Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Mitkä ovat Adobe Dimensionin vähimmäis- ja suosituslaitteistovaatimukset?

Vähimmäis- ja suosituslaitteistovaatimukset on ilmoitettu artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Adobe Dimension.

Miten Adobe Dimension ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Adobe Dimensionin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään antamalla Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi ja suorita lataus loppuun. Lisätietoja, mukaan lukien päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Voinko ladata Adobe Dimensionin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen (myös Adobe Dimensionin) kokeiluversion Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Lue nämä yksinkertaiset ratkaisut yleisiin Adobe ID -tunnus- ja kirjautumisongelmiin voidaksesi palauttaa tilin käyttöösi.

Voinko asentaa Adobe Dimensionin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Adobe Dimensionin ja muut Creative Cloud -ohjelmistot kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, poistaa sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Adobe Dimensionin käyttö

Mitä tiedostomuotoja tuetaan tuotaessa 3D-malleja Dimensioniin?

Lisätietoja tuetuista 3D-mallityypeistä ja Dimension-sisältöjen luomisen parhaista käytännöistä on artikkelissa Tuetut tiedostotyypit | 3D-mallit.

Mikä on Adobe Standard Material?

Adobe Dimension 3D-suunnittelutyökalu, jossa yhdistyvät korkea visuaalinen laatu ja helppokäyttöisyys. Adobe Dimension käyttää realististen objektien luomiseen NVidian Material Definition Language (MDL) -kielellä määritettyjä materiaaleja. Adobe työskentelee yhdessä NVidian ja muiden kumppaneiden kanssa luodakseen vakiomateriaalimallin nimeltä Adobe Standard Material.

Adobe Standard Material -malli helpottaa MDL-kielen monimutkaisimpien ja teknisimpien ominaisuuksien käyttöä ja tarjoaa entistä yksinkertaisemman ja intuitiivisemman käyttöliittymän käyttäjille, joilla ei ole kokemusta 3D-suunnittelusta.

Lue lisää Adobe Standard Material -mallin ominaisuuksista ja eri ominaisuuskanavissa käytettävistä pintakuviokartoista artikkelista Adobe Standard Material -mallin ominaisuudet.

Mitä valaistustyyppejä Adobe Dimension tukee?

3D-työskentelyssä valaistus mallinnetaan todellisen maailman fyysisen valaistuksen perusteella, mikä poikkeaa 2D-sovellusten valaistustehosteiden luomisesta. Lisätietoja on artikkelissa Valaistus Adobe Dimensionissa.

Miten Adobe Dimensionissa hahmonnetaan ja viedään?

Lisätietoja Adobe Dimensionin hahmonnus- ja vientivaihtoehdoista on artikkelissa Hahmontaminen ja vieminen Adobe Dimensionissa.

Onko pikanäppäimistä olemassa luettelo?

Kyllä, voit tehostaa työskentelyäsi Adobe Dimensionissa käyttämällä pikanäppäimiä.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja valitse sitten Salasana-kohdasta Muuta. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Ohjeet luottokorttitietojen muuttamisen on artikkelissa Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen.

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Katso ohjeet artikkelista Tilauksen päivittäminen tai muuttaminen.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita jäsenyyden päivittämiseksi ja aloittamiseksi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Et voi käyttää sovelluksia etkä useimpia palveluita, ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adobe-tilausehtoihin.

Yleisiä kysymyksiä

Millaisiin projekteihin Adobe Dimension soveltuu?

Graafiset suunnittelijat ovat käyttäneet sovellusta seuraaviin tarkoituksiin:

• mainos- tai tuotekuvitus
  • tuotesuunnittelu
  • visualisoinnit ja konseptimallit
  • abstrakti taide
  • pakkaussuunnittelu
  • logo- ja brändisuunnittelu.

Mistä voin lukea uusimmista ominaisuuksista ja hankkia uusimman Adobe Dimension -version?

Tutustu uusimpien versioiden uusiin ominaisuuksiin lukemalla Uusien ominaisuuksien yhteenveto ja päivittämällä sovelluksesi suoraan Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta.
Jos haluat nähdä, mitkä uudet ominaisuudet ovat tällä hetkellä harkinnassa, äänestää lisättäviä ominaisuuksia tai tehdä ehdotuksia, vieraile Adobe Dimensionin palautesivustolla.

Miten suorittimen nopeus vaikuttaa Adobe Dimensionin suorituskykyyn?

3D-resurssit ovat pääsääntöisesti 2D-resursseja suurempia. Adobe Dimension käyttää monisäikeistystä ja pystyy hyödyntämään tietokoneen laskentatehon täysimääräisesti. Siksi se toimii uudella, moniytimisellä suorittimella varustetussa tietokoneessa paljon nopeammin kuin vanhemmassa tietokoneessa. Tutustu vähimmäis- ja suosituslaitteistovaatimuksiin.

Jos tietokoneen suoritin ei ole neliytiminen tai vähintään Intel i5 (tai sitä vastaava), Adobe Dimension saattaa toimia hitaahkosti. Mallien lataaminen tai monimutkaisten materiaalien käyttöönotto 3D-mallissa voi kestää huomattavan kauan.

Miten Adobe Dimensionin suorituskyky voidaan optimoida?

Adobe Dimension on monitahoinen 3D-sovellus, jossa käytetään useita menetelmiä 3D-grafiikan näyttämiseen. 3D-sovellusten laitteistovaatimukset ovat 2D-sovellusten vaatimuksia suurempia. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Dimensionin suorituskyvyn optimoiminen.

Miten näytönohjainkortin ongelma ratkaistaan?

Virhe ilmenee, kun järjestelmässä on käytössä vanhentunut versio Intel-ohjaimesta, jossa on tunnettu ongelma, minkä seurauksena Adobe Dimension ei voi näyttää grafiikkaa. Ratkaise ongelma päivittämällä näytönohjainkortti uusimpaan Intelin julkaisemaan versioon.