi -prosessi on kuvattu tässä videossa. Videossa kuvataan useita tapoja käsitellä yleisiä ongelmia.

Luo ensin uusi projekti käyttämällä tällä sivulla kuvattuja menetelmiä. Kun projekti on avattu, voit luoda uuden ympäristövalon projektipaneelista. Napsauta lisäyskuvaketta Environment lights (Ympäristövalot) -otsikon oikealta puolelta.

Nämä suotimet vaativat erityistä laitteistoa. Tarkista näistä teknisistä vaatimuksista, että vähimmäisvaatimukset täyttyvät.

Substance Share -sivustolla on saatavilla yhteisön luomia suotimia. Adobe Substance 3D Designerissa on myös mahdollista luoda suotimia.
Lue lisää suotimien luomisesta mukautettuja suotimia koskevasta dokumentaatiosta täältä.

Tarkista Samplerin tekniset vaatimukset täältä.

Katso täältä ohjeet Substance-tiedostojen ja -bittikarttojen viemiseen.

Jos Sampler toimii hitaasti, syy voi olla ohjaimissa. Katso täältä, miten voit parantaa Samplerin suorituskykyä.

Täällä on luettelo yleisistä teknisistä ongelmista.