Apps beschikbaar om te downloaden

We bieden installatieprogramma's voor onze huidige apps en voor de vorige hoofdversie van elke app.

Ondernemings- en teamklanten: Neem voor hulp contact op met je beheerder. Beheerders beheren apps in de Admin Console.

Creative Cloud

Adobe-app Beschikbare versies Downloadgegevens
Adobe Creative Cloud                   2022 Je Creative Cloud-apps downloaden en installeren
2021 Vorige versies van je Creative Cloud-apps installeren

Op zoek naar Creative Suite-apps? Als je Creative Suite 5, 5.5 of 6 bij Adobe hebt gekocht of hebt geregistreerd, kun je dit downloaden via je account. We bieden geen installatieprogramma's meer voor Creative Suite 2, 3 en 4. Meer informatie.

Acrobat

Adobe-app Beschikbare versies* Downloadgegevens
Acrobat Pro en Standard DC
21 (lidmaatschap)
Acrobat DC downloaden en installeren | Lidmaatschap
Adobe Acrobat Pro en Standard 2020
2020 Acrobat 2020 downloaden
Adobe Acrobat Pro en Standard 2017 2017
Acrobat 2017 downloaden
Adobe Acrobat Reader DC 21 Acrobat Reader DC downloaden

*We bieden alleen installatieprogramma's voor de huidige versies van Acrobat om ervoor te zorgen dat je de nieuwste beveiligingsupdates hebt.

Adobe Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements

Adobe-app Beschikbare versies Downloadgegevens
Adobe Photoshop Elements         2022 Adobe Photoshop Elements installeren
2021 Adobe Photoshop Elements downloaden | 2022, 2021
Adobe Premiere Elements 2022 Adobe Premiere Elements installeren
2021 Adobe Premiere Elements downloaden | 2022, 2021

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-app Beschikbare versies Downloadgegevens
Adobe Captivate 2019  Aan de slag met Adobe Captivate (2019-versie)
2017  Adobe Captivate (2017-versie) downloaden
Adobe FrameMaker Versie zomer 2020
Aan de slag met Adobe FrameMaker
2019 Adobe FrameMaker (2019-versie) downloaden
Adobe Presenter 11  Aan de slag met Adobe Presenter
10 Adobe Presenter 10 downloaden
Adobe Presenter Video Express*
2017
Aan de slag met Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp Versie zomer 2020
Aan de slag met Adobe RoboHelp
2019 Adobe RoboHelp (2019-versie) downloaden

*Adobe Presenter Video Express wordt beëindigd en is niet meer beschikbaar om te downloaden op 1 november 2021. Voor meer informatie lees je Veelgestelde vragen over de beëindiging van Adobe Presenter Video Express.

Andere apps

Adobe-app Beschikbare versies Downloadgegevens
Adobe ColdFusion                   2021  Aan de slag met Adobe ColdFusion
2018 Download Adobe ColdFusion
Adobe Connect 11  Aan de slag met Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Adobe Digital Editions 4.5.10 downloaden

Zoek je Flash Player? Flash Player wordt niet langer ondersteund. Meer informatie.

Zie je jouw versie of product niet staan?

Apps met lidmaatschap: Adobe biedt alleen installatieprogramma's voor de huidige apps en de voorgaande hoofdversie van elke app. Zie Ondersteuningsrichtlijnen voor Adobe-software voor meer informatie.

Apps zonder lidmaatschap: Als je account nog steeds actief is en je de app rechtstreeks bij Adobe hebt gekocht of hebt geregistreerd, kun je de app mogelijk downloaden via je account.