De volgende fouten treden op tijdens installatie van een Adobe-toepassing op Mac via de Creative Cloud-desktopapp:

! Installatie mislukt - Meer informatie

Foutbericht Installatie mislukt voor apps

Als u op 'Meer informatie' klikt, wordt een dialoogvenster met de volgende informatie weergegeven:

"Er is een probleem met de installatie van [productnaam]

"Zie de specifieke fout hieronder voor meer informatie.

"Installatie mislukt. Er zijn fouten opgetreden tijdens installatie.Meer informatie (7)"

Installatie mislukt.

Als u op 'Meer informatie' klikt, wordt het volgende weergegeven:

Afsluitcode: 7
zie specifieke fouten hieronder voor probleemoplossing. Bijvoorbeeld, FOUT: DW003, DW006 ...

-------------------------------------- Samenvatting --------------------------------------
- 0 fatale fout(en), 2 fout(en)

----------- Payload: [Product Name] [Product Installaiton File] -----------
ERROR: DW006: Apple Package failed to install successfully.
ERROR: DW003: Third party payload installer [Product Installation File] failed with exit code: 1
-------------------------------------------------------------------------------------

In bepaalde versies van de Adobe-software is een beveiligingscertificaat verlopen

De fout treedt op wanneer u de volgende apps van de Creative Cloud-desktopapp installeert:

• Adobe Scout CC
  • Lightroom 5

Volg onderstaande richtlijnen om deze fout tijdens installatie van de Creative Cloud-desktopapp te vermijden:

1. Installeer de nieuwste versies van de Adobe-software. Als u bijvoorbeeld Lightroom 6/CC in plaats van Lightroom 5 installeert, treedt de fout niet op. Als u oudere versies van Lightroom wilt installeren, gebruikt u de afzonderlijke installatieprogramma's die hier beschikbaar zijn: Lightroom Photoshop installeren.
  2. Als u Scout wilt installeren, gebruikt u het afzonderlijke installatieprogramma dat hier beschikbaar is: Adobe Scout CC downloaden

Als u hebt geprobeerd een pakket met de genoemde items te installeren en er is een fout opgetreden, start uw computer dan opnieuw op voordat u probeert een ander installatiepakket uit te voeren.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer er meer informatie beschikbaar is.

Aanvullende informatie