Een object selecteren met de tool Toverstaf

Gebruik de tool Toverstaf om snel een object te selecteren dat u wilt isoleren.

Tool Toverstaf

1. Selecteer de tool Toverstaf  (W).

2. Geef in de optiebalk van de tool een selectieoptie op: Nieuwe selectie, Toevoegen aan selectie, Verwijderen uit selectie of Doorsnede met selectie.

3. Plaats de aanwijzer op het canvas en klik op de kleur in de afbeelding die u wilt selecteren.

4. Stel op de optiebalk de volgende opties in: Tolerantie, Anti-alias en Monster nemen van alle lagen.

5. Schakel het selectievakje Aangrenzend uit als u niet-aangrenzende gebieden met een vergelijkbare kleur wilt selecteren.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online