Jos kirjaudut tilille järjestelmänvalvojan oikeuksilla, muttet silti pysty asentamaan, levyn käyttöoikeutesi ovat voineet vioittua.

Korjaa käyttöoikeutesi Levytyökalulla:

1. Valitse Siirry > Apuohjelmat.
  2. Kaksoisosoita Levytyökalua.
  3. Valitse vasemmasta ruudusta taltio, jonka käyttöoikeudet haluat korjata.
  4. Valitse Korjaus-välilehti.
  5. Valitse taltio, johon haluat asentaa Adobe-sovelluksen, ja valitse sitten Korjaa levyn oikeudet.

Alla oleva Adobe Captivate -esitys esittää levyn käyttöoikeuksien korjauksen Levytyökalulla. Lisätietoja tämän esityksen katsomisesta on artikkelissa Tukitietokantadokumenteissa olevien Adobe Captivate -esitysten katsominen.