Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op de nieuwste versie van Lightroom Classic en Lightroom CC? Zie Lightroom up-to-date houden.

Wat was de laatste update voor verouderde versies?

Lightroom Classic 7

• De nieuwste versie van Lightroom 7 is 7.5.

Lightroom 6

• De nieuwste versie van Lightroom 6 is 6.14.

Lightroom 5

• De nieuwste versie van Lightroom 5 is 5.7.1.

Lightroom 4

• De nieuwste versie van Lightroom 4 is 4.4.

Lightroom 3

• De nieuwste versie van Lightroom 3 is 3.6.

Hoe kan ik controleren op updates en deze installeren?

Start Lightroom en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik verifiëren welke update ik voor Lightroom heb geïnstalleerd?

Controleren of u de meest recente versie van Lightroom hebt:

• Mac OS: Kies Lightroom > Info over Adobe Photoshop Lightroom.
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop Lightroom.
Info over Adobe Photoshop Lightroom