Miniaturen van Photoshop-penselen geven drukgevoelige kenmerken niet weer

Probleem

Als u de voorinstellingen voor algemene penselen in Photoshop bekijkt, worden de miniaturen niet correct weergegeven omdat ze niet laten zien hoe drukgevoeligheid van invloed is op de penseelkenmerken.

Omgeving

Windows

Oplossing

1. Zorg dat alle updates voor het Windows-besturingssysteem geïnstalleerd zijn.

2. Zorg dat u de nieuwste apparaatdrivers geïnstalleerd hebt voor uw drukgevoelige apparaat (download de drivers via de website van de fabrikant).

3. Controleer of drukgevoelige bediening wordt herkend door Photoshop.

1. Ga naar het deelvenster Penseelinstellingen.
    2. Ga naar de sectie Vormdynamiek.
    3. Kies Pendruk in de vervolgkeuzelijst voor het beheren van jitter.
    4. Er verschijnen geen waarschuwingen.
  4. Wijzig in de penseelvoorinstellingen het formaat van de penseelminiaturen met behulp van de schuifregelaar onderaan het deelvenster met uw drukgevoelige apparaat.

Door het formaat van de miniaturen te wijzigen met de schuifregelaar, worden de miniaturen opnieuw worden gegenereerd met het via de schuifregelaar geselecteerde formaat en de beschikbare gereedschapsinvoer.

Aanvullende informatie

Dit probleem doet zich niet voor op Mac.