Geluiden afspelen op de Animate-tijdlijn of scrollen door de tijdlijn met lagen die geluid bevatten, zorgt voor een zoemgeluid. Dit geluid stopt niet tot u Animate CC afsluit.

Oplossing

Installeer de recentste update voor Animate CC (november 2013) om het zoemgeluid te verwijderen. Voor meer informatie over de recentste update, raadpleegt u de releaseopmerkingen.