Problemen met crashes oplossen in Dreamweaver

Crash-probleem op Acer-laptop

Lees de volgende sectie als uw Dreamweaver-toepassing vastloopt wanneer u de toepassing op een Acer-laptop start.

Dit probleem kan zich voordoen wegens een conflict met epower-services op uw Acer-laptop. U lost dit probleem op door epower-services op uw Acer-laptop uit te schakelen. U doet dit via msconfig of services.msc.

Andere crash-problemen

Als het crashen is beperkt tot Dynamische rasterlay-outs, opent u uw CSS-bestand met Mediaquery's en zorgt u dat u de accolades goed in paren hebt gebruikt. Dat wil zeggen, zorg ervoor dat u de linker- en rechteraccolades in de juiste volgorde hebt gebruikt.

Voor algemene problemen met crashes of lege schermen in Dreamweaver moet u zorgen dat de standaardlettertypen op uw computer zijn ingeschakeld, met name Verdana en Tahoma.

Dreamweaver CC-crashbericht
Dreamweaver-crashbericht

Mac OS

1. Open Lettertypecatalogus via uw map Programma's. Op Mac OS X 10.7 kunt u Launchpad gebruiken.

2. Klik met de rechtermuisknop op het uitgeschakelde lettertype en selecteer Activeer <lettertype>-familie. Zorg dat u Verdana en Tahoma ingeschakeld hebt.

Zie Ontbrekende lettertypen in MAC OS x 10.7 voor meer informatie.

Opmerking:

Om ervoor te zorgen dat de vereiste lettertypen zijn geïnstalleerd, moet u verifiëren dat de lettertypen aan het lettertypemenu van uw ontwerptoepassingen zijn toegevoegd. Zoek in Dreamweaver de lettertypen in Lettertypebeheer (Wijzigen > Lettertypen beheren).

Als deze oplossingen niet werken, verwijdert u lettertypebeheerders van derde partijen, evenals de lettertypen van derden. Herstel de lettertypen naar Mac OS-basislettertypen via het programma Lettertypecatalogus.

Windows

1. Kies Starten > Configuratiescherm.

2. Navigeer naar de map Lettertypen. De locatie van deze map is afhankelijk van uw besturingssysteem. Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor de locatie van de map Lettertypen.

Opmerking:

Als u de map Lettertypen niet kunt vinden, selecteert u Start > Uitvoeren. Voer Lettertypen in en klik op OK. Als u in de meest recente versies van Windows werkt, voert u Lettertypen in het veld in dat verschijnt als u op Start klikt.

3. Zoek Verdana en Tahoma in de map.

4. Klik met de rechtermuisknop op het lettertype en selecteer Weergeven. Als u deze lettertypen niet in de map ziet, installeert u ze door ze van een betrouwbare bron te downloaden.

5. U kunt ook op Lettertype-instellingen klikken en Standaardlettertype-instellingen herstellen selecteren.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online