Microsoft Information Protection (MIP) is een Microsoft-oplossing voor het beheer van rechten. Gebruikers van Azure Information Protection en andere Microsoft Information Protection-oplossingen kunnen Adobe Reader of Adobe Acrobat gebruiken om gelabelde en beschermde inhoud te lezen.

Als u in Acrobat Reader DC of Acrobat DC een bestand wilt lezen dat met MIP wordt beschermd, installeert u de nieuwste versie van Acrobat Reader DC of Acrobat DC. Installeer vervolgens de bijbehorende invoegtoepassing via de downloadkoppeling in de onderstaande tabel.

Opmerking:

De MIP-invoegtoepassing wordt alleen ondersteund door Acrobat DC Continuous en Acrobat Reader DC Continuous.

De invoegtoepassing downloaden en installeren

Klik op de gepaste downloadkoppeling hieronder om de invoegtoepassing te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Invoegtoepassing voor Acrobat DC Continuous

Platform

Datum

Versie

Downloadkoppeling

Windows 11 dec 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Acr_DC.msi
Mac 14 mei 2019 19.012.20034 AIPPlugin1901220034_Acr_DC.dmg

Invoegtoepassing voor Acrobat Reader DC Continuous

Platform

Datum

Versie

Downloadkoppeling

Windows 11 dec 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Rdr_DC.msi
Mac 14 mei 2019 19.012.20034 AIPPlugin1901220034_Rdr_DC.dmg