Afbeeldingen weergeven met de tool Zoomen

U vergroot of verkleint de weergave van uw afbeelding met de tool Zoomen.

Tool Zoomen in Photoshop

1. Selecteer de tool Zoomen  op de werkbalk.

2. Kies in de optiebalk van de tool de optie Inzoomen om de weergave te vergroten of de optie Uitzoomen om de weergave van de afbeelding te verkleinen.

3. Selecteer het gebied in de afbeelding waarop u wilt in- of uitzoomen. Bij elke muisklik wordt de weergave met het vooraf ingestelde percentage vergroot of verkleind. De plaats waar u klikt, is hierbij het middelpunt van de weergave.

4. In de optiebalk van de tool kunt u de volgende zoomopties kiezen en een zoompercentage instellen: Vensters passend maken, Alle vensters zoomen, Zoomen door slepen, In venster, en Schermvullend.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online