Probleem: Animate CC crasht wanneer u een document maakt

Wanneer u Animate op Mac OS start, wordt het opstartvenster niet weergegeven.

Wanneer u Animate op Windows hebt gestart, ontvangt u de volgende fout:

'LivePreview heeft een beschadigde SWF gevonden. Live voorvertoning is uitgeschakeld in dit document.'

Oplossing

Als u de Flash Firebug-invoegtoepassing op uw systeem hebt geïnstalleerd, moet u de invoegtoepassing verwijderen in Firefox en Animate opnieuw opstarten.