Adobe Acrobat-extensie voor Google Chrome

Aan de slag met Acrobat Viewer in Google Chrome

Als u Acrobat Reader hebt geïnstalleerd, ziet u de nieuwe viewer-optie de volgende keer dat u een PDF opent in Chrome. Ga als volgt te werk om aan de slag te gaan met Acrobat in Chrome:

1. Klik hier om een voorbeeld van een PDF te openen: PDF-voorbeeld

2. Klik op Instellen als standaard en de nieuwe Acrobat-ervaring wordt voor u ingeschakeld in Chrome.

Acrobat-viewer als standaard instellen

Vanuit Google Chrome werken met Acrobat Reader

Deze volledig nieuwe Google Chrome-extensie heeft de volgende functies:

• Open uw PDF's in Acrobat online om opmerkingen toe te voegen en deze ter revisie te delen.
  • Vul snel en gemakkelijk formulieren in en voeg uw handtekening toe met de tool Invullen en ondertekenen.
  • Schakel snel van pdf's bekijken in Chrome naar PDF's openen in Acrobat Reader DC op uw desktop.
  • Probeer gratis services om naar PDF te converteren met behulp van de Adobe Acrobat-widget die direct in het Google-zoekvenster wordt weergegeven.
  • Abonneer u op Adobe Acrobat PDF-services om bestanden te converteren en samen te voegen in uw browser.
Online tools van Adobe Acrobat
Online tools van Adobe Acrobat

Opmerking:

Deze uitbreiding stuurt uw gebruiksgegevens naar Adobe om de productfuncties te kunnen verbeteren. U kunt op elk moment via de opties van de uitbreiding aangeven dat u dit niet wilt. Meer informatie ›