Animate in detail

Leergids voor animaties

Ontdek de vele manieren waarop u animaties kunt maken en controleren, van bewegings-tweens tot aan Actionscript-klassen.

Leergids voor elementen

Ontwikkel uw apps in korte tijd en met minimale inspanningen door de Animate-bouwstenen te gebruiken voor het maken van interactieve multimediatoepassingen op het web.

Leergids voor grafische effecten

Pas functies zoals filters en overvloeimodi toe om de 'look and feel' van uw projecten te verbeteren.

Leergids voor Animate-video's

Duik in deze handleiding en leer de beste werkwijzen voor webvideo's: belangrijke concepten, video's vastleggen en coderen, bijschriften integreren en video's insluiten op webpagina's.

Zelfstudies

Ontwerpen voor een wereld met meerdere apparaten en meerdere resoluties

Joseph Labrecque (26 november 2012)

Leer hoe u een lay-out met meerdere schermen inschakelt voor een Animate-gamemenu, zodat u naadloos op meerdere apparaten met verschillende schermresoluties kunt werken.

De prestaties van Animate optimaliseren

Keith Gladstien (22 oktober 2012)

Leer de beste werkwijzen voor het optimaliseren van Animate-animaties en toepassingen.

De Adobe Animate Sprite-werkbladgenerator gebruiken

Chris Georgenes (7 mei 2012)

Ontdek hoe u zich herhalende animaties omzet naar een sprite-werkblad met behulp van de Animate Sprite-werkbladgenerator.

CreateJS Developer Center

(23 april 2012)

Met de toolkit voor CreateJS kunt u geanimeerde elementen exporteren naar HTML5, met inbegrip van tweens, vectorvormen en symbolen. Maak geanimeerde elementen en exporteer ze naar HTML5 met één klik van de muis.

Voorbeelden en sjablonen

ActionScript 3-voorbeelden voor CS5

Verken deze ActionScript 3-voorbeelden waarin algemene ontwikkelfuncties van Animate worden gedemonstreerd, waaronder 3D, maskers, overgangseffecten en interactiviteit.

Webvideosjabloon: Mediapresentatie met details

Maak boeiende videopresentaties door een interactieve galeriesjabloon te gebruiken waarin geavanceerde media-elementen worden weergegeven.