Vind instructies om het probleem met videorendering in Photoshop op te lossen.

Probleem

Bij het renderen van video's in Photoshop op macOS, stopt de voortgangsbalk bij 50% en wordt geen voortgang meer geboekt.

Let op:

Controleer of u Avast-antivirussoftware op uw computer hebt. Het is een bekend probleem dat deze software videorendering in Photoshop kan voorkomen.Als u Avast niet gebruikt en nog steeds een probleem met de videorendering in Photoshop ondervindt, volgt u de onderstaande instructies voor een tussenoplossing.

Productversies waarop dit betrekking heeft

Photoshop CC 19.x

Besturingssysteem

macOS

Tussenoplossing

Dit probleem wordt momenteel door Adobe onderzocht.

1. Ga naar het macOS-menu Finder.

2. Houd de Option-toets ingedrukt en selecteer Ga > Bibliotheek.

3. Navigeer naar: /Library/Preferences/Adobe/amecommand

4. Als deze map aanwezig is, opent u elke submap op die locatie en controleert u deze op de aanwezigheid van een bestand met de naam Trace Database.txt. Als u dit bestand vindt en het is leeg, moet u het verwijderen.

Opmerking:

Zelfs als u Trace Database.txt in één submap vindt, moet u doorgaan met het controleren van alle submappen. Zorg ervoor dat u alle exemplaren van Trace Database.txt die leeg zijn, verwijdert.

5. Navigeer nu naar: /Library/Preferences/Adobe/dynamiclinkmediaserver

Herhaal de instructies in stap 4 hierboven.

6. Sluit alle Adobe-toepassingen.

7. Start Photoshop opnieuw op.

Opmerking:

Herhaal de stappen van de tussenoplossing als het probleem met videorendering zich opnieuw voordoet.