Microsoft Information Protection (MIP) is een Microsoft-oplossing voor het beheer van rechten. Gebruikers van Azure Information Protection en andere Microsoft Information Protection-oplossingen kunnen Adobe Reader of Adobe Acrobat gebruiken om gelabelde en beschermde inhoud te lezen.

Als u in Acrobat Reader DC of Acrobat DC een bestand wilt lezen dat met MIP wordt beschermd, installeert u de nieuwste versie van Acrobat Reader DC of Acrobat DC. Installeer vervolgens de bijbehorende invoegtoepassing via de downloadkoppeling in de onderstaande tabel.

De invoegtoepassing downloaden en installeren (alleen Windows)

Klik op de gepaste downloadkoppeling hieronder om de invoegtoepassing te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Invoegtoepassing voor Acrobat DC

Datum

Versie

Downloadkoppeling

11 dec 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Acr_DC.msi

Invoegtoepassing voor Acrobat Reader DC

Datum

Versie

Downloadkoppeling

11 dec 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Rdr_DC.msi