Wanneer u zich aanmeldt bij de Adobe Creative Cloud via de Creative Cloud-desktopapp, verschijnt de volgende foutmelding:

toegang is geweigerd, en dat u geen recht hebt om Creative Cloud-services te gebruiken omdat u niet in aanmerking komt op grond van de servicevereisten.

Oplossing

Werk uw Adobe-id bij. Uw Adobe-id is niet volledig bijgewerkt of er ontbreekt informatie, zoals uw geboortedatum.

1. Meld u aan bij http://www.adobe.com/nl.
  2. Voer uw geboortedatum in wanneer u daarom wordt gevraagd.
  3. Klik op Bijwerken.

Opmerking:

Als u een geboortedatum hebt ingevoerd die niet voldoet aan de leeftijdsvereisten, wacht u 24 uur en dan kunt u een nieuwe geboortedatum invoeren.