De editor start niet wanneer de toepassing op een aangepaste locatie wordt geïnstalleerd | Mac OS

Probleem: Adobe Premiere Elements start niet

Adobe Premiere Elements start niet vanaf het welkomstscherm of wanneer u editor.app gebruikt indien het wordt geïnstalleerd op een aangepaste locatie met een naam die meer dan 255 tekens telt.

Oplossing: de naam van de aangepaste installatielocatie mag niet langer zijn dan 255 tekens

De naam van de aangepaste locatie waar Adobe Premiere Elements is geïnstalleerd, moet minder dan 255 tekens tellen. Verwijder Adobe Premiere Elements en installeer de software opnieuw op een locatie met een naam die minder dan 255 tekens telt.